Jak się pozbyć głosów?

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Re: Jak się pozbyć głosów?

Post autor: Antonio Kontrabas »

Muzyka ze smartfona lub z mp3 skutecznie zaglusza, a przynajmniej w transporcie publicznym.
Awatar użytkownika
Chameleon
bywalec

Post autor: Chameleon »

Zmusić je do powtarzania słowa "joker" do momentu ich zaniku.
Awlodarc
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Awlodarc »

Hmm a mój przypadek jest dziwny, nie wiem co o tym myśleć. Byłam zakochana w policjancie, bardzo bardzo i w pewnym momencie zaczęłam słyszeć głosy. Były to głosy nieznajomego mężczyzny , dopiero po tygodniu były to głosy tego policjanta. Na początku były miłe dopóki byłam zakochana i uległa, ale jak go koplam w tylek bo miałam dosyc to się zrobiły niezbyt miłe, nerwowe a nawet agresywne. Wszyscy naokolo wmawiają mi że to moja wyobraźnia ale ja nie potrafię w to uwierzyć. One są dla mnie takie rzeczywiste jakby leciały z jakiś głośników. Pisałam do prezydenta o pomoc ale żadnej odpowiedzi do teraz, przysłali co jedynie pomoc społeczna na wybadanie sytuacji. Biorę tabletki i jest lepiej ale i tak się od czasu do czasu pojawiają, ostatnio np że poszłam do kościoła się pomodlić. Albo gdy poznam jakiegoś chłopaka czuje się przymuszana żeby odrazu brać ślub i robić dzieci z tym chłopakiem😆 co o tym myślicie? Dla mnie to jest zbyt rzeczywiste
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Awlodarc pisze: pt lis 05, 2021 7:37 pm Hmm a mój przypadek jest dziwny, nie wiem co o tym myśleć. Byłam zakochana w policjancie, bardzo bardzo i w pewnym momencie zaczęłam słyszeć głosy. Były to głosy nieznajomego mężczyzny , dopiero po tygodniu były to głosy tego policjanta. Na początku były miłe dopóki byłam zakochana i uległa, ale jak go koplam w tylek bo miałam dosyc to się zrobiły niezbyt miłe, nerwowe a nawet agresywne. Wszyscy naokolo wmawiają mi że to moja wyobraźnia ale ja nie potrafię w to uwierzyć. One są dla mnie takie rzeczywiste jakby leciały z jakiś głośników. Pisałam do prezydenta o pomoc ale żadnej odpowiedzi do teraz, przysłali co jedynie pomoc społeczna na wybadanie sytuacji. Biorę tabletki i jest lepiej ale i tak się od czasu do czasu pojawiają, ostatnio np że poszłam do kościoła się pomodlić. Albo gdy poznam jakiegoś chłopaka czuje się przymuszana żeby odrazu brać ślub i robić dzieci z tym chłopakiem😆 co o tym myślicie? Dla mnie to jest zbyt rzeczywiste
Głosy to omamy słuchowe, a przymuszenia to też jest chorobowe wg medycyny współczesnej. Ale prawda jest trochę inna, głosy tak naprawdę to demony.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Jak pozbyć się głosów?

Być uważnym, spokojnym, trzeźwo myśleć..
:angelic-blueglow:
Pawelz
bywalec

Post autor: Pawelz »

Awlodarc pisze: pt lis 05, 2021 7:37 pm Hmm a mój przypadek jest dziwny, nie wiem co o tym myśleć. Byłam zakochana w policjancie, bardzo bardzo i w pewnym momencie zaczęłam słyszeć głosy. Były to głosy nieznajomego mężczyzny , dopiero po tygodniu były to głosy tego policjanta. Na początku były miłe dopóki byłam zakochana i uległa, ale jak go koplam w tylek bo miałam dosyc to się zrobiły niezbyt miłe, nerwowe a nawet agresywne. Wszyscy naokolo wmawiają mi że to moja wyobraźnia ale ja nie potrafię w to uwierzyć. One są dla mnie takie rzeczywiste jakby leciały z jakiś głośników. Pisałam do prezydenta o pomoc ale żadnej odpowiedzi do teraz, przysłali co jedynie pomoc społeczna na wybadanie sytuacji. Biorę tabletki i jest lepiej ale i tak się od czasu do czasu pojawiają, ostatnio np że poszłam do kościoła się pomodlić. Albo gdy poznam jakiegoś chłopaka czuje się przymuszana żeby odrazu brać ślub i robić dzieci z tym chłopakiem😆 co o tym myślicie? Dla mnie to jest zbyt rzeczywiste
Nie przejmuj sie tym gównem to omamy słuchowe dokładnie to czego nie chcesz słyszeć to słyszysz i tak sie to nakreca .. pamietaj te głosy mogą sprawić ze ojciec zabija swoje dzieci pałką całkiem niedawno ogladałem ..i inne tragedie
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”