Jak się pozbyć głosów?
Moderator: moderatorzy
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Re: Jak się pozbyć głosów?
Muzyka ze smartfona lub z mp3 skutecznie zaglusza, a przynajmniej w transporcie publicznym.
Zmusić je do powtarzania słowa "joker" do momentu ich zaniku.
Hmm a mój przypadek jest dziwny, nie wiem co o tym myśleć. Byłam zakochana w policjancie, bardzo bardzo i w pewnym momencie zaczęłam słyszeć głosy. Były to głosy nieznajomego mężczyzny , dopiero po tygodniu były to głosy tego policjanta. Na początku były miłe dopóki byłam zakochana i uległa, ale jak go koplam w tylek bo miałam dosyc to się zrobiły niezbyt miłe, nerwowe a nawet agresywne. Wszyscy naokolo wmawiają mi że to moja wyobraźnia ale ja nie potrafię w to uwierzyć. One są dla mnie takie rzeczywiste jakby leciały z jakiś głośników. Pisałam do prezydenta o pomoc ale żadnej odpowiedzi do teraz, przysłali co jedynie pomoc społeczna na wybadanie sytuacji. Biorę tabletki i jest lepiej ale i tak się od czasu do czasu pojawiają, ostatnio np że poszłam do kościoła się pomodlić. Albo gdy poznam jakiegoś chłopaka czuje się przymuszana żeby odrazu brać ślub i robić dzieci z tym chłopakiem
co o tym myślicie? Dla mnie to jest zbyt rzeczywiste
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Głosy to omamy słuchowe, a przymuszenia to też jest chorobowe wg medycyny współczesnej. Ale prawda jest trochę inna, głosy tak naprawdę to demony.Awlodarc pisze: ↑pt lis 05, 2021 7:37 pm Hmm a mój przypadek jest dziwny, nie wiem co o tym myśleć. Byłam zakochana w policjancie, bardzo bardzo i w pewnym momencie zaczęłam słyszeć głosy. Były to głosy nieznajomego mężczyzny , dopiero po tygodniu były to głosy tego policjanta. Na początku były miłe dopóki byłam zakochana i uległa, ale jak go koplam w tylek bo miałam dosyc to się zrobiły niezbyt miłe, nerwowe a nawet agresywne. Wszyscy naokolo wmawiają mi że to moja wyobraźnia ale ja nie potrafię w to uwierzyć. One są dla mnie takie rzeczywiste jakby leciały z jakiś głośników. Pisałam do prezydenta o pomoc ale żadnej odpowiedzi do teraz, przysłali co jedynie pomoc społeczna na wybadanie sytuacji. Biorę tabletki i jest lepiej ale i tak się od czasu do czasu pojawiają, ostatnio np że poszłam do kościoła się pomodlić. Albo gdy poznam jakiegoś chłopaka czuje się przymuszana żeby odrazu brać ślub i robić dzieci z tym chłopakiemco o tym myślicie? Dla mnie to jest zbyt rzeczywiste
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Nie przejmuj sie tym gównem to omamy słuchowe dokładnie to czego nie chcesz słyszeć to słyszysz i tak sie to nakreca .. pamietaj te głosy mogą sprawić ze ojciec zabija swoje dzieci pałką całkiem niedawno ogladałem ..i inne tragedieAwlodarc pisze: ↑pt lis 05, 2021 7:37 pm Hmm a mój przypadek jest dziwny, nie wiem co o tym myśleć. Byłam zakochana w policjancie, bardzo bardzo i w pewnym momencie zaczęłam słyszeć głosy. Były to głosy nieznajomego mężczyzny , dopiero po tygodniu były to głosy tego policjanta. Na początku były miłe dopóki byłam zakochana i uległa, ale jak go koplam w tylek bo miałam dosyc to się zrobiły niezbyt miłe, nerwowe a nawet agresywne. Wszyscy naokolo wmawiają mi że to moja wyobraźnia ale ja nie potrafię w to uwierzyć. One są dla mnie takie rzeczywiste jakby leciały z jakiś głośników. Pisałam do prezydenta o pomoc ale żadnej odpowiedzi do teraz, przysłali co jedynie pomoc społeczna na wybadanie sytuacji. Biorę tabletki i jest lepiej ale i tak się od czasu do czasu pojawiają, ostatnio np że poszłam do kościoła się pomodlić. Albo gdy poznam jakiegoś chłopaka czuje się przymuszana żeby odrazu brać ślub i robić dzieci z tym chłopakiemco o tym myślicie? Dla mnie to jest zbyt rzeczywiste