Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Kiciuś_XXL
- moderator
Re: Chcę powiedzieć że...
Tak było Piotrek. On zawsze że amant i atrakcyjny mężczyzna. A na filmiku widać flegmatycznego gościa.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Miałem okazję oglądać jego filmiki. W żaden sposób nie przemawia do mnie to co mówi, prezentuje suche fakty. A że ciamajda to racja, uroku osobistego nie ma za grosz.
- Catastrophique
- bywalec
O takim hejcie i umniejszaniu wlasnie pisalem. Mnie to nie rusza, pisalem jak to interpretuje, ale pokazuje jakimi jestescie osobami i, ze nie dorastacie mi do piet
. Ciekawe ilu z Was mialoby odwage przemawiac publicznie i to spontanicznie - bez przygotowania
. Ale zaraz mi napiszecie, ze to nic takiego
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Józef80
- zaufany użytkownik
Ranisz innych i za to Cię tu na forum większość forumowiczów nie chce.Catastrophique pisze: ↑pn lut 21, 2022 9:04 am O takim hejcie i umniejszaniu wlasnie pisalem. Mnie to nie rusza, pisalem jak to interpretuje, ale pokazuje jakimi jestescie osobami i, ze nie dorastacie mi do piet. Ciekawe ilu z Was mialoby odwage przemawiac publicznie i to spontanicznie - bez przygotowania
.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ty się dobrze czujesz? Dyskusja jest o tym czy pozwalać ci na gnojenie innych użytkowników forum a ty wyskakujesz z argumentem że inni nie mieli by odwagi wystąpić publicznie? Skoro ty masz taką odwagę to myślisz że upoważnia cię to do poniżania innych?Catastrophique pisze: ↑pn lut 21, 2022 9:04 am O takim hejcie i umniejszaniu wlasnie pisalem. Mnie to nie rusza, pisalem jak to interpretuje, ale pokazuje jakimi jestescie osobami i, ze nie dorastacie mi do piet. Ciekawe ilu z Was mialoby odwage przemawiac publicznie i to spontanicznie - bez przygotowania
.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
Blablabla.
NIe zostane zbanowany i musicie sie z tym pogodzic.
@topic
Jade zaraz na nagranie filmu promocyjnego jednego z moich wykladow w jednym warszawskich centrow kultury.
Trema troche jest
.
@topic
Jade zaraz na nagranie filmu promocyjnego jednego z moich wykladow w jednym warszawskich centrow kultury.
Trema troche jest

Tik tak tik tak

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
A Ty pogódź się z tym,że nie ma chyba osoby na forum która by Cię szanowała po tym co sobą reprezentujesz i trochę bez sensu są takie "przechwałki" z Twojej stronyCatastrophique pisze: ↑pn lut 21, 2022 10:20 am Blablabla.
@topic
Trema troche jest.

"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Józef80
- zaufany użytkownik
Może napiszmy petycje do Zbyszka pokazując zarazem co ludzie mówią w ostatnich tematach wraz z tą ankietą? viewtopic.php?t=37690
Czemu ty się, zła godzino,
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ja podpisze się obiema rękami.Nie rozumiem Pana Zbyszka i tego,że pozwala takim osobom bezkarnie panoszyć się po forum .Sam pisze często głupoty lub poglądy które mało kto podziela ale przynajmniej nie poniżam ani nie obrażam innych użytkowników forum.Na to nie powinno być przyzwolenia.Józef80 pisze: ↑pn lut 21, 2022 11:39 am Może napiszmy petycje do Zbyszka pokazując zarazem co ludzie mówią w ostatnich tematach wraz z tą ankietą? viewtopic.php?t=37690
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Raczej podeślij wypowiedzi katastrofy. To będzie podstawą do bana, nie to co ludzie myślą.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Tyle że katastrofa nie używa wulgaryzmów i trudno było by wysyłać pojedyncze jego posty bo nie wgłębiając się w całokształt i to jaki wpływ ma na atakowane osoby to zawsze można dojść do wniosku że np. określenie kogoś przegrywam to taka lekka forma - o wiele łagodniejsza niż np. "debil".
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Ostatnim razem jak próbowałem zbanować Kate, to Zbyszek się nie zgodził.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Możliwe ale tamtym razem też nie byłem za zbanowaniem.
Tym razem za dużo osób zaufanych jest za zbanowaniem.
Tym razem za dużo osób zaufanych jest za zbanowaniem.
To dlatego, że Administrator doskonale rozumie jak sprawa wygląda. Kato nie jest zły, jest tak samo ofiarą, tyle że przez niego przemawiają lekarstwa które zażywa prawdopodobnie w sporych ilościach. Z jednej strony mocno nakręcają go, a z drugiej można być podminowanym albo poirytowanym. W przypadku wysokich dawek człowiek staje się zupełnie bezkrytycznym, trochę także wypranym z uczuć czy wrażliwości. Co z tego, skoro alternatywą po drugiej stronie może być wyłącznie stan psychozy? I jak można zbanować kogoś dla kogo to forum zostało stworzone? Jest typowym pacjentem. Próbuje jednak jakoś żyć i ma pomysł na siebie, tego nie da się mu odjąć. A odgryza się, bo jest mocno nieszczęśliwy, wciąż nie odnalazł swojego miejsca na ziemi. Niepotrzebnie przyciska się go do muru. Warto wrzucić na luz i potraktować obojętnie. Może dojdzie do siebie, otrząśnie się i zrozumie swoje błędy oraz przewinienia wobec innych. Wykluczenie nigdy nie jest dobrym sposobem. Ma obecnie ten okres, że odrosły mu kły, choć jeszcze nie wie, że gryzie nie tych co trzeba.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn lut 21, 2022 12:55 pm Ostatnim razem jak próbowałem zbanować Kate, to Zbyszek się nie zgodził.
Administrator zna także jego trudną sytuację życiową i jak ciągle miał w życiu pod górkę. To jak obwiniać ciężko chorego za to że jest chory i należycie przecież leczy się.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Wszystko ma swoje granice
Powiedz to chorym w szpitalu psychiatrycznym.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
A co ma szpital do forum?
- Catastrophique
- bywalec
Mylisz sie, nie mierz innych swoja miara. Jest tu mnostwo pozytywnych i zyczliwych mi osob poza hejterami.Piotrek007 pisze: ↑pn lut 21, 2022 12:14 pm Ty pogódź się z tym,że nie ma chyba osoby na forum która by Cię szanowała po tym co sobą reprezentujesz i trochę bez sensu są takie "przechwałki" z Twojej strony
Poza tym, pisze tez dla gosci odwiedzających forum aby obie grupy wiedzialy, ze ze schizofrenia mozna sobie radzic i byc szczęśliwym.
O to wiasnie chodzi.Piotrek007 pisze: ↑pn lut 21, 2022 12:14 pm Tyle że katastrofa nie używa wulgaryzmów i trudno było by wysyłać pojedyncze jego posty bo nie wgłębiając się w całokształt i to jaki wpływ ma na atakowane osoby to zawsze można dojść do wniosku że np. określenie kogoś przegrywam to taka lekka forma - o wiele łagodniejsza niż np. "debil".
Za "orez" macie tylko rozmowe z Cezarym i tych "przegrywow", a jaki byl prawdziwy kontekst tych dyskusji wszyscy znaja, takze Zbyszek, wiec zafalszowac tego i oczernic mnie Wam sie nie uda.
Nie macie dowodów na to, ze przesladuje ludzi bo jest to oczywista bzdura. Jestem MEGA mily dla kazdego, takze dla tych nienawidzących mnie i zawistnych. Bo mam klase w przeciwieństwie do Was.
Nie zostane zbanowany, a Was nadal bedzie zal d^°e sciskal za każdym razem gdy bede pisal o swoim sukcesie

I dla mnie koniec tematu.
Tik tak tik tak

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ty się już lepiej nie kompromituj bo po tym co napisałeś Papusnemu jaki to z ciebie amant i łakomy kąsek wszyscy mają z ciebie bekę.To pokazuje ile jest prawdy w tym co piszesz a ile twoich wyobrażeń i bajek które nam tu serwujesz.Nie jesteś partnerem do rozmów skoro nie potrafisz spojrzeć na siebie i swoje poczynania obiektywnym okiem.Mam nadzieję że w końcu znikniesz z tego forum i nikt nie będzie musiał się wkurzać przez Ciebie.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic