Boje sie ze choruje na schizofrenie

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Re: Boje sie ze choruje na schizofrenie

Post autor: AcidHouse »

Amannn pisze: czw lut 03, 2022 7:55 pm
AcidHouse pisze: czw lut 03, 2022 6:49 pm
Amannn pisze: śr lut 02, 2022 8:40 pm

Jaskółka to coś co wskazywać ma u ciebie na schizofrenię to wiara w Boga coś co się nami opiekuje. Takie są te testy. Ka bym w nie w ogóle nie wierzył i ich nie robił.

nie masz racji, bo inaczej schizofrenię miałoby wiele babć i dziadków oraz widzów Trwam TV.
Jak zrobiliby im testy psychologiczne to takie mieliby wyniki. Chyba żeby oszukiwali w tych testach. Po tych testach widać ze wiara w Boga nie jest w nich pożądana.

Czyli jesteś zwolennikiem tego, że w Polsce choruję znacznie więcej osób, tylko jest to niepotwierdzone ?
Wiara w Boga według mnie nie przeszkadza, inaczej jeśli testy nie są przychylne tej wierze, ale się na tym nie znam.
Wiem natomiast kto powinien być leczony w szpitalu i nie tylko na schizofrenię - to piraci drogowi, którzy przejechali małe dzieci i kobiety.
W drugiej kolejności to to osoby, po których widać wszelki zidiocenie, potem są uczestniczy klubów nocnych, liceum, szkół wyższych i jeszcze dodałbym chorobliwych konfidentów, śledczych i żyjących nie swoim życiem, szczególnie jeśli życie drugiego nie jest wyjątkowe jak nie wiadomo jakiej perły bożej.
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Re: Boje sie ze choruje na schizofrenie

Post autor: Jaskolka »

AcidHouse pisze: ndz lut 06, 2022 10:54 am to piraci drogowi, którzy przejechali małe dzieci i kobiety.
W drugiej kolejności to to osoby, po których widać wszelki zidiocenie, potem są uczestniczy klubów nocnych, liceum, szkół wyższych i jeszcze dodałbym chorobliwych konfidentów, śledczych i żyjących nie swoim życiem, szczególnie jeśli życie drugiego nie jest wyjątkowe jak nie wiadomo jakiej perły bożej.
Nie mam nic przeciwko temu hehehe bardzo trafne.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”