magik nie miał schizofreni.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Slow
bywalec

magik nie miał schizofreni.

Post autor: Slow »

Powiedział:

ja to ja.

Czyli połączył jaźń.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Re: magik nie miał schizofreni.

Post autor: Meduzola »

Slow pisze: pn sie 09, 2021 10:40 am Powiedział:/ ja to ja./ Czyli połączył jaźń.
System binarny to My.
(Ale My to wiemy bez THC!)
I była też taka piosenka w programie Ziarno: "Newton nie ma racji, nie ma grawitacji..."
Dzisiaj śniło mi się nawet, że zrezygnowałam z dokończenia studiów, bo nie chciało mi się znowu "brać" za fizykę. "Dane" i "szukane"...
Slow
bywalec

Dziecko.
Newton odkrył pęd nie grawitację.

Mateusz 8 lat.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Slow pisze: pn sie 09, 2021 11:57 am Dziecko./ Newton odkrył pęd nie grawitację./ Mateusz 8 lat.
Tak było w piosence, @Slow. A to chyba na głowę Newtona spadło jabłko..? Jak są pytania w "1/10" z dziedziny fizyki, to odpowiadam prawidłowo na jedno z trzech. To chyba nieźle..?
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

No, ale niech będzie, zasady dynamiki Newtona, dziś w tv potem mówili, ale to powtórka programu była. @Pumba też odgaduje pytania w teleturniejach. Jeśli chodzi o Magika, to znam w sumie tylko dwie Jego piosenki, więc nie mogę się odnieść do całości. Myślałam, że chodzi Ci o jakąś zbiorową jaźń, a tu ja próbuje zbliżyć się do ja. Ciekawy temat, może ktoś coś jeszcze dopisze do Twojego tematu, miło by było... (No chyba, że mówimy szyfrem lub wierszem...)
Slow
bywalec

Meduzola pisze: pn sie 09, 2021 7:25 pm No, ale niech będzie, zasady dynamiki Newtona, dziś w tv potem mówili, ale to powtórka programu była. @Pumba też odgaduje pytania w teleturniejach. Jeśli chodzi o Magika, to znam w sumie tylko dwie Jego piosenki, więc nie mogę się odnieść do całości. Myślałam, że chodzi Ci o jakąś zbiorową jaźń, a tu ja próbuje zbliżyć się do ja. Ciekawy temat, może ktoś coś jeszcze dopisze do Twojego tematu, miło by było... (No chyba, że mówimy szyfrem lub wierszem...)

po pierwsze koledzy ci CHYBA nie wybaczą za to że uświadomiłaś mi że pisze wiersze i do tego z rymami. a to dlatego że nikt mnie nieu uczył tego w sposob oczywisty. uczyłem się gramatyki - znam całą nawet nie ma takich publikacji naukowych. pani mgr pewnie sobie nie życzy żeby mówić więcej ale moi koledzy tak NIE mają.

dlatego nauczyciel powinien wybierać kogo uczy. bo polonistka uczyła wybitnie. i jak myśli OH MY że ja pisząc notatki albo słuchając przez 45 minut nic z tego nie pamiętam. tylko zbysiu pozwolił mi tu pisać. NIECH się zacznie spektakl.

co ty wiesz o fizyce? czytasz książki o teorii kwantów? ja to sprowadzam do 3 zdań.

dla mnie cała nauka to jak nalać do 2 szklanek wode w jdenj zimnA w drugiej ciepłą. i zalecić mi udowodenienie. dla mnie jest to oczyiwiste. i nie potrafie tego wytłumaczyć.

ty musisz użyć próby ogniowej, spektroskopii. i tak dalej nie będziesz wiedzieć.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Slow pisze: wt sie 10, 2021 6:29 am po pierwsze koledzy ci CHYBA nie wybaczą za to że uświadomiłaś mi że pisze wiersze i do tego z rymami.(...) nauczyciel powinien wybierać kogo uczy.(...) co ty wiesz o fizyce? czytasz książki o teorii kwantów? ja to sprowadzam do 3 zdań. (...)
Pisząc o pisaniu wierszem miałam na myśli tzw. czytanie między wierszami i myślałam w sensie interpersonalnym, że to jakaś kongruencja. Są po prostu matematyczne kręgi chorych różnie interpretujących to, co ogółem nazwano schizofrenią- F20. Nie próbuj mnie zastraszyć, ja do Twoich ziomali nic nie mam. Co ja do nich mogę mieć..? Albo oni do mnie..? Na tym forum odnalazłam możliwość wypowiadania tego, co myślę, neutralizując wrażenie, że mam jakieś "formalne zaburzenia myślenia" i nie jestem zdolna do syntezy. Co do nauczania: Myślisz, że nie boję się Power Pointa..? Co do fizyki: metrum to przecież częstotliwość. Mogę się p-o-w-s-t-r-z-y-m-a-ć od pisania w tym wątku/ założonym przez Ciebie temacie.
Slow
bywalec

Jestem chory a nie Geniusz?

To skąd to wiem.

Dlaczego warto chodzić do kościoła

Jak żyć wiecznie.
Slow
bywalec

Slow pisze: wt sie 10, 2021 9:57 am Jestem chory a nie Geniusz?

To skąd to wiem.

Jak żyć wiecznie.
Nirvana.off.
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

To Ty?
Fajnie Cię ujrzeć. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

No już prawie jutuber. xd
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
Infalibilis
bywalec

Post autor: Infalibilis »

Magik zmarł nie za nasze grzechy, lecz po to żeby każdy mógł nazwać się "Ja jestem"
cezary123
zaufany użytkownik

Infalibilis pisze: śr sie 11, 2021 7:56 pm Magik zmarł nie za nasze grzechy, lecz po to żeby każdy mógł nazwać się "Ja jestem"
A widziałeś ten filmik, gdzie dosyć nieładnie bawią się jego kosztem i odkrywają we wstecznej mowie w "Plus i minus" niby przerażający przekaz automatycznie wydostający się z jego/"nie jego już" świadomości czy sytuacji wtedy: "O Boże, jestem nie sobą! O Boże, jestem nie sobą!"

Jak to jest być "nie sobą"?

Depersonalizacja czy coś gorszego: okultyzm i wyrwanie duszy?
cezary123
zaufany użytkownik

Slow pisze: pn sie 09, 2021 10:40 am

ja to ja.
Nie.
Ja to ja i tak będzie choćby nie wiem co :mrgreen:
Inni mogą sobie rodzić się, umierać, być sobą, nie sobą a nic to nie zmieni. W tej rzeczywistości to mi przypadł zaszczyt od narodzin do śmierci bycia tym jedynym :angelic-cyan:
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

No ale przecież Magik żyje...pracuje w na kasie w lidlu ,na druga zmiane.
Slow
bywalec

S9 sieć jest dowodem życia wiecznego.
Slow
bywalec

Eden pisze: czw sie 12, 2021 9:24 am
Slow pisze: wt sie 10, 2021 9:57 am

Podpisano CBŚ i CBA.

TELEFON sprawdź.

Tajne służby rozkiwkowane.

Proszę sprawdzić moją poczytalność.

Mateusz, tyle co pamiętam, wzięli cię do Zakładu na 3 lata. Został ci 1 rok, a potem do własnego mieszkania? Można będzie o tym opowiedzieć na stronie w menu schizofrenia.org.pl - obiecywali zalekowywanie przez 3 lata. Jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy, schizofrenia.org.pl opowie o złamaniu prawa w menu.
Slow
bywalec

Eden wiedzmin twierdzi że od mówienia zdrowaś Maryjo opęta cię szatan. A amen to Egipskie słowo.

Nie wiem czy istnieje inny język niż rysowniczy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”