zastanawiam się
Moderator: moderatorzy
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Re: zastanawiam się
Kieruj się zdrowym rozsądkiem, jak przesadzisz z objawami, to dostaniesz taka dawke, coby byka powaliła. Poza tym jak sam sobie nie pomożesz to żaden "lekarz" Ci nie pomoże
- savior
- bywalec
Pozostaje jeszcze kwestia - jak twoje słowa zinterpretuje lekarz? cos moze być tylko dla Ciebie zrozumiałe. każdy ma na swój sposób bogatą osobowość. Nie mówię lekarzowi o każdym moim przeżyciu, nie czuje takiej potrzeby, a i zajełoby to nie 10 min wizyty tylko cały dzień.
- savior
- bywalec
poradzę Ci coś od serca - tutaj na tym forum na pewno nie znajdziesz odpowiedzi na te pytania, ale próbuj, szukaj, porozmawiaj z jakimś przyjacielem, który jest obiektywny.
pozdrawiam
pozdrawiam
- savior
- bywalec
a co do tych terminów, szufladek z napisami takimi i innymi - ten podział jest bardzo sztuczny i cżesto moim zdaniem nieprawdziwy - każdego człowieka trzeba traktowac indywidualnie.
Takie zaniki pamięci to faktycznie niepokojące objawy. A czy ta pani psycholog nie wzięła pod uwagę, że może mają one podłoże neurologiczne? Może warto to sprawdzić, choć nie wiem czy w Polsce teraz łatwo przeprowadzić takie badania.somebody30 pisze:wczoraj zapomniałam rozmowę z koleżanką z pracy i to, że wogóle u mnie była, pokłóciłam się z nią o to, że ze mnie robi idiotkę, że jej wcale nie było ale reszta z pokoju potwierdziła, że jednak była,
wczoraj pogadałam bardziej otwarcie z psycholog i podjrzewa ona jakieś zaburzenia psychotyczne
zaczynam panikować, chce iść z pracy do domu, trzęse się czuje niesamowity strach lęk
z dnia na dzień dzieje się coraz gorzej
Mam nadzieję, że wszystko Ci się jakoś ułoży
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
Powiedzmy przeciwnikowi otwarcie, że nie podzielamy jego idei, ponieważ je rozumiemy, i że on nie podziela naszych, ponieważ ich nie rozumie.
Powiedzmy przeciwnikowi otwarcie, że nie podzielamy jego idei, ponieważ je rozumiemy, i że on nie podziela naszych, ponieważ ich nie rozumie.
- savior
- bywalec
Nie znam sie dokładnie, ale jest cos takiego jak EEG i równiez tomografia komputerowa, wartoby zbadac mózg, aby wykluczyć jakieś zmiany.
- savior
- bywalec
Chyba jesteś przewrażliwiona, nie było w tym cienia złośliwości, ja sam miałem mózg badany.
- savior
- bywalec
własnie słucham - kiedys czytałem coś o lou reed w Tylko Rocku.