Catastrophique pisze: ↑wt kwie 13, 2021 7:43 pm Ja chce sie zakochac, ale nie poznalem jeszcze wlasciwej osoby. Oczywiscie, to sie moze zmienic w kazdej chwili.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
Moderator: moderatorzy
Catastrophique pisze: ↑wt kwie 13, 2021 7:43 pm Ja chce sie zakochac, ale nie poznalem jeszcze wlasciwej osoby. Oczywiscie, to sie moze zmienic w kazdej chwili.
Ja nie uciekam, wrecz przeciwnie.marta80 pisze: ↑wt kwie 13, 2021 7:58 pmCatastrophique pisze: ↑wt kwie 13, 2021 7:43 pm Ja chce sie zakochac, ale nie poznalem jeszcze wlasciwej osoby. Oczywiscie, to sie moze zmienic w kazdej chwili.No to jesteśmy w jednej paczce
Ja zawsze uciekałam przed właściwymi osobami...
Super. Dzięki i wzajemnie.Catastrophique pisze: ↑wt kwie 13, 2021 8:05 pmJa nie uciekam, wrecz przeciwnie.marta80 pisze: ↑wt kwie 13, 2021 7:58 pmCatastrophique pisze: ↑wt kwie 13, 2021 7:43 pm Ja chce sie zakochac, ale nie poznalem jeszcze wlasciwej osoby. Oczywiscie, to sie moze zmienic w kazdej chwili.No to jesteśmy w jednej paczce
Ja zawsze uciekałam przed właściwymi osobami...
Trzymam kciuki za Ciebie.
Powtarzając sie kolejny raz, zyje lepiej niz niejeden zdrowy
Osoba chora na tarczycę w przypadku rzutu choroby też jest zupełnie inną osobą. Może być nerwowa, zła i całkowicie odrealniona, zupełnie jak osoba chora na schizofrenię. Jak mi nie wierzysz poczytaj o hashimoto. Widać nigdy nie miałeś do czynienia z tym o czym piszesz.utopia pisze: ↑wt kwie 13, 2021 7:55 pmDigital porównujesz tarczycę do schizofrenii i zrównujesz jedno z drugim?bez żartów:),do tego schizofreniczka w chorobie jest kim innym niż schizofreniczka w remisji,zupełnie inne standardy na życie i postrzeganie,nie zestawiając tu kobiety chorej na tarczycę bo to jakaś kpina.Digital pisze: ↑śr mar 24, 2021 11:42 am Chyba tak samo jak każdą inną. Jak poderwać dziewczynę chorą na tarczycę? Tak samo. To nadal taki sam człowiek jak każdy inny, oczywiście pod warunkiem leczenia się, bo jeśli nie to choroba bierze górę i przesłania sprawy codzienne. Wtedy pojawiają się problemy i miłostki siłą rzeczy idą na dalszy plan.
Moja żona ma hashimoto i nijak nie idzie porównać jej w chorobie do chorego w schizofrenii.Digital pisze: ↑pn kwie 19, 2021 10:08 amOsoba chora na tarczycę w przypadku rzutu choroby też jest zupełnie inną osobą. Może być nerwowa, zła i całkowicie odrealniona, zupełnie jak osoba chora na schizofrenię. Jak mi nie wierzysz poczytaj o hashimoto. Widać nigdy nie miałeś do czynienia z tym o czym piszesz.utopia pisze: ↑wt kwie 13, 2021 7:55 pmDigital porównujesz tarczycę do schizofrenii i zrównujesz jedno z drugim?bez żartów:),do tego schizofreniczka w chorobie jest kim innym niż schizofreniczka w remisji,zupełnie inne standardy na życie i postrzeganie,nie zestawiając tu kobiety chorej na tarczycę bo to jakaś kpina.Digital pisze: ↑śr mar 24, 2021 11:42 am Chyba tak samo jak każdą inną. Jak poderwać dziewczynę chorą na tarczycę? Tak samo. To nadal taki sam człowiek jak każdy inny, oczywiście pod warunkiem leczenia się, bo jeśli nie to choroba bierze górę i przesłania sprawy codzienne. Wtedy pojawiają się problemy i miłostki siłą rzeczy idą na dalszy plan.