jak w pięknym umyśle
Moderator: moderatorzy
jak w pięknym umyśle
moi dawni przyjaciele w snach dalej chodzą do podstawówki
jak w pięknym umyśle.. dzisiaj znowu miałem taki sen.. oni już się pożenili a w snach są dalej młodzi, bo straciłem z mini kontakt po skoczeniu podstawówki .. przez wyprowadzkę stamtąd.. pamiętam ich jak chodzili do podstawówki
jak w pięknym umyśle.. dzisiaj znowu miałem taki sen.. oni już się pożenili a w snach są dalej młodzi, bo straciłem z mini kontakt po skoczeniu podstawówki .. przez wyprowadzkę stamtąd.. pamiętam ich jak chodzili do podstawówki
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Re: jak w pięknym umyśle
Tylko opłaca się być brzydkim umysłem! Snajpa AKA snajperka! Ściągajcie SHIT z p2p!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Dlaczego tak piszesz ? Nie rób tego ! Przecież to namawianie do destrukcji.
To nie był sen.Cynamon pisze: ↑czw mar 11, 2021 7:14 am moi dawni przyjaciele w snach dalej chodzą do podstawówki
*