Poznam ciekawych ludzi chorych na podobne dolegliwości.

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
cr42her
zarejestrowany użytkownik
Status: Programista
Gadu-Gadu: 64035892

Poznam ciekawych ludzi chorych na podobne dolegliwości.

Post autor: cr42her »

Witam.
Nazywam się Mateusz , od kilku lat cierpie na zaburzenia z grup schizofrenii a dokładna diagnoza to schizofrenia paranoidalna. Poznałbym osoby które szukają lub mają jakieś pasję , ambicje , potrzeby rozmowy. Jestem niestety w Polsce postrzegany jako wariat , nienormalny , *słowo niedozwolone*. Spotkałem się nie raz z reakcja społeczeństwa typu nagłe zniknięcie z czatu albo komentarze boję się Ciebie itp. Nie jest to miłe i przykro mi z tego powodu , dlatego pomyślałem wyjść szczęściu i zrozumieniu na przeciw i pisze do Was moi mili.
Chętnie poznam jakieś dziewczyny albo chłopaków to zwykłych rozmów , jakiejś miłej znajomości , omawiania wspólnych problemów z jakimi spotykamy się przez spojrzenie reszty społeczeństwa. Nie wiem dlaczego tak jest ułożony ten świat ale wiem jedno. Na pewno jestem chory na póki co chorobę nieuleczalną przez współczesną medycynę . Żyje nadzieją na lepsze leki czy też operacje albo leki które odpowiadają za regeneracje uszkodzonych tkanek mózgu jeśli to jest tego przyczyną. Szukam miłego towarzystwa i jak najmniej impulsywnego lecz i z osobami które męczą się samym sobą pogadam. Może pomogę. Miałem tak na początku choroby gdy nie wiedziałem jeszcze o niej i nie byłem świadomy na co choruje. Po prostu myślałem że Bóg mnie potępił i prawdopodobnie umarłem i znalazłem się w zaświatach a dokładniej w piekle :) I biegałem w piżamie na przykład i sądziłem że ludzie to hologramy , wytwory jakieś z piekła by mnie dręczyć :P Minęło to , biorę leki od ponad trzech lat , profilaktycznie chodzę chętnie do psychiatry w razie gdyby on zauważył coś czego nie widzę ja i staram się jak najbardziej się wpasować i wychodzi mi gdyby nie priorytety i stereotypy obecnie ludzi w kraju naszym ukochanym. Wiele razy spotkałem się ze strachem przede mną ze strony szefa albo kiedyś zgryźliwie skomentowałem jego zachowanie co do mnie to rozwiązał ze mną współpracę za kilka dni argumentując to tym że nie wie czy go nie zranię jakimś narzędziem. Ludzie małej wiary wstydźcie się , takie zachowanie robi z Nas wyrzutków i ofiary społeczne by napędzać ten cały cyrk jak igrzyska. Nie ma się na kim skupić to pada na Nas. Mniej wzbudza zainteresowania dziecku bez nóg niż chora osoba na schizofrenię , współczuje ludziom że są tacy puści : ) Zachęcam do napisania do mnie na gadu-gadu lub tutaj prywatną wiadomość , jednak polecam gadu-gadu bo pewnie tu nie będę za często zaglądał. Chętnie będę wspierał dobrym słowem :D Do usłyszenia! Czołem.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Re: Poznam ciekawych ludzi chorych na podobne dolegliwości.

Post autor: Maksymiliana »

Hej, witaj na forum :romance-kisscheek:
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Bunia19
zarejestrowany użytkownik

Re: Poznam ciekawych ludzi chorych na podobne dolegliwości.

Post autor: Bunia19 »

Hej witam na forum :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”