Damski nick, męskie imię - to ostrzeżenie.

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Damski nick, męskie imię - to ostrzeżenie.

Post autor: Catastrophique »

Wyluzuj, Kefir.
Dwoch frustratow w jednym topicu to troche za duzo ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Czemu akurat teraz staliście się największymi wrogami? Przecież nigdzie i nigdy się nie żarliście. Podejrzewam że gdybyście spotkali się w realu a niedaj Boże mielibyście ze sobą maczety obaj posiekalibyscie się i trzeba byłoby pozbierać wasze członki do czarnego worka.
Ja to widzę tak.
Jedno ma rację i drugie ma rację. Ktoś powiedziałialby ze nie możecie mieć obaj racji. I to tez byłaby racja.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Chyba wiem co jest grane. Dzis mamy niekorzystną fazę księżyca czyli Nów.

Oto co znalazłem w necie.
personel szpitali psychiatrycznych wie, że noc będzie niespokojna, a kartoteki policyjne odnotuję zwiększoną ilość wykroczeń. Te energie są tak silne, że nie każdy na wie, jak ją utrzymać w zdrowy, zrównoważony, harmonijny sposób. Z odpowiednim nastawieniem możemy ją wykorzystać dla dobra, rozwoju i manifestacji naszych planów i marzeń
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Ja i agresja? "Posiekanie" kogos?
Niewykonalne.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

No tak krzywdy fizyczne są karalne ale krzywdy na psychice juz ciężej do udowodnienia.
Słowo jednak może bardziej ranić niż cios fizyczny.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Ktoś zdrowy może mieć zdanie o nas psychicznych ze jesteśmy wariatami, stuknięci i niebliczalni. A my wiemy że jesteśmy wyjątkowo wrażliwi i słabi psychicznie i słowo nas rani. Są tu osoby jeśli którym wejdzie się na ambicję skrytykuje ubliży czy upokorzy są gotowi odebrać sobie życie.
Nikt mnie nie przekona ze tak nie jest bo na innym forum bylem tego świadkiem.
Miec kogoś na sumieniu i mieć jeszcze apetyt do jedzenia to juz podlega pod niemiecki faszyzm albo ...
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Obniżyli mi rangę przez was.
Teraz tracę poparcie u Ewy, a co będzie to licho wie.
Pyciosława także zaspała i nie uratowała mnie. Meeeeeeee a łeeee uheee meeeeeeeee :cry:

Kefas i Karuna są cali, nie pocięli się przez tych złoczyńców ?

Prawdopodobnie Cat i Trik są bez urazy, ale małżeństwem ze słabym pożyciem i dlatego tak ochoczo mi się sprzeciwiają. Ale Ich nicki nie są zakończone na literę a, więc w obronie kogo lub czego wymachują szablą. jehowych, buddystów, satanistów, Niemców, kobiet ?

Zauważcie, że Catastropik wyraźnie nie godzi się z faktem, że coraz więcej osób przekonuje się do naturalnych metod co upoważnia go do wymachiwania szablą, natomiast Trikster chce się mu przypodobać - to widać gołym okiem, a psychologię mam w jednym palcu i nie muszę widzieć nawet mimik, gestów.
Na Youtube pod wybranymi filmikami zostalibyście dosłownie zjedzeni argumentami za niekonwencjonalną medycyną i dlatego przesiadujecie tutaj i nabijacie z ogromną częstotliwością słabej jakości posty i wtrącenia, co w konsekwencji zamyka wątek i drogę innym duszyczkom do poznania wiedzy, liźnięcia prawdy. No tak...

Pozostali forumowicze kibicują komuś, ale komu to licho jedno wie.
Wiem no przecież są za mną całym sercem, ale boją się, że zostaną wrzuceni do worka ze mną i na koniec zabrani do zbiornika, gdzie będą nurkować w bagnie, na dnie.
Tak może być prawda Zbisiek ?

Pogódź się Zbyszku i wiedz, że takich jak ja się piętnuje w życiu, jak i wszędzie indziej - tacy jak ja nie potrzebują żółtej koszulki. My jesteśmy okazami, często zduszeni przez machinę systemu i środowiska, które nam zazdrości. Nawet jakbym stracił 8 ząbków to i tak byłbym pysznym okazem.

Z Panem Bogiem i wierzcie w siebie, no hej Zbysiu.
Bierzcie leki, a ja tam sobie czasem myknę bez leków.
AcidHouse
bywalec

Catastrophique pisze: pn kwie 12, 2021 8:37 am Wyluzuj, Kefir.
Dwoch frustratow w jednym topicu to troche za duzo ;).
Gdzie tu widzisz frustrację u Kefasa ?

Dawaj dowody to się pośmiejemy. :angelic-flying:
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Acid powiem to jako do osoby inteligentnej.
Jesli masz do powiedzenia coś inteligentnego to proszę cię przekaż to w ten sposób. Masz prawo powiedzieć co ci leży na wątrobie w sposób dobitny i być może innym twoje słowa pójdą w pięty.
Ale. Nie posluguj się ludźmi z zaburzeniami a wyraź swoje zdanie obiektywnie.
Tu nie wolno innych nazywać(używać inwektyw) uderzając w godnosc człowieka.
Człowiek inteligentny poradzi sobie z plebsem w sposób odpowiednim do swojego mniemania. Nie trzeba się zniżać do poziomu gdzie sięgają cycki sprzątaczki ktora myje podłogę.
Inteligencja jest w cenie ale samo przekomarzanie się ze ktoś wedle ciebie jest głupi nie świadczy o inteligencji tylko zachowanie a właściwie jej brak.
Jesli będziesz jeździł po moderatorach albo Zbyszku zoztanie Ci odebrany status zaufanego. To już się stało. Jesli nadal będziesz gdakać i poniewierać innymi dostaniesz ostrzeżenie. Kolejne ostrzeżenia zbanują Ci IP i nie będziesz mógł korzystać z multikont. Jesli masz to konto z lapka a inne z telefonu korzystające z innego IP prędzej czy później również zostanie zbanowane.
Zbanowanie nas nic nie kosztuje ty jednak dołożysz Wiele wysiłku aby zakładać kolejne konta i z walczyć z wiatrakami.
Być może będzie trzeba zgłosić to na policję.
To jest praca moderstorska. Ty nie jesteś moderatorem i twoja opinia co ma robić moderator nie jest ważna poki sam nim nie jesteś.
Nie patrz na innych patrz na siebie. Inni tez zostaną odpowiednio potraktowani albo juz byli.
Moja osobista rada. Zrób sobie przerwę od forum. Potem napisz kilka postów powiedzmy życzliwych i odzyskasz status zaufanego.
Nikt cie nie skreśla bo każdy ma gorszy okres.
My musimy dbać o innych.
Porządek powinien być to powinien każdy wiedzieć
Kefas
zaufany użytkownik

Post autor: Kefas »

Jedynym argumentem którym posługuje się catastrophique to "bzdura".
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
AcidHouse
bywalec

a po mnie można skrobać np. to o kryptogeju i frustracie ?
gdzie ja uraziłem ZByszulka i innych modów he ? Dowody ?

Mam wam kolacyjkę jeszcze przynieść, czy jak ?

Tak jak wy biore swoje lekarstwa i 4 razy chowano mnie już w trumnie (2009, 2011, 2011, 2015 po monologach jakie prowadziłem na wielu forach).
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

piszesz troche bez sensu , czy ktoś ma musi się domyślać . Ja pisze tylko na tym forum
AcidHouse
bywalec

Zły Kicius_XXL pisze: pn kwie 12, 2021 1:11 pm Acid powiem to jako do osoby inteligentnej.
Jesli masz do powiedzenia coś inteligentnego to proszę cię przekaż to w ten sposób. Masz prawo powiedzieć co ci leży na wątrobie w sposób dobitny i być może innym twoje słowa pójdą w pięty.
Ale. Nie posluguj się ludźmi z zaburzeniami a wyraź swoje zdanie obiektywnie.
Tu nie wolno innych nazywać(używać inwektyw) uderzając w godnosc człowieka.
Człowiek inteligentny poradzi sobie z plebsem w sposób odpowiednim do swojego mniemania. Nie trzeba się zniżać do poziomu gdzie sięgają cycki sprzątaczki ktora myje podłogę.
Inteligencja jest w cenie ale samo przekomarzanie się ze ktoś wedle ciebie jest głupi nie świadczy o inteligencji tylko zachowanie a właściwie jej brak.
Jesli będziesz jeździł po moderatorach albo Zbyszku zoztanie Ci odebrany status zaufanego. To już się stało. Jesli nadal będziesz gdakać i poniewierać innymi dostaniesz ostrzeżenie. Kolejne ostrzeżenia zbanują Ci IP i nie będziesz mógł korzystać z multikont. Jesli masz to konto z lapka a inne z telefonu korzystające z innego IP prędzej czy później również zostanie zbanowane.
Zbanowanie nas nic nie kosztuje ty jednak dołożysz Wiele wysiłku aby zakładać kolejne konta i z walczyć z wiatrakami.
Być może będzie trzeba zgłosić to na policję.
To jest praca moderstorska. Ty nie jesteś moderatorem i twoja opinia co ma robić moderator nie jest ważna poki sam nim nie jesteś.
Nie patrz na innych patrz na siebie. Inni tez zostaną odpowiednio potraktowani albo juz byli.
Moja osobista rada. Zrób sobie przerwę od forum. Potem napisz kilka postów powiedzmy życzliwych i odzyskasz status zaufanego.
Nikt cie nie skreśla bo każdy ma gorszy okres.
My musimy dbać o innych.
Porządek powinien być to powinien każdy wiedzieć

Katastrofik i ten drugi no ... Trikster nie wyglądają na osoby, o które trzeba dbać, co wielokrotnie podkreślali w swoich postach.
Wiele razy się zdarzała np. wrogość ze strony CAtastropika w stosunku do Bright Angela.
No i chłopak jest silny, nie poddaje się i cały czas podsyła nam różne badania.
Lucek już by dał sobie spokój.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

to powinieneś się uspokoić jakby co trochę jak cię tak nosi . No może .;)
AcidHouse
bywalec

Słonecznik1 pisze: pn kwie 12, 2021 4:32 pm piszesz troche bez sensu , czy ktoś ma musi się domyślać . Ja pisze tylko na tym forum
hehi kropnąłem przy okazji ZByszko, ale to nie prawda - ja ty to mu musiałem i chciałem tylko przynieść czekoladę do jego studia.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

^O)
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

nie łam się .uspokój się . Przeciwnik jest w tobie często . zlo i dobro wewnątrz nas
AcidHouse
bywalec

Trickster pisze: sob kwie 10, 2021 10:49 am Ktoś tu chyba ma urojenia, albo jest kryptogejem XD
nie nie mam i nie miałem urojeń, ani nie jestem kryptogejem ! Prosze mnie nie obrażać, gdyż za chwile moge coś zrobić np. zjeść cała torepkę Claustrofobii 2 i 25 kilogramów.

Chciałbyś, wtedy to ty stracisz zaufanego.
AcidHouse
bywalec

Słonecznik1 pisze: pn kwie 12, 2021 4:38 pm nie łam się .uspokój się . Przeciwnik jest w tobie często . zlo i dobro wewnątrz nas
tak coś siedzi we mnie.

myślę, że to przez heavy metal i CArmageddon 2, które poznawałem od 2003 roku.

a ty skąd wiesz ?
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

AcidHouse pisze: pn kwie 12, 2021 4:41 pm
Trickster pisze: sob kwie 10, 2021 10:49 am Ktoś tu chyba ma urojenia, albo jest kryptogejem XD
nie nie mam i nie miałem urojeń, ani nie jestem kryptogejem ! Prosze mnie nie obrażać, gdyż za chwile moge coś zrobić np. zjeść cała torepkę Claustrofobii 2 i 25 kilogramów.

Chciałbyś, wtedy to ty stracisz zaufanego.
żart, a obrażanie jest różnicą ;)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Zablokowany

Wróć do „kto pomoże”