Pytanie?
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Re: Pytanie?
Ja tam jemu wierzę, ale filmyk obejrzę wieczorem.
- Catastrophique
- bywalec
Tremowalem sie dosyc mocno, bo to moj pierwszy taki wywiad, choc mam juz za soba wystep w radiu.
Milego ogladania
.
Milego ogladania

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Strasznie szkodliwe treści zwłaszcza dla osób z psychoza którym intuicja podpowiada żeby się np zabiły. Nie powinieneś mieć żadnego kontaktu z chorymi.
Pomijam już fakt iż całe jest to o niczym.
Pomijam już fakt iż całe jest to o niczym.
- Catastrophique
- bywalec
Amannn nigdy nie zawodzi xD.
Tik tak tik tak

No nie powiesz chyba że jest to na poziomie akademickim?
Fajny wywiad 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Jak zwykle trikster wchodzi w tyłek katastrofie. Ciekawe ile minut wytrzymał: jedną, dwie.
- Catastrophique
- bywalec
Trickster, natychmiast wyjdz z mojego tylka bo chce usiąść i moglbym Cie zmiazdzyc xD.
Tik tak tik tak

- Słonecznik1
- bywalec
mam pytanie jak to jest że już nie masz rodziców? dałeś im do wiwatu co teraz gwiazdorzysz . Bardzo ładnie ?co się stało nie wiem mozesz miec racje ale jestes młody a rodziców już nie ma
- Słonecznik1
- bywalec
mam pytanie jak to się stało że odeszli?
- Słonecznik1
- bywalec
pisanie myśle że ściągasz rzeczy innych poprostu teraz i myślisz że to nie wyjdzie . Takie mam wrażenie .
- Słonecznik1
- bywalec
nie znałem rodziców nie dogadywaliście się chyba ?można sie nie dogadywać kłucić też tak mam czasem ,ale bez przesady. Jeśli zmarli w jakimś wypadku czy na choroby to bardzo przepraszam .Jaką ty masz wiedzę do tej pory żadnej nie widziałem żebyś sie wypowiadał w tematach jakoś o czymkolwiek sztuka manipulacji to kiepska sprawa . Ale jeśli robisz dobrą robotę to dobrze . Wolałbym by tak było . Ale ludzie zostają z problemami co ty możesz dać .......Bulwersuje mnie piszesz jaki ty nie utalentowany itd . Gdzie na jakim polu proszę pokazać? wyglądasz chucherko nienajważniejsze . Przedstaw nam swoje specjały może .Chorych ludzi uczysz pisać wiersze może?dobrze ale jak?
- Słonecznik1
- bywalec
jeśłi posługujesz się moimi wierszami jako swoimi to czeka cie lanie i sprawa w sądzie
- Słonecznik1
- bywalec
tylko tyle mistrzuniu.
- Catastrophique
- bywalec
Wybacz, Słonecznik, nie mam zamiaru odpowiadac na Twój bełkot.
Tik tak tik tak

Pytanie tego wątku dotyczy "wysokofunkcjonujących, czyli zapewne tych, co:
a) pracują zawodowo
b) uczą się/ studiują
c) mają rodziny (męża/ żonę oraz dzieci)
d) rzetelnie wykonują swoje obowiązki.
Każdy ma i odczuwa inną siłę sprawczą, moc swej woli, siły witalne, motywację jako wewnętrzne przekonanie o słuszności swoich przekonań i aktywności. Nie pytamy, czy Twoja siła napędowa jest dobra czy zła, zmierza ku dobremu czy złemu- pomagamy przepracować supły i supełki w Twoim umyśle, by go odciążyć, by poczuć smak wspólnoty. Na tym polega forum, ale gdy brakujące elementy w twoich puzzle'ach dają nam w kość, zaczyna to być irytujące. [Podaj mi swój znak zodiaku, a powiem Ci, km jesteś..? Mam fajną książkę o tym... Choć może to nie gwiezdne konstelacje miały wpływ na Twoją Psyche, ale ile promieni słonecznych "dostałeś/ dostałaś" tuż po narodzinach].
Coś jeszcze. Pan psychiatra W. (inicjał nazwiska) powiedział dosadnie, że nie społeczne instytucje i grupy [przyp. red.] i inne couche i teamy mają tyle uzdrawiającej mocy, co... RODZINA. Jest takie piękne powiedzenie, nie wiem, czyjego autorstwa: "Najpierw trzeba dać dzieciom korzenie, a potem skrzydła..!" Moim zdaniem terapie rodzinne powinny być bardziej dofinansowywane, ja np. bym chciała pomodlić się z moim Tatą, który latami chował się przed księdzem w kiblu, jak ten chodził po Kolędzie... Bo to wszystko, co składa się na nasze funkcjonowanie, w sensie psychologicznym, społecznym czy nawet fizjologicznym.
A teraz zespół Hey i piosenka "O nas":
a) pracują zawodowo
b) uczą się/ studiują
c) mają rodziny (męża/ żonę oraz dzieci)
d) rzetelnie wykonują swoje obowiązki.
Każdy ma i odczuwa inną siłę sprawczą, moc swej woli, siły witalne, motywację jako wewnętrzne przekonanie o słuszności swoich przekonań i aktywności. Nie pytamy, czy Twoja siła napędowa jest dobra czy zła, zmierza ku dobremu czy złemu- pomagamy przepracować supły i supełki w Twoim umyśle, by go odciążyć, by poczuć smak wspólnoty. Na tym polega forum, ale gdy brakujące elementy w twoich puzzle'ach dają nam w kość, zaczyna to być irytujące. [Podaj mi swój znak zodiaku, a powiem Ci, km jesteś..? Mam fajną książkę o tym... Choć może to nie gwiezdne konstelacje miały wpływ na Twoją Psyche, ale ile promieni słonecznych "dostałeś/ dostałaś" tuż po narodzinach].
Coś jeszcze. Pan psychiatra W. (inicjał nazwiska) powiedział dosadnie, że nie społeczne instytucje i grupy [przyp. red.] i inne couche i teamy mają tyle uzdrawiającej mocy, co... RODZINA. Jest takie piękne powiedzenie, nie wiem, czyjego autorstwa: "Najpierw trzeba dać dzieciom korzenie, a potem skrzydła..!" Moim zdaniem terapie rodzinne powinny być bardziej dofinansowywane, ja np. bym chciała pomodlić się z moim Tatą, który latami chował się przed księdzem w kiblu, jak ten chodził po Kolędzie... Bo to wszystko, co składa się na nasze funkcjonowanie, w sensie psychologicznym, społecznym czy nawet fizjologicznym.
A teraz zespół Hey i piosenka "O nas":
- Słonecznik1
- bywalec
bełkot? lamusie ja chyba naprawde do ciebie wpadne. Pytałem sensownie jak nie chcesz odpowiedzieć to coś odpowiedz a nie zasłaniaj się sztusznym pierdzeniem że wybacz bełkot
- Słonecznik1
- bywalec
mi to ryba kalafior narazie jeszcze ale zadałem ci pytanie w wątku pytanie i myślałem że stać cię na jakąś odpowiedź ale cie nie stac
- Słonecznik1
- bywalec
ja nie potrzebuje drążyć tego tematu już . Powiedziałem co miałem powiedzieć .
Nikomu nie wchodzę w dupę, no może czasami jak dziewczyna ma ochotę na sex analny

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?