Mój mąż nie chce się leczyć

relacje rodzinne i ogólnie interpersonalne

Moderator: moderatorzy

cezary123
zaufany użytkownik

Re: Mój mąż nie chce się leczyć

Post autor: cezary123 »

Zalamana16 pisze: sob lut 19, 2022 7:31 am Jest strasznie ... mamy 3 dzieci ja pracuje zawodowo i wszystko robię sama
Załamana16 pociesz się tym, że bez jakiegokolwiek męża czy kogokolwiek u boku i tak byś musiała pracować zawodowo i robić wszystko sama.
:mrgreen:

Straszne to są choroby, wojny i śmierci.
Rozwody i ponowne małżeństwa trochę mniej. :)
Awatar użytkownika
falling up
bywalec

Post autor: falling up »

cezary123 pisze: pn mar 07, 2022 10:30 pm
Zalamana16 pisze: sob lut 19, 2022 7:31 am Jest strasznie ... mamy 3 dzieci ja pracuje zawodowo i wszystko robię sama
Załamana16 pociesz się tym, że bez jakiegokolwiek męża czy kogokolwiek u boku i tak byś musiała pracować zawodowo i robić wszystko sama.
:mrgreen:

Straszne to są choroby, wojny i śmierci.
Rozwody i ponowne małżeństwa trochę mniej. :)

cezary jako debil że człowieka składa się z atomów twierdząc ów to nic. ale co z tego wynika już cię przerosło? a kogo to interesuje twoja choroba to ta nierozwiązana zagadka. zrób flash backi i szybkie klatki myślenia jak John Nash odkrywając małą dziewczynkę.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"

*

prefix.
Awatar użytkownika
falling up
bywalec

Post autor: falling up »

jest grupa na FaceBook. dla Scie Fiction. tam są wdług mnie ludzie ludzie z innych planet. kto by wymyślił śilnik graficzny czyli hadron dronów i poszukiwacz cząstki higgsa.

potraktuje to jak chcesz nie pisałem w dziale z zagadką ale nie jest sekciarska więc czemu jej nie rozwiązać.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"

*

prefix.

Wróć do „rodzina i otoczenie”