Dlaczego nie ma TV domowego przedszkola? Ja zostawałem w domu i oglądałem. Tylko osoba która się mną opiekowała....
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Dlaczego nie ma TV domowego przedszkola? Ja zostawałem w domu i oglądałem. Tylko osoba która się mną opiekowała....
Straciła prawa rodzicielskie i żeby mnie spotykać musiała udawać babcie a nie matkę.
Ja wiem że jestem chory.
Ale domowe przedszkole klasyk.
Ja wiem że jestem chory.
Ale domowe przedszkole klasyk.
*
Re: Dlaczego nie ma TV domowego przedszkola? Ja zostawałem w domu i oglądałem. Tylko osoba która się mną opiekowała....
Jak zaczynała się pandemia, to próbowano zrobić domową szkołę w TV.
Wszyscy wiemy jak wyszło.
Ludzie kiedyś fantazjowali, że telewizory staną się komputerami.
Wtedy jeszcze nie było komputerów.
Wszyscy wiemy jak wyszło.
Ludzie kiedyś fantazjowali, że telewizory staną się komputerami.
Wtedy jeszcze nie było komputerów.
Re: Dlaczego nie ma TV domowego przedszkola? Ja zostawałem w domu i oglądałem. Tylko osoba która się mną opiekowała....
Podam link do wszystkich numerów. Zwłaszcza tych które nie wyszły.
*
https://archive.org/details/cdrom-cdaction-71
Moje pożegnanie jako smuggler. Oczywiście dowodze że to ktoś inny.
*