Jestem tutaj samotną wyspą na własne życzenie i dobrze mi z tym że nie muszę nikomu poświęcać większej uwagi.Trochę poczytam, trochę pożale się na swoją przeszłość i w sumie nikogo to za bardzo nie obchodzi
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: moderatorzy
Nie pisz proszę o nikim "przydupas", tym bardziej, że nie wiem kogo masz na myśli. Jeśli masz zastrzeżenie do któregokolwiek z moderatorów pisz proszę wpierw tu: viewforum.php?f=282 - tam jest trochę bardziej zielono, ale to tylko inna skórka jednego z naszych działów.pogrzebany żywcem pisze: ↑śr lut 27, 2019 7:41 am Chodzi o to żebyś ty i twój przydupas nie mieli dostępu do mojego konta a nie żebym ja nie miał dostępu. To żebyś ty nie miał dostępu i twój przydupas (ludzie którym udostępniasz moje dane) jest w stanie zagwarantować jedynie kasacja konta. Nie powierzyłbym ci worka ze śmieciami żebyś je wyrzucił na śmietnik a co dopiero moich danych. Tym bardziej dotyczy to anonimowych osób, które ukrywając swoją tożsamość robią tu co chcą. Dochodzi do nieautoryzowanych przeze mnie logowań na moje konto. W grę wchodzi kradzież tożsamości i dokonywanie przestępstw na moje konto. Nie masz prawa rozporządzać moimi danymi i moim profilem. Cofam ci to prawo. Od tej pory robisz to bezprawnie.
Witaj, nie rozumiem jakie dane osobowe chcesz chronić ? Czy zależy Ci na usunięciu profilu, czy wszystkich Twoich postów. W profilu nie ma żadnych istotnych danych osobowch. Adres mailowy możesz zmienić, nie ma tam żadnego rzeczywistego nazwiska, nie ma nawet Twojej płci.pogrzebany żywcem pisze:Usuń moje konto to moja uwaga. Robiłeś to kilkanaście razy w przypadku edena zrób to raz w moim.
Witaj, nie rozumiem jakie dane osobowe chcesz chronić ? Czy zależy Ci na usunięciu profilu, czy wszystkich Twoich postów. W profilu nie ma żadnych istotnych danych osobowch. Adres mailowy możesz zmienić, nie ma tam żadnego rzeczywistego nazwiska, nie ma nawet Twojej płci.pogrzebany żywcem pisze:Usuń moje konto to moja uwaga. Robiłeś to kilkanaście razy w przypadku edena zrób to raz w moim.
Może teraz chcesz usunąć konto pod wpływem impulsu, i potem będziesz żałować. Poczekaj może zmienisz zdanie.Amba pisze: ↑czw wrz 30, 2021 6:56 pm Chciałabym usunąć swoje konto na tym forum. Stresuje mnie fakt, że pisałam tu rzeczy pod wpływem impulsów i wolałabym wymazać swoją obecność stąd. Posiadanie tutaj konta nie wpływa na mnie dobrze. Czy jest możliwe jego usunięcie? Z osobami z którymi utrzymywałam kontakt, utrzymuję go nadal w innym miejscu. Tak więc nic mnie tu nie trzyma.
Zbyszek nie usuwa kont.