Kto z Was ma kategorię A w książeczce wojskowej ?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Kto z Was ma kategorię A w książeczce wojskowej ?
j.w kto z Was...
i czy nie jest Wam głupio lub jesteście no urobieni, że nóż Wam się w kieszeni otwiera ?
i czy nie jest Wam głupio lub jesteście no urobieni, że nóż Wam się w kieszeni otwiera ?
-
- bywalec
Re: Kto z Was ma kategorię A w książeczce wojskowej ?
bo rozumiesz synuś to tak jakbyś teraz trzymał karabin i musiał przechodzić przez błoto, potem dostać porcję neuroleptyku, a następnie robić żołnierskie podciągania na polu.
oczywiście pod poklaskiem partii rządzącej...
oczywiście pod poklaskiem partii rządzącej...
- Józef80
- zaufany użytkownik
Z schizofrenią nie biorą do wojska.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
- Słonecznik1
- bywalec
ja mam .Kiedyś w liceum pojechałem na taki obóz przetrwania (samemu się robiło szafki z drewna , namioty się stawiało , kopało latrynę itp.
A wszystko to było w deszczu w środku jakiejś leśnej dziury ze stadami komarów. Komary były najgorsze dzień i noc niestrudzone
A wszystko to było w deszczu w środku jakiejś leśnej dziury ze stadami komarów. Komary były najgorsze dzień i noc niestrudzone
- Słonecznik1
- bywalec
znajomy robił chyba szafkę siekierą i sobie walnął w palec i pierwszego dnia pojechał do domu .Takie tam...
-
- bywalec
no, ale Ty masz kategorię A do obozu, czy czegoś innego ?
Może Wy macie inaczej.
Ja miałem komisję wojskową przed hospitalizacją, a dokładnie było to 10 miesięcy przed.
Gdyby na stare czasy przyjęli mnie do wojska na jesieni to musiałbym iść tam i wykonywać te ich rozkazy.
Nie wierzę, że choroba rozwija się przez tak krótki okres czasu.
Ja chcę tylko wyśmiać komisję i lekarzy, zresztą według osoby postronnej, albo komisja wojskowa popełniła błąd nie widząc uchybień w moim zachowaniu, albo psychiatra, który zdiagnozował ostrą postać F.20.
Wiem, że z kategorią E nie idzie się do wojska, ale ja mam kategorię A.
Może Wy macie inaczej.
Ja miałem komisję wojskową przed hospitalizacją, a dokładnie było to 10 miesięcy przed.
Gdyby na stare czasy przyjęli mnie do wojska na jesieni to musiałbym iść tam i wykonywać te ich rozkazy.
Nie wierzę, że choroba rozwija się przez tak krótki okres czasu.
Ja chcę tylko wyśmiać komisję i lekarzy, zresztą według osoby postronnej, albo komisja wojskowa popełniła błąd nie widząc uchybień w moim zachowaniu, albo psychiatra, który zdiagnozował ostrą postać F.20.
Wiem, że z kategorią E nie idzie się do wojska, ale ja mam kategorię A.
Ja mam do tej pory kategorie A,chociaz jestem na rencie
acidhouse miałes juz cos wiecej do czynienia w wojskiem np przeszkolenia czy podlegasz do jakiejs jednostki?
acidhouse miałes juz cos wiecej do czynienia w wojskiem np przeszkolenia czy podlegasz do jakiejs jednostki?