Życie było dla mnie wielkim darem.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Życie było dla mnie wielkim darem.
ale do czasu.
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Życie było dla mnie wielkim darem.
Odrodzilem sie na nowo
.
![Blue Glow :angelic-blueglow:](./images/smilies/angelic/blueglow.gif)
- Catastrophique
- bywalec
Dla mnie ciągle jest. I czerpię z niego coraz więcej.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Wczoraj wygrałem 1 852 zł i od razu tym faktem podzieliłem się z Ewą.
To Ewa do mnie mówi tak:
Co zrobisz jak przyjdzie zła passa i roztrwonisz pieniądze ? Nie będziesz mógł kupować gum, róż i filmów komediowych ...
Ja na 20 sekund zamarłem, a potem rozkruszyłem grób i byłem dwukrotnie silniejszy.
Odrzekłem jej, że nie na darmo połączyłem pasję z wygrywaniem pieniędzy.
Dałem jej obietnicę, że ponownie połączymy nasze usta, kiedy to tylko odtworzymy ponownie komedię " Nic nie widziałem, nic nie słyszałem"
No wiecie ten film z czarnoskórym aktorem i jego bardziej znanym kompanem w rolach głównych - jeden nie widział, a drugi nie słyszał.
To Ewa do mnie mówi tak:
Co zrobisz jak przyjdzie zła passa i roztrwonisz pieniądze ? Nie będziesz mógł kupować gum, róż i filmów komediowych ...
Ja na 20 sekund zamarłem, a potem rozkruszyłem grób i byłem dwukrotnie silniejszy.
Odrzekłem jej, że nie na darmo połączyłem pasję z wygrywaniem pieniędzy.
Dałem jej obietnicę, że ponownie połączymy nasze usta, kiedy to tylko odtworzymy ponownie komedię " Nic nie widziałem, nic nie słyszałem"
No wiecie ten film z czarnoskórym aktorem i jego bardziej znanym kompanem w rolach głównych - jeden nie widział, a drugi nie słyszał.