magik nie miał schizofreni.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
magik nie miał schizofreni.
Powiedział:
ja to ja.
Czyli połączył jaźń.
ja to ja.
Czyli połączył jaźń.
Re: magik nie miał schizofreni.
System binarny to My.
(Ale My to wiemy bez THC!)
I była też taka piosenka w programie Ziarno: "Newton nie ma racji, nie ma grawitacji..."
Dzisiaj śniło mi się nawet, że zrezygnowałam z dokończenia studiów, bo nie chciało mi się znowu "brać" za fizykę. "Dane" i "szukane"...
Dziecko.
Newton odkrył pęd nie grawitację.
Mateusz 8 lat.
Newton odkrył pęd nie grawitację.
Mateusz 8 lat.
No, ale niech będzie, zasady dynamiki Newtona, dziś w tv potem mówili, ale to powtórka programu była. @Pumba też odgaduje pytania w teleturniejach. Jeśli chodzi o Magika, to znam w sumie tylko dwie Jego piosenki, więc nie mogę się odnieść do całości. Myślałam, że chodzi Ci o jakąś zbiorową jaźń, a tu ja próbuje zbliżyć się do ja. Ciekawy temat, może ktoś coś jeszcze dopisze do Twojego tematu, miło by było... (No chyba, że mówimy szyfrem lub wierszem...)
Meduzola pisze: ↑pn sie 09, 2021 7:25 pm No, ale niech będzie, zasady dynamiki Newtona, dziś w tv potem mówili, ale to powtórka programu była. @Pumba też odgaduje pytania w teleturniejach. Jeśli chodzi o Magika, to znam w sumie tylko dwie Jego piosenki, więc nie mogę się odnieść do całości. Myślałam, że chodzi Ci o jakąś zbiorową jaźń, a tu ja próbuje zbliżyć się do ja. Ciekawy temat, może ktoś coś jeszcze dopisze do Twojego tematu, miło by było... (No chyba, że mówimy szyfrem lub wierszem...)
po pierwsze koledzy ci CHYBA nie wybaczą za to że uświadomiłaś mi że pisze wiersze i do tego z rymami. a to dlatego że nikt mnie nieu uczył tego w sposob oczywisty. uczyłem się gramatyki - znam całą nawet nie ma takich publikacji naukowych. pani mgr pewnie sobie nie życzy żeby mówić więcej ale moi koledzy tak NIE mają.
dlatego nauczyciel powinien wybierać kogo uczy. bo polonistka uczyła wybitnie. i jak myśli OH MY że ja pisząc notatki albo słuchając przez 45 minut nic z tego nie pamiętam. tylko zbysiu pozwolił mi tu pisać. NIECH się zacznie spektakl.
co ty wiesz o fizyce? czytasz książki o teorii kwantów? ja to sprowadzam do 3 zdań.
dla mnie cała nauka to jak nalać do 2 szklanek wode w jdenj zimnA w drugiej ciepłą. i zalecić mi udowodenienie. dla mnie jest to oczyiwiste. i nie potrafie tego wytłumaczyć.
ty musisz użyć próby ogniowej, spektroskopii. i tak dalej nie będziesz wiedzieć.
Pisząc o pisaniu wierszem miałam na myśli tzw. czytanie między wierszami i myślałam w sensie interpersonalnym, że to jakaś kongruencja. Są po prostu matematyczne kręgi chorych różnie interpretujących to, co ogółem nazwano schizofrenią- F20. Nie próbuj mnie zastraszyć, ja do Twoich ziomali nic nie mam. Co ja do nich mogę mieć..? Albo oni do mnie..? Na tym forum odnalazłam możliwość wypowiadania tego, co myślę, neutralizując wrażenie, że mam jakieś "formalne zaburzenia myślenia" i nie jestem zdolna do syntezy. Co do nauczania: Myślisz, że nie boję się Power Pointa..? Co do fizyki: metrum to przecież częstotliwość. Mogę się p-o-w-s-t-r-z-y-m-a-ć od pisania w tym wątku/ założonym przez Ciebie temacie.
Jestem chory a nie Geniusz?
To skąd to wiem.
Dlaczego warto chodzić do kościoła
Jak żyć wiecznie.
To skąd to wiem.
Dlaczego warto chodzić do kościoła
Jak żyć wiecznie.
To Ty?
Fajnie Cię ujrzeć.
Fajnie Cię ujrzeć.

- Infalibilis
- bywalec
Magik zmarł nie za nasze grzechy, lecz po to żeby każdy mógł nazwać się "Ja jestem"
A widziałeś ten filmik, gdzie dosyć nieładnie bawią się jego kosztem i odkrywają we wstecznej mowie w "Plus i minus" niby przerażający przekaz automatycznie wydostający się z jego/"nie jego już" świadomości czy sytuacji wtedy: "O Boże, jestem nie sobą! O Boże, jestem nie sobą!"Infalibilis pisze: ↑śr sie 11, 2021 7:56 pm Magik zmarł nie za nasze grzechy, lecz po to żeby każdy mógł nazwać się "Ja jestem"
Jak to jest być "nie sobą"?
Depersonalizacja czy coś gorszego: okultyzm i wyrwanie duszy?
No ale przecież Magik żyje...pracuje w na kasie w lidlu ,na druga zmiane.
S9 sieć jest dowodem życia wiecznego.
Eden pisze: ↑czw sie 12, 2021 9:24 amPodpisano CBŚ i CBA.
TELEFON sprawdź.
Tajne służby rozkiwkowane.
Proszę sprawdzić moją poczytalność.
Mateusz, tyle co pamiętam, wzięli cię do Zakładu na 3 lata. Został ci 1 rok, a potem do własnego mieszkania? Można będzie o tym opowiedzieć na stronie w menu schizofrenia.org.pl - obiecywali zalekowywanie przez 3 lata. Jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy, schizofrenia.org.pl opowie o złamaniu prawa w menu.
Eden wiedzmin twierdzi że od mówienia zdrowaś Maryjo opęta cię szatan. A amen to Egipskie słowo.
Nie wiem czy istnieje inny język niż rysowniczy.
Nie wiem czy istnieje inny język niż rysowniczy.