![Clap :clap:](./images/smilies/eusa/clap.gif)
Forum evot to zbyszek lisiecki i jego podnóżek NNFoF nie wiem. ci młodzi są źli. od ich postów nie sikasz ze śmiechu. el
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- falling up
- bywalec
Forum evot to zbyszek lisiecki i jego podnóżek NNFoF nie wiem. ci młodzi są źli. od ich postów nie sikasz ze śmiechu. el
![Clap :clap:](./images/smilies/eusa/clap.gif)
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"
*
prefix.
*
prefix.
Re: Forum evot to zbyszek lisiecki i jego podnóżek NNFoF nie wiem. ci młodzi są źli. od ich postów nie sikasz ze śmiechu
Czy mógłbyś chociaż raz uzasadnić swoje wytyki wobec niektórych osób..? Zaczyna się atrakcyjnie, ale konkluzje są mętne i pozbawione konsensusu. Atrakcyjnie w sensie, że nawet lirycznie, ale inaczej patrząc, to tylko bombastyczne nagłówki. Ale w starej szkole o komediach mówiono, z kogo się śmiejecie, sami z siebie się śmiejecie. Nie piszę kolejnej rozprawki, czyli "@Meduzola, noga z gazu, bo forum się zawiesi"! No i właśnie dostrzegłam związek przyczynowo- skutkowy: jak głupoty lecą ciurkiem, to oczęta zaczynają Ci się świecić, coś Ty taki nienasycony..?
- falling up
- bywalec
Re: Forum evot to zbyszek lisiecki i jego podnóżek NNFoF nie wiem. ci młodzi są źli. od ich postów nie sikasz ze śmiechu
no dobra. to powiem. podniosłem swoje IQ matematycznie fizycznie informatycznie chemicznie do nieskończoności. ale nastąpił proces ewolucji. i teraz jestem głupi.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"
*
prefix.
*
prefix.