Jak wygląda wasz dzień?
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Jak wygląda wasz dzień?
Tak jak w temacie opiszcie swój dzień jak wygląda od rana do wieczora?!
-
- zaufany użytkownik
- Status: SCHPRNK
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Re: Jak wygląda wasz dzień?
Nasz dzień jest nieskalany, mój paluszek w czapkę przywdziany.
-
- zarejestrowany użytkownik
Dla wiadomości własnej bo mi się nudzi całymi dniami i może jakieś zajęcie mnie zaciekawi co robicie w ciągu dnia 

-
- zaufany użytkownik
mnie leki zamulają
jak nie oglądam seriali i milionerów czy jeden dziesięciu , to siedzę przy kompie lub śpię
jak nie oglądam seriali i milionerów czy jeden dziesięciu , to siedzę przy kompie lub śpię
-
- bywalec
mój dzień? składa się z rozrywek i obowiązków - na rzecz rozwoju własnego.
jak wstaje to ide z psem na spacer i ewentualnie zakupy. czytam ksiazke ze 2 razy dziennie. gram w gry komputerowe. ucze sie grac w Go. aktywnie przy necie na czatach siedze. czytam prase internetowa.
chcialbym zaczac uczyc sie grac na harmonijce i cwiczyc fizycznie ale ciezko mi sie za to zabrac.
tak w skrócie to wyglada mam nadzieje ze kogos zainspiruje =)
jak wstaje to ide z psem na spacer i ewentualnie zakupy. czytam ksiazke ze 2 razy dziennie. gram w gry komputerowe. ucze sie grac w Go. aktywnie przy necie na czatach siedze. czytam prase internetowa.
chcialbym zaczac uczyc sie grac na harmonijce i cwiczyc fizycznie ale ciezko mi sie za to zabrac.
tak w skrócie to wyglada mam nadzieje ze kogos zainspiruje =)
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Staram się powtarzać rytuały w ciągu dnia, bo wtedy czuję się bardziej zorganizowana. Po wyjściu ze szpitala psychiatrycznego miałam okres rekonwalescencji, wtedy zrobiłam sztywny grafik dnia, którego się trzymałam. Jednak teraz wstaję o różnych porach, zależnie od poziomu zmęczenia, jadam o różnych porach, zależnie od poziomu głodu. Ale codziennie się uczę bądź pracuję, codziennie piję herbatę wieczorem, jak gadam z partnerem na skype to zawsze zaczynamy o tej samej porze. Dobrze jest wyrobić sobie takie nawyki. Nie jestem w stanie dokładnie nakreślić schematu dnia, ale to co wymieniłam jest dla mnie rutyną.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
-
- zaufany użytkownik
Praca, sen,znajomi.Poza tym sprzątanie, gotowanie, pranie, internet, zakupy itd. Zimą jestem mało aktywny, latem dochodzą aktywności typu np. rower.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
-
- bywalec
Trudno powiedziec, bo kazdy dzien jest inny.
Nie wiem, wstaje o 6, kawka, nauka, sprawy organizacyjne dotyczace mojej dzialalnosci, tuz przed poludniem wychodze na miasto spotkac sie z roznymi osobami i wracam do domku poznym popoludniem, pod wieczor. Wieczorkiem odpoczynek, Facebooki etc.
Nie wiem, wstaje o 6, kawka, nauka, sprawy organizacyjne dotyczace mojej dzialalnosci, tuz przed poludniem wychodze na miasto spotkac sie z roznymi osobami i wracam do domku poznym popoludniem, pod wieczor. Wieczorkiem odpoczynek, Facebooki etc.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
-
- bywalec
-
- bywalec
W moja strone - tak, dosyc czesto.
Ode mnie - nigdy.
Ode mnie - nigdy.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
-
- zaufany użytkownik
Trochę staram się, aby się zmieniało, ale...
od 1,5 miesiąca budzę się gdzieś po 6:00, jeszcze potem leżę tak do przed 7:00, 7:30
potem śniadanie, tabletki, następnie powtórka milionerów (od wtorku do piątku), w niedzielę zdarzy się obejrzeć mszę
czasem idę do sklepu, czasem na spacer z psem (to głównie w weekend, jak jestem u babci)
jak mama ma drugą zmianę, to pogadamy trochę, coś jej pomogę w kuchni, albo pomogę wieszać pranie, niedawno kleiłem buta mamie klejem super glue
w piątek może zdarzyć się tak, że jadę na wioskę
potem koło południa, albo szybciej wyprowadzam jej rower, jak ma II zmianę, jak ma I zmianę to po 14:00 wychodzę po nią na spacer
po południu zależy, przyjeżdża jeszcze ojciec, ale z nim to da się tylko narzekać
potem koło fortuny, raczej po kole familiady nie oglądam
Najgorsze jest to, że teraz mam dużo mniej siły, może w przyszłym tygodniu porobię jakieś badania TSH, czy coś.
od 1,5 miesiąca budzę się gdzieś po 6:00, jeszcze potem leżę tak do przed 7:00, 7:30
potem śniadanie, tabletki, następnie powtórka milionerów (od wtorku do piątku), w niedzielę zdarzy się obejrzeć mszę
czasem idę do sklepu, czasem na spacer z psem (to głównie w weekend, jak jestem u babci)
jak mama ma drugą zmianę, to pogadamy trochę, coś jej pomogę w kuchni, albo pomogę wieszać pranie, niedawno kleiłem buta mamie klejem super glue
w piątek może zdarzyć się tak, że jadę na wioskę
potem koło południa, albo szybciej wyprowadzam jej rower, jak ma II zmianę, jak ma I zmianę to po 14:00 wychodzę po nią na spacer
po południu zależy, przyjeżdża jeszcze ojciec, ale z nim to da się tylko narzekać
potem koło fortuny, raczej po kole familiady nie oglądam
Najgorsze jest to, że teraz mam dużo mniej siły, może w przyszłym tygodniu porobię jakieś badania TSH, czy coś.
-
- zaufany użytkownik
Rano wstaję o 8:00 na oddział dzienny, wracam - kładę się przespać trochę, oglądam później TV ( wiadomość, jakieś filmy dokumentalne, bajki,).
Spacerek z psem, YT przed snem i trochę FB.
W weekendy dużo śpię, ale za to oglądam przynajmniej 2 filmy w TV.
Czasem też pogram w koszykówkę oraz obejrzę jakiś mecz piłki nożnej.
No i raz w czas wypad że znajomymi.
Spacerek z psem, YT przed snem i trochę FB.
W weekendy dużo śpię, ale za to oglądam przynajmniej 2 filmy w TV.
Czasem też pogram w koszykówkę oraz obejrzę jakiś mecz piłki nożnej.
No i raz w czas wypad że znajomymi.