Hejoszek
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Hejoszek
Hej wam,
Nareszcie znalazłam na pierwszy rzut oka sensowne forum
Wyjdzie w praniu.
Mam na imię Natalia, od przeszlo 10 lat chyba już się leczę na f20 vel schizofrenia paranoidalna, od 5 lat w reemisji póki co.
Żyje w miare normalnie, pracuje o chorobie wiedzą najbliżsi z rodziny i mój facet.
W szpitalu lądowałam do tej pory 3 razy i mam nadzieję że więcej w psychiatrykach się nie znajdę
Pozdrawiam.
Nareszcie znalazłam na pierwszy rzut oka sensowne forum
Wyjdzie w praniu.
Mam na imię Natalia, od przeszlo 10 lat chyba już się leczę na f20 vel schizofrenia paranoidalna, od 5 lat w reemisji póki co.
Żyje w miare normalnie, pracuje o chorobie wiedzą najbliżsi z rodziny i mój facet.
W szpitalu lądowałam do tej pory 3 razy i mam nadzieję że więcej w psychiatrykach się nie znajdę
Pozdrawiam.
"Gdy czegoś gorąco pragniesz, cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" P.C.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Hejoszek
hejoszka
miłego pobytu
miłego pobytu
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Na dobry dzień.
Jest to najlepsze liberalne forum o chorobach psychicznych, a nawet o wszystkim.
Jest to raczej fakt.
Jest to najlepsze liberalne forum o chorobach psychicznych, a nawet o wszystkim.
Jest to raczej fakt.
- Moniko02
- zaufany użytkownik
- Status: niezdolna do pracy
- Gadu-Gadu: 47147715
Cześć Natalio!
Czuj się jak u siebie w domu i często tutaj zaglądaj
Czuj się jak u siebie w domu i często tutaj zaglądaj
- amigo
- zaufany użytkownik