Kilka sposobów na podniesienie libido, zwiększenie doznań seksualnych lub wyjście z aseksualności
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Re: Kilka sposobów na podniesienie libido, zwiększenie doznań seksualnych lub wyjście z aseksualności
O tak, o tak. To jest kolejny sposób i możliwe, że czasami jedyny, który gwarantuje wewnętrzny spokój i jednocześnie satysfakcję z życia.
Widzę, że jednak macie dobre pomysły.
Dzisiaj trochę pokrzepiającej muzy:
a na wieczór..
Widzę, że jednak macie dobre pomysły.
Dzisiaj trochę pokrzepiającej muzy:
a na wieczór..
Człowiek
-
- bywalec
Re: Kilka sposobów na podniesienie libido, zwiększenie doznań seksualnych lub wyjście z aseksualności
Dobra mordeczki słuchać i się uczyć. Stało się i to jest koniec nauki.
Człowiek
-
- bywalec
Także po zakończeniu tej "walki" przyszedł czas na odpoczynek i sen..
Człowiek
-
- bywalec
Wieści z ostatniej chwili.. jest dobrze moi kochani. W sensie.. z treści samego tematu może się wydawać, że chodzi o segzy ale nie, nie moi kochani..
Ogólnie sprawy mają się tak, że w sobotę jestem już umówiony na randkę z dziewczyną, którą poznałem pół roku temu na ławce w parku. Od tego czasu mamy ze sobą dobry kontakt, acz trudno nam było znaleźć "wolne terminy". Mogę Wam powiedzieć, że jest naprawdę ciepło między nami. Podoba mi się na przykład jej uległość i opór. Jest otwarta na moje "bajery" i jednocześnie ma je w nosie:D Fajna dziewucha:D:)
Z tej okazji trochę repertuaru Myslovitz:
Ogólnie sprawy mają się tak, że w sobotę jestem już umówiony na randkę z dziewczyną, którą poznałem pół roku temu na ławce w parku. Od tego czasu mamy ze sobą dobry kontakt, acz trudno nam było znaleźć "wolne terminy". Mogę Wam powiedzieć, że jest naprawdę ciepło między nami. Podoba mi się na przykład jej uległość i opór. Jest otwarta na moje "bajery" i jednocześnie ma je w nosie:D Fajna dziewucha:D:)
Z tej okazji trochę repertuaru Myslovitz:
Człowiek
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
A jeżeli jeszcze chodzi o poprawę funkcji seksualnych, to primum non nocere. Jedną z rzeczy poważnie szkodzących mężczyznom jest picie z plastikowych butelek. Cząstki plastiku butelek przechodzą do wody, czy innych napojów i mają działanie podobne do żeńskich hormonów, które u mężczyzn obniżają poziom testosteronu.
Samo zarzucenie picia z plastykowych butelek może znaczące podnieść poziom testosteronu, a tym samem sprawność seksualną.
Samo zarzucenie picia z plastykowych butelek może znaczące podnieść poziom testosteronu, a tym samem sprawność seksualną.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
-
- bywalec
Pewnie masz racje mordeczko tylko tutaj "problem" byl troche inny. Wyniknal z kiepskich nawykow i byl przez nie podtrzymywany. W skrocie bylo to zamknięte kolo, obsesja rodzila niepokoj i zamkniecie emocjonalne, lub tez lęk rodzil obsesje, a ta powodowala zamkniecie emocjonalne..
W ogole mam pewna teorie, dlaczego te leki powoduja spadek libido itd itp. Ja na ten przyklad zawsze mialem wysokie libido i ono tez utrudnialo mi poprawne funkcjonowanie, a teraz.. no jakos tak dziwnie normalnie.
Temat dalej postaram sie kontynuowac, bo chodzi o to, ze te skladniki i pozywienie oprocz tego, ze dziala, to jest zdrowe/wartosciowe i warto je jesc.
W planie imbir i ostre papryczki.
W ogole mam pewna teorie, dlaczego te leki powoduja spadek libido itd itp. Ja na ten przyklad zawsze mialem wysokie libido i ono tez utrudnialo mi poprawne funkcjonowanie, a teraz.. no jakos tak dziwnie normalnie.
Temat dalej postaram sie kontynuowac, bo chodzi o to, ze te skladniki i pozywienie oprocz tego, ze dziala, to jest zdrowe/wartosciowe i warto je jesc.
W planie imbir i ostre papryczki.
Człowiek
na pewno nie o to Ci chodziło @ManMachine kiedy zachęcałeś do przeczytania tutaj Twojej wypowiedzi.ManMachine pisze: ↑czw sty 27, 2022 2:34 am Podoba mi się na przykład jej uległość i opór. Jest otwarta na moje "bajery" i jednocześnie ma je w nosie:D Fajna dziewucha:D:)
Ale napiszę co mi się nasunęło po przeczytaniu tego fragmentu.
Dziewczyna -widać- jest mądrą istotką bo jej otwartość na bajer jest wyrazem sympatii i ciekawości Twojej osoby. A posiadanie w nosie tych bajerów to jej stawianie granic na to co możesz sobie pozwolić, Bardzo mi się podoba ta dziewczyna.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
-
- bywalec
Noom, przyznam, ze jest niezla, wyzsza liga, serio.. ale jak widac tez sie jej.. hehe.. podobam;)
Człowiek
-
- bywalec
Trochę zarzuciłem wątek, ale na pewno go rozwinę o te składniki, o których mówiłem, bo to są po prostu dobre składniki odżywcze i warto je spożywać.
U mnie dobrze, powoli dochodzę do siebie. Wczoraj napiłem się alkoholu i czułem tę przyjemność płynącą z jego wypicia. Podobnie rzecz ma się z funkcjami seksualnymi. Mam motywację, dobrze śpię, piję kawkę, palę fajki i jestem wdzięczny za te dary.
U mnie dobrze, powoli dochodzę do siebie. Wczoraj napiłem się alkoholu i czułem tę przyjemność płynącą z jego wypicia. Podobnie rzecz ma się z funkcjami seksualnymi. Mam motywację, dobrze śpię, piję kawkę, palę fajki i jestem wdzięczny za te dary.
Człowiek
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
przysiady, skłony i poranny rozruch, ale w samych gaciach. Tylko łatwo zostać narcyzem pod względem fizycznym, trudno jeśli jesteś brzydki i nie wyobrażasz sobie, aby kobiecina oplotła swoimi długi włosami ...wiadomo co.