Nie chwalcie się
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Nie chwalcie się
Nie chwalcie się, ponieważ wy sami jesteście i będziecie swoimi odbiorcami, a pozostali i tak będą wiedzieli jacy jesteście, po waszych uczynkach.
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Nie chwalcie się
Jest dobrze niczego się nie ulęknę. ![Smile :icon-smile:](./images/smilies/icon/smile.gif)
![Smile :icon-smile:](./images/smilies/icon/smile.gif)
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Przypuszczam, że to mocne słowa.
- amigo
- zaufany użytkownik
Życie opiera się na byciu twardym I droga nie jest usłana różami.
Nie lękajcie się![Blue Glow :angelic-blueglow:](./images/smilies/angelic/blueglow.gif)
Nie lękajcie się
![Blue Glow :angelic-blueglow:](./images/smilies/angelic/blueglow.gif)
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
tak, to prawda w moim przypadku tak jest że co zasieję to zbiorę. Będę odbiorcą siebie.
nie wiem czy to w wyniku choroby, czy już pogłębionych rozważań, nie mogę nikomu nic zarzucić , nie jest mi wolno kogoś osądzić, odpowiadam za siebie, a co do mnie należy czyli wynik moich starań i działań zrozumiem w swoim czasie. Im więcej pojmuję, tym więcej widzę spraw nie do osądzenia , nie do krytyki.
nie wiem czy to w wyniku choroby, czy już pogłębionych rozważań, nie mogę nikomu nic zarzucić , nie jest mi wolno kogoś osądzić, odpowiadam za siebie, a co do mnie należy czyli wynik moich starań i działań zrozumiem w swoim czasie. Im więcej pojmuję, tym więcej widzę spraw nie do osądzenia , nie do krytyki.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże