LGBT czy Hetero- po której stronie jesteś?
Moderator: moderatorzy
- Kiciuś_XXL
- moderator
Ja jestem tolerancyjny.
Do założenia tego wątku zainspirowali mnie koledzy Trickster i Amannn w innym wątku.
Może nie wszyscy wiedzą, ale ja pracuję w Austrii nieprzerwanie od 12 lat może więcej. Pracowałem też krótko w Niemczech, we Francji, na Słowacji w Czechach.
Podróżując po tych krajach w celu zarobkowym, nauczyłem się być tolerancyjnym. Dziś stwierdzam, że my Polacy to straszne smutasy, nie umiemy się dobrze bawić. Możecie sobie mówić o sobie co chcecie ale ja uważam tak jak powyżej.
Oczywiście, że najlepiej gdyby wszyscy byliby tylko hetero, ale tak nie ma. Widocznie tak bozia zadecydowała. Nie wiem może zrobiła psikus ludzkości, żeby nie było nudno. Nie wiem. W każdym razie ona tak zrobiła, namieszała. Jeśli ktoś uważa że pedałów i lesby stworzył ktoś inny to już jego sprawa. Prawdopodobnie jest katolickim hipokrytą.
Trochę mi jest przykro kiedy tych lgbt się obraża i wyzywa. Ja sobie myślę że Ci ludzie przecież obrażają samego Chrystusa, Boga.
Nie przeszkadzają mi ani geje, ani lesbijki, ani transwestyci. Jedyne co mi może przeszkadzać to afiszowanie się z tym na ulicy, w autobusie, na plaży. Dlatego, ze tam są dzieci oraz osoby które sobie tego nie życzą i nie ważne czy hetero, czy gej. Do tego są odpowiednie miejsca.
Co do kochania się kto z kim i w jakim wieku ustala Państwo wspierane przez prawników, psychologów, seksuologów.
Jestem tolerancyjny. Kto nie jest tolerancyjny ten nie toleruje dzieła Bożego. I powinien pójść do piekła, bla, bla, bla.
Ja jestem tolerancyjny.
Do założenia tego wątku zainspirowali mnie koledzy Trickster i Amannn w innym wątku.
Może nie wszyscy wiedzą, ale ja pracuję w Austrii nieprzerwanie od 12 lat może więcej. Pracowałem też krótko w Niemczech, we Francji, na Słowacji w Czechach.
Podróżując po tych krajach w celu zarobkowym, nauczyłem się być tolerancyjnym. Dziś stwierdzam, że my Polacy to straszne smutasy, nie umiemy się dobrze bawić. Możecie sobie mówić o sobie co chcecie ale ja uważam tak jak powyżej.
Oczywiście, że najlepiej gdyby wszyscy byliby tylko hetero, ale tak nie ma. Widocznie tak bozia zadecydowała. Nie wiem może zrobiła psikus ludzkości, żeby nie było nudno. Nie wiem. W każdym razie ona tak zrobiła, namieszała. Jeśli ktoś uważa że pedałów i lesby stworzył ktoś inny to już jego sprawa. Prawdopodobnie jest katolickim hipokrytą.
Trochę mi jest przykro kiedy tych lgbt się obraża i wyzywa. Ja sobie myślę że Ci ludzie przecież obrażają samego Chrystusa, Boga.
Nie przeszkadzają mi ani geje, ani lesbijki, ani transwestyci. Jedyne co mi może przeszkadzać to afiszowanie się z tym na ulicy, w autobusie, na plaży. Dlatego, ze tam są dzieci oraz osoby które sobie tego nie życzą i nie ważne czy hetero, czy gej. Do tego są odpowiednie miejsca.
Co do kochania się kto z kim i w jakim wieku ustala Państwo wspierane przez prawników, psychologów, seksuologów.
Jestem tolerancyjny. Kto nie jest tolerancyjny ten nie toleruje dzieła Bożego. I powinien pójść do piekła, bla, bla, bla.
Re: LGBT czy Hetero- po której stronie jesteś?
to są jakieś strony?
ja jestem hetero ale akceptuje homoseksualizmów
poznałem kilku w psychiatrykach i byli w porządku
ja jestem hetero ale akceptuje homoseksualizmów
poznałem kilku w psychiatrykach i byli w porządku
Ja nikomu nie zaglądam do łóżka, bo to nie moja sprawa, a każdy ma prawo do bycia szczęśliwym
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Moderowane przez Zły Kiciuś XXL poprzez zgłoszenie przez innego użytkownika.
Nie Amaniku, ja jestem hetero jednak twoje niezdrowe wrec zainteresowanie seksualnością u innych jest dla mnie niezrozumiałe, szukasz sobie partnerów w ten sposób? proponuje udać się do seksuologa
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- amigo
- zaufany użytkownik
Jestem tolerancyjny dla LGBT i hetero.
A Marian też jest hetero?
- Catastrophique
- bywalec
Jestem wyłącznie hetero, ale tolerancyjny dla LGBT. Dopoki jakis facet nie zaczyna mnie nachalnie podrywać.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- amigo
- zaufany użytkownik
Jakoś bardziej toleruję jak idą za rękę, całują się dwie kobiety niż jak widzę tak dwóch facetów.
NIe wiem jakiej orientacji jest twoja matka, ale ty nie napisałeś jakiej ty jesteś
Marian jest takiej orientacji jak katastrofa.
Skąd maja wiedzieć ze nie uważasz się za geja?Catastrophique pisze: ↑czw lis 03, 2022 10:50 am Jestem wyłącznie hetero, ale tolerancyjny dla LGBT. Dopoki jakis facet nie zaczyna mnie nachalnie podrywać.
- Catastrophique
- bywalec
Daję wyraźne znaki braku wzajemności i zainteresowania, ale niektórych i tak to nie powstrzymuje :/.
Ale coś ich nęci do ciebie.
- Catastrophique
- bywalec
Jestem bardzo przystojny, wygadany, pewny siebie. To przyciaga wielu ludzi, niestety takze osoby z odmienna orientacją.
Tylko nie kobiety
- Catastrophique
- bywalec
Kobiety przede wszystkim. Nie narzekam na brak powodzenia, wręcz przeciwnie.
A Ty, Amannn, kiedy wrzucisz swoje realne zdjęcie?
A Ty, Amannn, kiedy wrzucisz swoje realne zdjęcie?