Moderator: moderatorzy
nie tylko mysle ze dopalacze przypadkowo tez waliłem jak juz bylem na fazie to nie odroznialem "białe to białe" i lecialo wszystko donosowo.Moniko02 pisze: ↑pt lip 22, 2022 9:43 pm Cześć Mila,
U mnie też był odruch wymiotny po amfetaminie, ale to chyba normalne. Może dlatego że ten proszek był zasyfiony i śmierdział rybą (nie jadam ryb) i może też dlatego miewałam taki odruch.
Super wiadomość, że już nie bierzesz! Tylko amfetaminę brałeś?
A jakie leki Józef80 bierzesz?
maryja.Mila pisze: ↑pt lip 22, 2022 5:32 pm Witam. Jestem nowy na forum. Interesuje mnie pytanie po jakim czasie na klozapolu pozbyliście się glosów(mam takie glosy jakby inni ludzie do mnie mowili czasem zabawne a czasem meczace) ciekawy jestem tez takiej sprawy czy ktos jeszcze to ma przez wymioty po narkotykach (amfetamina). Ja zwymiotowalem jak pojawily sie glosy zobaczylem dziwne wzorki przed oczami i mam to juz prawie rok.Rocznica bedzie w sierpniu i chyba z tego powodu wybiore sobie jakis dzien na świetowanie z tego powodu haha. A tak na powaznie ciekawy jestem czy ktos jeszcze ma schizofrenie przez wymioty po narkotykach no i ciekawi mnie czy klozapol na to zadziała?![]()
![]()