Usunięcie konta

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Re: Usunięcie konta

Post autor: Piotrek007 »

To że nie zaprzyjaźniam się z innymi użytkownikami jest też trochę dla mnie pułapką bo przez to piszę często rzeczy których bym nie napisał gdybym wiedział że potem ktoś mi znajomy to przeczyta i zapyta o nie...
Jestem tutaj samotną wyspą na własne życzenie i dobrze mi z tym że nie muszę nikomu poświęcać większej uwagi.Trochę poczytam, trochę pożale się na swoją przeszłość i w sumie nikogo to za bardzo nie obchodzi :)
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

pogrzebany żywcem pisze: śr lut 27, 2019 7:41 am Chodzi o to żebyś ty i twój przydupas nie mieli dostępu do mojego konta a nie żebym ja nie miał dostępu. To żebyś ty nie miał dostępu i twój przydupas (ludzie którym udostępniasz moje dane) jest w stanie zagwarantować jedynie kasacja konta. Nie powierzyłbym ci worka ze śmieciami żebyś je wyrzucił na śmietnik a co dopiero moich danych. Tym bardziej dotyczy to anonimowych osób, które ukrywając swoją tożsamość robią tu co chcą. Dochodzi do nieautoryzowanych przeze mnie logowań na moje konto. W grę wchodzi kradzież tożsamości i dokonywanie przestępstw na moje konto. Nie masz prawa rozporządzać moimi danymi i moim profilem. Cofam ci to prawo. Od tej pory robisz to bezprawnie.
Nie pisz proszę o nikim "przydupas", tym bardziej, że nie wiem kogo masz na myśli. Jeśli masz zastrzeżenie do któregokolwiek z moderatorów pisz proszę wpierw tu: viewforum.php?f=282 - tam jest trochę bardziej zielono, ale to tylko inna skórka jednego z naszych działów.

Jeśli podałeś jakiekolwiek istotne dane osobowe, to szkoda, lecz pomożemy Ci je usunąć. Tu jesteś w każdym względzie anonimowy i tak powinno postać. Twoje przekonania i opinie, które pojawiają się w Twoich postach to nie są żadne dane osobowe. Już jutro możesz mieć całkiem przeciwne przekonania, i nie musisz o tym nawet nikogo informować. Nic z tego nie wynika.

Jeśli rozumiesz jako swoje dane osobowe swój adres mailowy - żaden problem - utwórz sobie drugie konto mailowe, tylko na użytek tego forum i/lub podobnych serwisów.

Jeśli doszło do "nieautoryzowanych przeze mnie logowań" zmień hasło. Ani moderatorzy, ani ja sam go nie znam ! Twoje hasło nie jest nigdzie zapisane w postaci jawnej !

Jeśli doszło do innych włamań daj mi koniecznie znać i opisz, co na to wskazuje. Jak się domyślasz chciałbym wiedzieć, czy i jak byłoby coś takie możliwe. Na razie mamy bardzo dobre płatne filtry, które odsiewają wejścia na forum z niewiadomych źródeł, jak z Chin, podejrzanych adresów, etc.

Masz inne uwagi, pisz proszę.

Pozdrawiam, Zbyszek
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

Usuń moje konto to moja uwaga. Robiłeś to kilkanaście razy w przypadku edena zrób to raz w moim.
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Nie usuwajcie kont, bądźcie po prostu aniołami na dnie Pacyfiku.
Człowiek rysujący obraz poprzez kalkę, nie przeskoczy późniejszych poziomów.
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Post autor: Hipis »

Konto do kasacji.
E ?= m + (*c²)
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Nie ma co dawać się sprowokować i manipulować nikomu. Najgorsze jest właśnie coś takiego, że bity, obrażany, zaraz później staje się taki sam i teraz to on jest nosicielem tego czegoś. To najłatwiejsze, ale nie najlepsze rozwiązanie.
:angelic-cyan:
konto zawieszone
zarejestrowany użytkownik

Post autor: konto zawieszone »

Witam mam takie pytanie jak odzyskać dostęp do swojego starego konta na którym zmieniłem kiedyś e-mail i hasło chciałbym odzyskać te konto.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Bobik, w profilu do ktorego dostęp chcesz odzyskać musi być wpisany jakiś Twoj stary adres mailowy. Zaznacz przy logowaniu, że zapomniałeś hasło i system przyśle Ci na tę starą skrzynkę nowe hasło. Jeś li mie masz dostępu do tej skrzynki - czym wtedy różnisz, się od kogoś trzeciego, kto chce Się włamać ?

Podaj jakieś inne szczegóły po których mógłbym odróżnić Cię od potencjalnego włamywacza .

Z
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

pogrzebany żywcem pisze:Usuń moje konto to moja uwaga. Robiłeś to kilkanaście razy w przypadku edena zrób to raz w moim.
Witaj, nie rozumiem jakie dane osobowe chcesz chronić ? Czy zależy Ci na usunięciu profilu, czy wszystkich Twoich postów. W profilu nie ma żadnych istotnych danych osobowch. Adres mailowy możesz zmienić, nie ma tam żadnego rzeczywistego nazwiska, nie ma nawet Twojej płci.

Jeśli chodzi o usunięcue postów sprawa jest trudna. Powiedziałeś coś do innych, inni odpowiadali, jeśli usuniemy twoje wypowiedzi te wąki się pozawalją, stracą sens, więc zniszczylibyśmy tym pracę innych.
Jeśli napisałeś jakieś intymności podaj w którym wąku i ukryjemy cały ten wątek. Możesz pozostawić go widocznym dla wybranych osób, lub tylko dla siebie samego. Czy to nie rozwiązuje problemu ?

Opisz proszę dokładniej, o co Ci chodzi.

Ps.Nie usuwałem konta edena, tylko połączyłem jego kilka kont razem.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

pogrzebany żywcem pisze:Usuń moje konto to moja uwaga. Robiłeś to kilkanaście razy w przypadku edena zrób to raz w moim.
Witaj, nie rozumiem jakie dane osobowe chcesz chronić ? Czy zależy Ci na usunięciu profilu, czy wszystkich Twoich postów. W profilu nie ma żadnych istotnych danych osobowch. Adres mailowy możesz zmienić, nie ma tam żadnego rzeczywistego nazwiska, nie ma nawet Twojej płci.

Jeśli chodzi o usunięcue postów sprawa jest trudna. Powiedziałeś coś do innych, inni odpowiadali, jeśli usuniemy twoje wypowiedzi te wąki się pozawalją, stracą sens, więc zniszczylibyśmy tym pracę innych.
Jeśli napisałeś jakieś intymności podaj w którym wąku i ukryjemy cały ten wątek. Możesz pozostawić go widocznym dla wybranych osób, lub tylko dla siebie samego. Czy to nie rozwiązuje problemu ?

Opisz proszę dokładniej, o co Ci chodzi.

Ps.Nie usuwałem konta edena, tylko połączyłem jego kilka kont razem. Podwójne konta są wbrew regulaminowi.
Eliza00
zaufany użytkownik

Post autor: Eliza00 »

Proszę o usunięcie mojego konta, bo zle sie tu czuję. Prócz małej garstki osób które mnie wspierały reszta tylko sobie kpi i się naśmiewa co widać w moich postach. Dziękuję za wszystko.
ogotai

Post autor: ogotai »

Ja cię w pełni rozumiem.
AcidHouse
bywalec

Eliza00 pisze: pn sie 23, 2021 6:41 am Proszę o usunięcie mojego konta, bo zle sie tu czuję. Prócz małej garstki osób które mnie wspierały reszta tylko sobie kpi i się naśmiewa co widać w moich postach. Dziękuję za wszystko.
Ja będę stał w Twojej obronie.
ogotai

Spokojnie możesz liczyć na wsparcie od nas,może Twoje życie będzie łatwiejsze.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Evot to sekta bananowa - nic nie kosztuje, nie ma wymagań ale członkostwo jest dożywotnie xd
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Amba pisze: czw wrz 30, 2021 6:56 pm Chciałabym usunąć swoje konto na tym forum. Stresuje mnie fakt, że pisałam tu rzeczy pod wpływem impulsów i wolałabym wymazać swoją obecność stąd. Posiadanie tutaj konta nie wpływa na mnie dobrze. Czy jest możliwe jego usunięcie? Z osobami z którymi utrzymywałam kontakt, utrzymuję go nadal w innym miejscu. Tak więc nic mnie tu nie trzyma.
Może teraz chcesz usunąć konto pod wpływem impulsu, i potem będziesz żałować. Poczekaj może zmienisz zdanie.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Amba, ale to co pisałaś pomagało też innym. Być może pomogłoby jeszcze wielu osobom.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
AcidHouse
bywalec

idź jak najszybciej.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Amba pisze: czw wrz 30, 2021 6:56 pm Chciałabym usunąć swoje konto na tym forum. Stresuje mnie fakt, że pisałam tu rzeczy pod wpływem impulsów i wolałabym wymazać swoją obecność stąd. Posiadanie tutaj konta nie wpływa na mnie dobrze. Czy jest możliwe jego usunięcie?
Zbyszek nie usuwa kont.

Jest możliwość edycji swoich postów.

Amba może jednak zostaniesz tu z nami i jeszcze popiszesz. Nie wiem co cię przyczyniło, do tego że podjęłaś taką decyzję o odejściu, ale oczywiście masz do tego prawo.
Ja Cię polubiłem z pewnego tematu ;)
ogotai

To niech usunie ją jako użytkownika ,to robił już wielokrotnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”