CZy wybuchnie III wojna światowa ?

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy

Czy wybuchnie III wojna światowa ?

Tak
4
40%
Nie
6
60%
Nie wiem
0
Brak głosów

Liczba głosów: 10

AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

CZy wybuchnie III wojna światowa ?

Post autor: AcidHouse »

bo Henryk, który henrykuje się z babcią podczas przeżywania klaustrofobii uważa, żebym się nie martwił.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Re: CZy wybuchnie III wojna światowa ?

Post autor: amigo »

Nie będzie 3 wojny światowej. Jedynie może być tzw wojna polityczna - mająca na celu wywarcie przez Rosję destabilizację Ukrainy oraz uzależnienie od państwa Rosji.
Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

Re: CZy wybuchnie III wojna światowa ?

Post autor: milusia12 »

Jeśli kraj, społeczeństwo będzie wymuszało biedę czy też formę egzystencji
Jeśli społeczeństwo będzie podżegało do czynów niechcianych, zabronionych
Tworzy się państwo islamskie, jak w większości przepowiedni - jednostki gotowe na śmiertelne akcje w imię BOGA (sprawiedliwości)
Niektórzy znajomi mi piszą że kupują broń bo jest konieczna.
Niektórzy są bardzo sfrustrowani stanem rzeczy, życiem w ciągłym strachu, typem manipulacji nie wiesz, sie nie dowiesz, ale jestes z założenia i z góry winny wszystkich matactw, czy nieudolności kraju.
Wojna w imię muzułmańskiego boga sprawiedliwości.
Zależy jakie jednostki się weźmie w niewole, w tortury i jak zareagują, czy stłumią gniew czy też nie.
Faktem jest ja sama już utraciłam wiarę w system, prawo, sprawiedliwość jako taką. Poniekąd uzmysławiam nadużycia wobec wartości do życia.
Bez opamiętania wojna jest konieczna nawet dla zrobienia resetu porządku, a sama wojna już się nawet wcześniej zaczęła biologiczno-chemiczna- covid to co?
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”