Zeldox i sposób na osłabienie działania leku

ziprasidon

Moderator: moderatorzy

Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Zeldox i sposób na osłabienie działania leku

Post autor: Miś Uszatek »

Witam

Biore zeldox. Lekarka przylutowała mi maksymalną dawke 160 mg. Problem mam taki że jestem cały obolały i nic mi się nie chce. Wymyśliłem sposób na osłabienie działania leku bez potrzeby odstawiania tabletek. Chodzi o to że zeldox zwiększa swoją siłe działania kiedy się go bierze w trakcie lub po jedzeniu. Zwiększa się o 50 % jego biodostępność. Chciałbym troche osłabić jego działanie , więc będe go brał przed jedzeniem, jakieś pół godziny przed jedzeniem. Jutro dam znać jak się czuje.
Miś Uszatek
zaufany użytkownik

Re: Zeldox i sposób na osłabienie działania leku

Narazie jest obiecująco. Teraz rano mam jakby więcej sił i chęci do życia. Zobaczymy jak będzie w pracy. Szczególnie o prace mi chodzi bo czepiają się w niej mnie że podobno nic nie robie , co nie jest prawdą.
Nefka
zaufany użytkownik

Post autor: Nefka »

To nie jest dobry pomysł, słuchaj lepiej lekarza. A jak Ci coś nie pasuje w działaniu leku, skonsultuj się z lekarzem, jak w reklamach :)
Strzeż mnie jak źrenicy oka, Ukryj mnie w cieniu swych skrzydeł
Psalm 17,8
Miś Uszatek
zaufany użytkownik

No cóż zrobiłem po swojemu ale efekty są. Do tej pory brałem 160 mg zeldoxu czyli maksymalną dawke. Od wczoraj biore tylko poranne 80 mg zeldoxu natomiast nie biore wieczornej 80 mg zeldoxu. Ludzie, nawet nie wiecie jaką ja przeżywam ulge. Nogi mam spokojne, nic mnie nie drzażni po mięśniach, no normalnie full wypas. I aż chce mi się pracować. Jest super.
ODPOWIEDZ

Wróć do „zeldox”