Jak się czujecie na 15 mg abilify?
Moderator: moderatorzy
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Jak się czujecie na 15 mg abilify?
Obecnie biorę 15mg abilify, w sumie z innymi, ale dobra dawka.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
- hole
- zaufany użytkownik
- Status: Umrzyj młodo, a trup twój będzie piękny.
Biorę 30mg i czuję się dobrze.
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk,
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Biorę 30 mg przez około 8 lat non stop i czuje się, jakbym odkleił się od obrazu, który ktoś kiedyś malował.
Obraz przedstawiał rodzinę, ni licho, nie mogę tam wrócić.
a co będzie, jeśli zostanę umorusany i taki stan obrazu musiałby zostać.
Nie polecam 30 mg, bo może aktywizować 3 razy w tygodniu, by pozostałe dni zwisać z drzewa genealogicznego, wypominając kto zawinił.
Mam też problemy z myślami o szybkim odstawieniu jakichkolwiek leków, nawet tych na kurwicę ciśnieniową.
Obraz przedstawiał rodzinę, ni licho, nie mogę tam wrócić.
a co będzie, jeśli zostanę umorusany i taki stan obrazu musiałby zostać.
Nie polecam 30 mg, bo może aktywizować 3 razy w tygodniu, by pozostałe dni zwisać z drzewa genealogicznego, wypominając kto zawinił.
Mam też problemy z myślami o szybkim odstawieniu jakichkolwiek leków, nawet tych na kurwicę ciśnieniową.
Nie pamiętam w jakiej dawce brałam abilify, ale czułam się bardzo źle, ciągle chciało mi się rzygać, nie szło wysiedzieć, chciało mi się spać, ale nie mogłam usnąć.
Życie jest piękne
Tylko akurat nie moje
Tylko akurat nie moje
-
- bywalec
Ja biorę abilify od kilku dni 15 mg pierwszy raz ten lek i na razie nie widzę skutków ubocznych może za mało czasu minęło czuję się nadal źle mam nadzieje że leki zaczną szybko działać
Czuję się dobrze na 15 mg lekarz chciał mi zwiększyć na 30 ale myślę że to za dużo.
Wróciłem na apiproprazol po 5 latach, po nieudanej przygodzie z lurazydonem (halucynacje, ogólny brak kontroli). Dobrze go wspominam, bo w odróżnieniu do innych nie zamula i poprawia pamięć. Myślę też nad pernazyną, bo to pochodna lurazydonu, który (mimo wszystko) u mnie silnie poprawia skupienie i wrażenie wykorzystania 100% mózgu, przy standardowych 5%.. Jednak mocno kusi.. Gdyby nie te latające nad głową sygnały bluetootha i drapiące w okna gigantyczne bakterie..
Od paru miesięcy zażywam 15 mg Abilify i nie czuję żadnej różnicy- mam wilczy apetyt, tyję, ale nie jest tragicznie. Abilify nie wpływa w ogóle na mój apetyt, nie jem zbyt dużo, w sensie do odruchów wymiotnych, jak kiedyś. Nie wiem co się stanie jak kiedyś będę musiała zwiększyć kwetaplex xr. Na razie w miarę dobrze się czuję, pomimo lęku przed pandemią, i ewentualną hospitalizacją. Na razie nic mnie nie bierze. Oby było tak dalej.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie.