Dwoch frustratow w jednym topicu to troche za duzo
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: moderatorzy
personel szpitali psychiatrycznych wie, że noc będzie niespokojna, a kartoteki policyjne odnotuję zwiększoną ilość wykroczeń. Te energie są tak silne, że nie każdy na wie, jak ją utrzymać w zdrowy, zrównoważony, harmonijny sposób. Z odpowiednim nastawieniem możemy ją wykorzystać dla dobra, rozwoju i manifestacji naszych planów i marzeń
Gdzie tu widzisz frustrację u Kefasa ?Catastrophique pisze: ↑pn kwie 12, 2021 8:37 am Wyluzuj, Kefir.
Dwoch frustratow w jednym topicu to troche za duzo.
Zły Kicius_XXL pisze: ↑pn kwie 12, 2021 1:11 pm Acid powiem to jako do osoby inteligentnej.
Jesli masz do powiedzenia coś inteligentnego to proszę cię przekaż to w ten sposób. Masz prawo powiedzieć co ci leży na wątrobie w sposób dobitny i być może innym twoje słowa pójdą w pięty.
Ale. Nie posluguj się ludźmi z zaburzeniami a wyraź swoje zdanie obiektywnie.
Tu nie wolno innych nazywać(używać inwektyw) uderzając w godnosc człowieka.
Człowiek inteligentny poradzi sobie z plebsem w sposób odpowiednim do swojego mniemania. Nie trzeba się zniżać do poziomu gdzie sięgają cycki sprzątaczki ktora myje podłogę.
Inteligencja jest w cenie ale samo przekomarzanie się ze ktoś wedle ciebie jest głupi nie świadczy o inteligencji tylko zachowanie a właściwie jej brak.
Jesli będziesz jeździł po moderatorach albo Zbyszku zoztanie Ci odebrany status zaufanego. To już się stało. Jesli nadal będziesz gdakać i poniewierać innymi dostaniesz ostrzeżenie. Kolejne ostrzeżenia zbanują Ci IP i nie będziesz mógł korzystać z multikont. Jesli masz to konto z lapka a inne z telefonu korzystające z innego IP prędzej czy później również zostanie zbanowane.
Zbanowanie nas nic nie kosztuje ty jednak dołożysz Wiele wysiłku aby zakładać kolejne konta i z walczyć z wiatrakami.
Być może będzie trzeba zgłosić to na policję.
To jest praca moderstorska. Ty nie jesteś moderatorem i twoja opinia co ma robić moderator nie jest ważna poki sam nim nie jesteś.
Nie patrz na innych patrz na siebie. Inni tez zostaną odpowiednio potraktowani albo juz byli.
Moja osobista rada. Zrób sobie przerwę od forum. Potem napisz kilka postów powiedzmy życzliwych i odzyskasz status zaufanego.
Nikt cie nie skreśla bo każdy ma gorszy okres.
My musimy dbać o innych.
Porządek powinien być to powinien każdy wiedzieć
hehi kropnąłem przy okazji ZByszko, ale to nie prawda - ja ty to mu musiałem i chciałem tylko przynieść czekoladę do jego studia.Słonecznik1 pisze: ↑pn kwie 12, 2021 4:32 pm piszesz troche bez sensu , czy ktoś ma musi się domyślać . Ja pisze tylko na tym forum
nie nie mam i nie miałem urojeń, ani nie jestem kryptogejem ! Prosze mnie nie obrażać, gdyż za chwile moge coś zrobić np. zjeść cała torepkę Claustrofobii 2 i 25 kilogramów.
tak coś siedzi we mnie.Słonecznik1 pisze: ↑pn kwie 12, 2021 4:38 pm nie łam się .uspokój się . Przeciwnik jest w tobie często . zlo i dobro wewnątrz nas
żart, a obrażanie jest różnicą