Wspolczesna UBecja

Moderator: moderatorzy

Iwanka
zarejestrowany użytkownik
Status: Ksiegowa

Wspolczesna UBecja

Post autor: Iwanka »

Psychiatria to taka wspolczesna UBecja. Prowadza kartoteki zwane dokumentacja medyczna i moga wpisac dokladnie wszystko co chca , spod malego palca ,i tak robia. Zmyslaja na potege, przykrywajac to tylko pseudonaukowm zargonem, w ogole nie uwzgledniajac jak to moze zawarzyc na realnym zyciu pacjenta. Wzorem UBecji powinni w tych kartotekach zamiast pacjent uzywac wyrazenia figurant.
Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Re: Wspolczesna UBecja

Post autor: Unknown »

W moich dokumentacjach opisywali fakty dotyczące moich wrogów i ich przestępczej działalności, która tuszowali diagnozą, to wszystko co pisali według nich jest urojeniami, potrafią patologizowac wszystko co im się powie i nie są w stanie udowodnić niczego. Banda pseudomedyków, psychopaci, sadyści i idioci.
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Post autor: hvp2 »

W mojej dokumentacji lekarka psychiatra sprzed lat np. pomijała istotne fakty, np. nie utrwaliła w dokumenacji ile mi przepisywała benzo przez całe lata.

Z drugiej strony jak było kiedyś u mnie pogotowie to ta sama lekarka źle opisała tamte wydarzenia, totalnie prxeinaczając fakty.

Tego typu przykłady mogłbym dużo mnożyć...
Awatar użytkownika
AgnieszkaSylwia
zaufany użytkownik

Post autor: AgnieszkaSylwia »

Leży teraz na szpitalnej pryczy obok mojej pryczy "sąsiadka nr 3". Nic o sobie nie mówi, nie znam przyczyny hospitalizacji, nie znam stanu cywilnego, nie wiem, do którego powiatu przynależy. Jak mi zależy, to umiem kogoś przyszpilić, ale nie warto, skoro słoma z butów wyłazi. Komuna to kolos na glinianych nogach, Gierek chyba też to wiedział, bo czytałam ostatni wywiad z nim.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Iwanka pisze: śr maja 31, 2017 8:25 pm Psychiatria to taka wspolczesna UBecja. Prowadza kartoteki zwane dokumentacja medyczna i moga wpisac dokladnie wszystko co chca , spod malego palca ,i tak robia. Zmyslaja na potege, przykrywajac to tylko pseudonaukowm zargonem, w ogole nie uwzgledniajac jak to moze zawarzyc na realnym zyciu pacjenta. Wzorem UBecji powinni w tych kartotekach zamiast pacjent uzywac wyrazenia figurant.
To prawda powinni uzgadniać z pacjentem co wpisują do dokumentacji medycznej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „antypsychiatria”