Ja kiedyś stoję sobie i wyciągam tabletkę i radio włączone i w tej sekundzie mówi "Otruj się..."...
Wydzisz mościa Panie, można by podejrzewać że to Szatan albo demon, bo źle mi życzy, ale to wcale nie świadczy że to nie może mówić sam Bóg...Kto zna Boga? Kto może stwierdzić że Bóg nie mógł tego powiedzieć? Bóg jest bardzo skomplikowany, tak jak człowiek powiedzmy porusza się swoim umysłem na 5 poziomie prędkości tak Bóg porusza się tysiąc razy szybciej...
Kiedyś miałem ostry atak i też myślałem że to Szatan mnie atakuje swoją nienawiścią...
Prawda jest taka że Bóg jest nieobliczalny i może mówić złe rzeczy, może atakować, bo dlaczego nie? A po drugie to również faktem jest że mamy wywołaną chorobę umysłu. Czasem mówi Bóg a czasem nasz umysł działa błędnie i wytwarza, roi sobie głosy...
A Szatan i demony...No cóż, demon przejmuje kontrole całkowicie nad zaatakowanym człowiekiem, obejrzyj sobie na you tubie opętanie Annelise Michele...tak wygląda ofiara demona, my jesteśmy atakowani, dręczeni przez Boga i mamy chore umysły...Takie jest moje zdanie...