Nic ważnego. To tylko załamanie linii życia małego człowieka.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- zarejestrowany użytkownik
Nic ważnego. To tylko załamanie linii życia małego człowieka.
Ze mnie to już ludzi nie będzie. Czas mija szybko, a ja nawet nie stoję w miejscu z niektórymi aspektami życia.
Ja się albo cofam, albo wchodzę w takie coś jak lęki i obawy. Coś czego nie mają nawet noworodki, więc czasem ciężko mówić o cofnięciu, a bardziej otwarciu złych drzwi.
Tyle tylko, że ja ich nie otwierałem a życie mnie w te drzwi wepchnęło mówiąc ,,This is sparta.''
Najgorsze jest to, że znowu myślę o ludziach i wszędzie i na wszystkich się gapię, jak jakaś dziewczynka z zapałkami.
Jak na schizofrenika to nie funkcjonuję jakoś rewelacyjnie. Właściwie to nigdy nie było za dobrze, a to przez powolny rozwój choroby od bardzo wczesnych lat życia.
Ja się albo cofam, albo wchodzę w takie coś jak lęki i obawy. Coś czego nie mają nawet noworodki, więc czasem ciężko mówić o cofnięciu, a bardziej otwarciu złych drzwi.
Tyle tylko, że ja ich nie otwierałem a życie mnie w te drzwi wepchnęło mówiąc ,,This is sparta.''
Najgorsze jest to, że znowu myślę o ludziach i wszędzie i na wszystkich się gapię, jak jakaś dziewczynka z zapałkami.
Jak na schizofrenika to nie funkcjonuję jakoś rewelacyjnie. Właściwie to nigdy nie było za dobrze, a to przez powolny rozwój choroby od bardzo wczesnych lat życia.
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Nic ważnego. To tylko załamanie linii życia małego człowieka.
Ja się czuję jak starzec a jestem młodym mężczyzną.
Ale chociaż to dobre, że leki w miare działają i nie przeszkadzają mi objawy pozytywne
Ale chociaż to dobre, że leki w miare działają i nie przeszkadzają mi objawy pozytywne
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Dlaczego /
Spytać...
Spytać...
A jak byście się poczuli, jakby wam w szpitalu lekarz prowadzący powiedzial, że po obserwacji nie widzi u Was Schizofrenii ?
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
Teraz to tylko Twoje samopoczucie, ale jak będziesz w nim tkwił to za 20-30 lat będzie to stan faktyczny. Będziesz starym człowiekiem, a za Tobą będzie przesrane, zmarnowane życie, Twoje życie. I już nie będziesz w stanie nic na to poradzić, choćbyś nawet bardzo chciał.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Że coś kombinuje znowu, konował...
Z drugiej strony bez znaczenia większego.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Nie ma szans, bita bicz.
posmiewisko pisze: ↑sob maja 28, 2022 6:36 pm Ze mnie to już ludzi nie będzie. Czas mija szybko, a ja nawet nie stoję w miejscu z niektórymi aspektami życia.
Ludzie na emeryturze siedzą w domu i rozwiązują krzyżówki.
Wszyscy byli intelektualistami.
Tylko zmieniono program nauki.
I wychodzą na debili.
wyrazy falling up i iostream są redagowane przez administracje.