Schizofreni nie ma. Czy wasi LEkarze i rodziny. Udawadaniają że jest inaczej?
Moderator: moderatorzy
Schizofreni nie ma. Czy wasi LEkarze i rodziny. Udawadaniają że jest inaczej?
Schizofrenia stałą się modna od tego że john nash dostał nobla mając 80 lat za odkrycie jak miał 21 lat.
Upokorzono go. Więc żeby ratować honor świata nauki i ład świata wymyślono schizofrenie.
Jak wiadomo dziś dzięki mateuszowi schizofrenia istnieje naprawdę. Ale to 180 dodatkowych pkt IQ. Bo johna leczyli na obniżenie intelektu.
Ja też obaliłem ogólną teorię względności Eisteina która mówiła że nauka nie istnieje, ja odbiłem argument ogólną teorią ciążenia.
E = m g h
tylko że g=q to pęd a nie przyśpieszenie.
Czy wasi bliscy znieśli by myśl że jesteście zdrowi?
Upokorzono go. Więc żeby ratować honor świata nauki i ład świata wymyślono schizofrenie.
Jak wiadomo dziś dzięki mateuszowi schizofrenia istnieje naprawdę. Ale to 180 dodatkowych pkt IQ. Bo johna leczyli na obniżenie intelektu.
Ja też obaliłem ogólną teorię względności Eisteina która mówiła że nauka nie istnieje, ja odbiłem argument ogólną teorią ciążenia.
E = m g h
tylko że g=q to pęd a nie przyśpieszenie.
Czy wasi bliscy znieśli by myśl że jesteście zdrowi?
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
- piotrs
- zaufany użytkownik
Re: Schizofreni nie ma. Czy wasi LEkarze i rodziny. Udawadaniają że jest inaczej?
bierz leki
pogorszylo ci sie
pogorszylo ci sie
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Re: Schizofreni nie ma. Czy wasi LEkarze i rodziny. Udawadaniają że jest inaczej?
ale przecież Matek jest otyły i ma ponad 2 metry.
- amigo
- zaufany użytkownik
Sam uważam że jestem chory i muszę brać leki.
Nikt nigdy nie tego nie musiał uświadamiać - żaden lekarz czy rodzina.
Inna sprawa jest jak mam nawrót, wtedy "sam Pan Bóg" Mi nie wmówi że jestem chory.![Ambulance :auto-ambulance:](./images/smilies/auto/ambulance.gif)
Nikt nigdy nie tego nie musiał uświadamiać - żaden lekarz czy rodzina.
Inna sprawa jest jak mam nawrót, wtedy "sam Pan Bóg" Mi nie wmówi że jestem chory.
![Ambulance :auto-ambulance:](./images/smilies/auto/ambulance.gif)