Odpowiedzialność coacha

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Re: Odpowiedzialność coacha

Post autor: Piotrek007 »

Piszesz jakbyś tak samo uważał jak katastrofa że te wszystkie kłótnie są z powodu zazdrości. Słabe to jest.Poniżanie i dołowanie osób chorych za przyzwoleniem moderatorów. Róbcie tak dalej
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

A to że wywołuje chęc odwetu i wychodzą z tego codzienne kłótnie to zupełnie oczywiste. Każdy ma swoją godność i jak mu się napluje w twarz odda podwójnie.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Tyle tylko ze Ty nie należysz do osób kłótliwych problemowych osób.

Machnij ręką idź dalej pisz na forum o czymkolwiek innym to się opłaca Twojemu zdrowiu.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Piotrek007 pisze: sob sie 07, 2021 9:07 pm Piszesz jakbyś tak samo uważał jak katastrofa że te wszystkie kłótnie są z powodu zazdrości. Słabe to jest.Poniżanie i dołowanie osób chorych za przyzwoleniem moderatorów. Róbcie tak dalej
Mam swój rozum, to że niby większość chce, ale ja mam swój rozum. Jestem takim samym użytkownikiem jak Ty, czy Bright Angel. Jedyna różnicą że mogę posty przenosić. Najprościej zwalić na moderatorów, zamiast wziąć odpowiedzialność za siebie i swoje wpisy... Ja zmieniłem swoje podejście po odwyku, dużo przerobiłem i jeszcze więcej zostało by przerobić.
Że by kogoś zbanować trzeba mieć mocne argumenty, a prócz tego że macie na katastrofę tylko to że się kłócicie, nie chce się poddać waszej ocenie, to znaczy że nie macie nic...
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Ja nie pisze o żadnym banowaniu tylko zwróceniu mu uwagi na to jak traktuje innych użytkowników tego forum i nie pozwolenie mu na takie wpisy.Ci co go atakują też mają swoje za uszami ale żeby nie było więcej kłótni to katastrofa musi przestać prowokować a nie ci, którzy poczuli się dotknięci jego pogardą.To on jest źródłem tych wszystkich sporów.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Ok. Napiszę mu PW. Cudów nie oczekuj. Będzie Zbyszek też o tym wiedział. Wcale nie jest powiedziane że to katastrofy wina. Nakręcacie się nawzajem i nikt nie potrafi odpuścić. Tym bardziej dziwi mnie waszą postawa że dajecie się nakręcać na tego kołcza.... 🙂
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Skoro on pisze o hejcie i zazdrości to niestety ,ale nie jest w stanie spojrzeć na siebie obiektywnie. Ktoś musi mu wytłumaczyć jak dziecku co jest nie tak w jego zachowaniu.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Piotrek007 pisze: sob sie 07, 2021 9:41 pm Skoro on pisze o hejcie i zazdrości to niestety ,ale nie jest w stanie spojrzeć na siebie obiektywnie. Ktoś musi mu wytłumaczyć jak dziecku co jest nie tak w jego zachowaniu.
To nie moja rola.
Napisałem post wcześniej. On was baranki prowadzi na rzeź. Albo jest kolczem do dupy, albo rozgrywa to tak że ma was wszystkich....
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Wszyscy są za uspokojeniem Catastrofika dlatego że on ciagle obraża i prowokuje innych do agresji. Tylko w jego przypadku ostrzeżenie nie wystarczy potrzebny jest co najmniej dwumiesięczny ban.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Problemem jest to że Ci co atakują Catastrophique posiadają te same cechy co on. Skrywane I nieakceptowalne, tyle tylko że napiętnowane u innych. Aby pozbyć się problemu należy spojrzeć w lustro i powiedzieć wprost osobie widzianej w lustrze że,, nie ma problemu,,;)
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Amannn pisze: sob sie 07, 2021 9:50 pm Wszyscy są za uspokojeniem Catastrofika dlatego że on ciagle obraża i prowokuje innych do agresji. Tylko w jego przypadku ostrzeżenie nie wystarczy potrzebny jest co najmniej dwumiesięczny ban.

I ty to piszesz który masz dwa ostrzeżenia...
Podaj wątki w których obraża, w których zaczyna obrażać jako pierwszy, a jego teksty nie są odpowiedziami na obrażanie przez kogoś innego. Muszę mieć podstawę do dania ostrzeżenia.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Banowanie nie rozwiąże problemu. Pojawi się inna zupełnie nowa osoba a tak podobna.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

To nieprawda. Nie ma innej osoby takiej jak katastrofa. Tak mam dwa ostrzeżenia za to ze zgłaszałem obraźliwe posty katastrofy do moderacji sprawą zajmuje się Zbyszek . Stanęło na tym ze mam te posty zgłaszać dalej żeby Zbyszek lub zły kiciuś mógł wyciągnąć konsekwencje wobec katastrofy.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Współczuję Zbyszkowi i moderatorom. Pewnie spamujesz przycisk do zglaszania postow i wysylasz im dziesiatki PW. Ja bym na ich miejscu Cie ignorowal.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Amannn pisze: sob sie 07, 2021 10:09 pm To nieprawda. Nie ma innej osoby takiej jak katastrofa. Tak mam dwa ostrzeżenia za to ze zgłaszałem obraźliwe posty katastrofy do moderacji sprawą zajmuje się Zbyszek . Stanęło na tym ze mam te posty zgłaszać dalej żeby Zbyszek lub zły kiciuś mógł wyciągnąć konsekwencje wobec katastrofy.
Te twoje zgłoszenia są strasznie infaltymne. 🙂 Zachowujecie się wszyscy i katastrofa jak dzieci z piaskownicy. On wam rozwalił zamek z piasku, a wy nie chcecie mu oddać jego łopatki i wiaderka....
Zrobimy tak. Przeprosicie siebie wzajemnie, przestaniecie się kłócić. Macie czas do poniedziałku 09.08.2021 do 23:59 Jeżeli po tym czasie nie dojdziecie do porozumienia, jeżeli będziecie faktycznie się gryźć to posypią się ostrzeżenia. Załatwcie najpierw to między sobą. Nie jak dzieci, tylko jako dorośli ludzie. 🤔🙂
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

A niby co można zrobić na forum gdzie nikt nie ponosi konsekwencji tego co pisze? W realu narobił by w gacie ten prymityw gdybym go spotkał a tutaj jest bezkarny i to będzie się ciągło w nieskończoność. Od tego są moderatorzy żeby pilnować porządku.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Ty myślisz że co próbuje zrobić od ponad dwóch godzin?
Zbyszek zdecyduje. Napisałem już do niego, pewnie będzie pisać do was, ale nie ja obrażam i obrażam się, że ktoś mnie obraził. Dla mnie to dziecinada.
Konsekwencje ponosi, o to nie musisz się bać...
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: sob sie 07, 2021 10:15 pm Współczuję Zbyszkowi i moderatorom. Pewnie spamujesz przycisk do zglaszania postow i wysylasz im dziesiatki PW. Ja bym na ich miejscu Cie ignorowal.
Zbyszek jest zainteresowany tym co robisz na forum i nie masz co mu współczuć. Pewnie niebawem wyciągnie wobec ciebie konsekwencje. Wiele z twoich postów jest do moderacji.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Najlepiej tolerować sytuację gdzie osoby chore są poniżane przez zdrowych i pisać że nic nie można z tym zrobić.Albo jeszcze lepiej obdzielać wszystkich winą po równo i pisać że to dziecinada.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Bo tak jest i zdaje sobie sprawę że to prawda. Przeprosicie się nawzajem i uzgodnijcie że więcej tak nie będziecie się zachowywać. To że jesteś chory nie zwalnia ciebie z obowiązku okazywania kultury innym. Czy po prostu boisz się być oceniony, boisz się być pierwszym i przeprosić za swoje zachowanie wszystkich, nie tylko katastrofy?
Katastrofa, może ty przeprosisz pierwszy?

Kto ma większe jaja...?
Zablokowany

Wróć do „inne”