Też tkwij w słodkiej niewiedzy i wyższości zadufanej. Szkoda dyskutować.Catastrophique pisze: ↑wt cze 08, 2021 12:30 pm
Raczej brak argumentów, bo już nieudolnie próbowałes odwracać kota ogonem .
jak sobie poradzić z kobietami?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Re: jak sobie poradzić z kobietami?
- Catastrophique
- bywalec
Hmm, w sumie jeżeli chodzi o Ciebie, to rzeczywiscie wolalbym nie wiedziec niz wiedziec :/.cezary123 pisze: ↑wt cze 08, 2021 6:22 pmTeż tkwij w słodkiej niewiedzy i wyższości zadufanej. Szkoda dyskutować.Catastrophique pisze: ↑wt cze 08, 2021 12:30 pm
Raczej brak argumentów, bo już nieudolnie próbowałes odwracać kota ogonem .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Postawa rywalizującego samca osła czy kozła w stadzie. Bez sensu
- Catastrophique
- bywalec
Jestes w tym stadzie, chcesz czy nie chcesz.
I chyba lepiej sie dobrze z tym czuc, prawda?
I chyba lepiej sie dobrze z tym czuc, prawda?
Z ławicy ryb, w której jest milion istot, przeżywa zaledwie kilka procent i te osobniki dają początek nastepnemu pokoleniu. Takimi istotami i my byliśmy i zostało nam to w konstrukcji i duchu. Samice nie są aniołami, to jest krwawa gra biologiczna.
- Catastrophique
- bywalec
No tak, zapomnialem z kim rozmawiam .
Ciezko Ci musi byc z takim sposobem myslenia.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Dostawał by wpierdol codziennie gdyby w realu tak się dowartościowywał kosztem innych.Dno, które trzeba tępić bo tłumaczenie nic nie da.Zły Kicius_XXL pisze: ↑wt cze 08, 2021 1:01 pm
Za Twoje wpisy w realu dostałbyś od kogoś innego z rozpędu w ....
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
Ojojoj, pohamujcie agresje bo polecą ostrzezenia, no no.
Ja sie nie dowartosciowuje.
Faktem jest, ze wielu z Was do piet mi nie dorasta jezeli chodzi o radzenie sobie w zyciu.
Stad zazdrosc, bol 4 liter i powyzsza agresja.
Faktem jest, ze wielu z Was do piet mi nie dorasta jezeli chodzi o radzenie sobie w zyciu.
Znów jest problem z Catastrofą. On nie umie po prostu nie obrażać innych. Prowokuje cały czas aż innym nerwy puszczają - patrz przykład powyżej.
- Catastrophique
- bywalec
W ktorym miejscu kogokolwiek obrazilem?
Jesli kogos irytuja fakty i to, ze ktos sobie lepiej radzi od nich - coz moge zrobic.
Jesli kogos irytuja fakty i to, ze ktos sobie lepiej radzi od nich - coz moge zrobic.
Nie.Catastrophique pisze: ↑wt cze 08, 2021 7:18 pm No tak, zapomnialem z kim rozmawiam .
"Nie zazdrość szczęścia tym, którzy żyją w raju naiwnych, bo tylko naiwny będzie sądził, że to szczęście i raj" Bertrand Russel
Wolę wiedzieć od razu co jest z tym światem.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Czy twój pracodawca lub osoby z otoczenia które żyją w szczęśliwych związkach, mają lepsze od ciebie wykształcenie lub firmy wartości wielu milionów dzień w dzień uświadamiają ci w rozmowach że jesteś gorszy bo nie radzisz sobie nawet w połowie tak jak oni? A ty nie śpisz po nocach bo zżera cię zazdrość i zawiść? Na jakim ty świecie żyjesz? Masz problem z sobą i to poważny. Niestety ty go nie widzisz.Catastrophique pisze: ↑wt cze 08, 2021 7:36 pm Ojojoj, pohamujcie agresje bo polecą ostrzezenia, no no.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Kiciuś_XXL
- moderator
Dość nietypowe tego okazywanie. Jesteś rzeźnikiem:)
Bądź poważny!Catastrophique pisze: ↑wt cze 08, 2021 6:12 pm
A co do poziomu powyzszych wypowiedzi, nie tylko Cezarego, uwazasz, ze sa sensowne?
albo
Nie bądź aż tak poważny.
Wybierz sobie jedno z tych dwóch zdań które Ci bardziej pasuje.
.............
My nie chcemy w ten sposób radzić sobie w życiuCatastrophique pisze: ↑wt cze 08, 2021 6:12 pm Faktem jest, ze wielu z Was do piet mi nie dorasta jezeli chodzi o radzenie sobie w zyciu.
Catastrophique rób co chcesz, ale nie mów potem że nie ostrzegałem, że nie dałem szansy.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Nie wywołujesz w nikim żadnej zazdrości, tylko i wyłącznie wkurwienie. Gdybyś był normalny to inni cieszyli by się razem z tobą twoim szczęściem.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
Akurat moje szczescie jest bardzo prawdziwe i oparte na solidnym fundamencie bogatego doswiadczenia zyciowego, obecnosci innych ludzi w moim zyciu, wiary w siebie i wiary w Boga. Tak jest od sporego czasu i nie zanosi sie na zmiane tego. Wrecz przeciwnie - czuje sie coraz lepiej.cezary123 pisze: ↑wt cze 08, 2021 8:11 pmNie.Catastrophique pisze: ↑wt cze 08, 2021 7:18 pm No tak, zapomnialem z kim rozmawiam .
"Nie zazdrość szczęścia tym, którzy żyją w raju naiwnych, bo tylko naiwny będzie sądził, że to szczęście i raj" Bertrand Russel
Wolę wiedzieć od razu co jest z tym światem.
Ciezko na to jednak pracowalem.
Natomiast Twoj fundament to samotnosc, kompleksy i uprzedzenia, z ktorymi ewidentnie sobie nie radzisz.
Zyjesz we wlasnym swiecie, z tym realnym masz niestety niewiele wspolnego.
I wiem, ze Cie to boli.
Zamiast jednak cos z tym zrobic, wolisz uparcie twierdzic, ze wszystko ok.
Innych oszukasz, siebie tez zaslepisz, ale zycie to zweryfikuje.
A nie jestes juz zbytnio mlody, zegar tyka i powoli zaczyna wyczerpywac mu sie bateria.
- Catastrophique
- bywalec
Zaprzeczajac w ten sposob - potwierdzasz.Piotrek007 pisze: ↑wt cze 08, 2021 8:20 pm Nie wywołujesz w nikim żadnej zazdrości, tylko i wyłącznie wkurwienie. Gdybyś był normalny to inni cieszyli by się razem z tobą twoim szczęściem.
Gdybys byl normalny, przeszedlbys nad tym do porzadku dziennego, ewentualnie sie cieszyl, a nie irytowal zamiast pisac o agresji w moja strone.
To nigdy nie jest normalne i zrodlem tego jest tez moja postawa - nie daje sie zaszczuc, jestem mocno swiadomy swojej wartosci, nikt nie jest tego w stanie podwazyc - musicie to zaakceptowac. A jak nie - Wasz problem.
Jest masa ludzi, ktorzy mi nie zazdroszcza, ktorych inspiruje a oni mnie. Oni nie rozmawiaja ze mna w taki sposob jak Wy, jak pisze o swoim sukcesie - ciesza sie razem ze mna. Moja wartosc potwierdzaja zamiast probowac umniejszyc jak Wy.
Natomiast druga grupe zawistnych i probujacych umniejszac mnie ludzi mam gdzies, nie liczac tego, ze nieswiadomie, niezamierzenie, rowniez potwierdzaja moja bardzo wysoka wartosc.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Budujesz swoją "wartość" poprzez umniejszanie osobom z problemami. W społeczeństwie większość ludzi uważa cię za ofiarę losu która nic jeszcze nie osiągneła. Nie założyłeś rodziny, nie dorobileś się żadnego majątku... Ale nikt ci tego nie wytyka na codzień i nie pokazuje, że jest "lepszy" od ciebie bo ludzie w większości są normalni. Takich "katastrof" chodzących po ulicach jest na szczęście garstka.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
Kup sobie nową miarkę do zdalnego mierzenia życia czy radzenia sobie innych, bo ta jest do ....Catastrophique pisze: ↑wt cze 08, 2021 8:25 pm Natomiast Twoj fundament to samotnosc, kompleksy i uprzedzenia, z ktorymi ewidentnie sobie nie radzisz.
Mówiłem juz, że znam te sztuczki i na mnie nie działają. Były osoby, które reagowały depresją, nerwami, udzielało im się to. "Bo ja taka jestem" , "Jestem niczym" i w płacz.
Później problem, bo niby nic nie jesteś winny, to taka zakamuflowana przemoc emocjonalna w białych rękawiczkach.
Co do mnie, to przypuszczam, że jesteś w niewiedzy, albo za bardzo wkręciły Cię moje emocjonalne teksty na forum.
Problem z Tobą Catastrofique polega na tym ze rozbijasz wątki, nie pozwalasz się wypowiedzieć , wymądrzasz się nie mówiąc nic na temat i nie znając się w ogóle na temacie a przy tym nieustannie obrażasz i okazujesz całkowity brak szacunku niemalże wszystkim oprócz Trickstera.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Zastanawiam się nad wniesieniem petycji do Zbyszka w bana dla Catastophique. Poparlibyście?
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.