Pierwsze zdanie twojej wypowiedzi już podsumowało twój otwarty umysł i wykrzyknik.FreshEscape pisze: ↑sob wrz 10, 2022 1:41 pm Rozmowa człowieka któy jest schizofrenikiem a nie bierze leków, oczywiśćie ze nie ma sensu w rozmowie ze mną ! To jest tak jak z narkomanami, każdy narkoman chce zeby wszyscy cpali i wszystczy w tym bagnie siedzieli. Dlatego trudno dogadać sie człowiekowi nie biorącemu leków ze mną, bo ja z bagna wszyszedłem i nie mam o czym dyskutować na ten temat. Rozmowa z tobą poza tym jest również bardzo trudna bo nie skupiasz sie na sensie wypowiedzi tylko krązysz nad jakimiś niółansami około postowymi jakimś dodatkami do zasadniczej treśći i czepiasz sie szczegółów.
Drugie zdanie ukazuje twoja logikę, czy ty znasz kogokolwiek kto był lub jest uzależniony? Serio uwazasz, że narkoman albo alkoholik chce żeby wszyscy byli uzależnieni.
Jeżeli byłeś w gorszym bagnie niż jestes teraz to współczuję. Ponieważ procesy myślowe, logika i argumentacja osignela już dno.
Ostatnie zdanie dotyczace mego skupienia i czepiania się. Proponuję przeczytać swoje posty.
Ja mówię od początku o tym, że lekarze to tez ludzie i mogą popełniać błędy w diagnozie ten wniosek sam się nasuwa, czytając moje wypowiedzi.
Dowód:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Eksperyment_Rosenhana
Leki maj wiele skutków ubocznych na co dowodem są sami pacjenci oraz ulotki na lekach.
Czasami leki mogą być gorsze od choroby.
Dowód:
https://ktomalek.pl/abilify-ulotka-cena ... LmNvbS8%3D
Nie każdy z diagnozą schizofrenia, w bref powszechnej oponi, musi brac leki aby normalnie funkcjonować. Ponieważ okresy remisji mogą być bardzo długie. Na to są dowody nawet na tym forum dotarłem do kobiety, która świetnie sobie radzi i też nie bierze lekow. Natomiast w USA jest lekarz który mial schizofrenie i również leczenie z powodzeniem zaprzestał.
Dowód:
Widzisz gdzieś niespójności w procesie myślowym? Nie chciałem tego podawać na talerzu miałem nadzieje, że ludzie sami wyszukają sobie takie argumenty. Dlatego moze miałeś wrażenie, że piszę trochę na okrętkę. Ja natomiast mam wrażenie że ty całkowicie obracasz kota ogonem i nawet nieczytasz do końca tego o czym pisze.