dzisiejsze forum w skrócie
Moderator: moderatorzy
- FreshEscape
- bywalec
Re: dzisiejsze forum w skrócie
Raczej obrażone na świat dziecko wylewa swoją frustracje, nie sądzisz karuna ? A tak poz tym to kim ty gówniarzu jesteś żeby oceniać dzisiejsze, wcześniejsze, czy jakiekolwiek forum ? Jaj Ci nie pasi to cytujac Ciebie "wyloguj sie"...
- FreshEscape
- bywalec
Ja je"""e, może jakiś argument, moze jakiś kontr argument, może jakieś argumenty. Nie kurna uśmieszek. Na to co sie dzieje na foum - wiersz ! Ja pie...le. I ten człowiek był moderatorem ? Wiesz karuna tezy, anty tezy i argument to jest kwestia 4 klasy podstawówki. Dlaczego nie udzielasz sie w wątkach gdzie ci coś nie pasi. Czy mur melancholijnego romantyka zakochanego w sobie na tafli tybetańskiego jeziora jest dla ciebie tak ważny ? Jak sie kurna cięzko rozmawia z człowiekiem co bez grama w płuca boi sie pierdnąć w swoim pokoju.... Ktoś ci tu już nazwał pochłaniaczem postów, życzę powodzenia. Napisz se kolejny wiersz i udawaj ze jestes zdrowy....
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
- FreshEscape
- bywalec
Człowieku, przestań do mnie pisać wierszem. Jesteś zyjącym i czująym człowiekiem. Pisz co myślisz i uważasz, co czujesz. A nie mi tu wierszem...
- FreshEscape
- bywalec
ok, tylko na przyszłość nie wyzywaj użytkowników od bucy...
- Kiciuś_XXL
- moderator
Na prośbę autora zamykam wątek