Zakup który mnie ostatnio zadowolił.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Re: Zakup który mnie ostatnio zadowolił.

Post autor: Chłopiec Papuśny »

W dniu wczorajszym przyjechała do mnie siostra z siostrzenicą. Młoda w maju będzie mieć pierwszą komunię i jak sama mówi zarazem ostatnią. Nie chciałem czekać dłużej do maja, tym bardziej wiedziałem jaki prezent by chciała. Kupiłem jej smartfon iPhone 11 128GB w kolorze czerwonym. Mina dziecka bezcenna. 🙂 Nie była w stanie uwierzyć że dostała wymarzony telefon, więc przez kilkanaście minut aparat leżał na stole, był popychany palcami i powtarzała mniej więcej: "Nie, nie mogę przyjąć tego, to nie dla mnie, nie wierzę". 😁😅😇
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

super papuśny, ale jak dziecko może ci mówić że będzie mieć pierwszą i ostatnią komunię?
Awatar użytkownika
Spokojny80
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 38754286

Post autor: Spokojny80 »

Słonecznik1 pisze: ndz mar 21, 2021 7:21 am super papuśny, ale jak dziecko może ci mówić że będzie mieć pierwszą i ostatnią komunię?
No właśnie.
Michal
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Mogła sama podjąć decyzję czy chce podejść do pierwszej komunii świętej, czy też tego nie zrobi. Nie było na nią żadnego nacisku że "wszyscy idą to też pójdziesz". Dostała informacje jakie jest podejście jednej strony jak i strony drugiej. Co może potem zrobić, lub nie zrobić. W sprawie bierzmowania dostała wolną rękę zupełnie. Jeżeli będzie chciała to sama pociągnie temat.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

o bierzmowaniu już z nią rozmawialiście i dostała wolną ręke jak idzie w maju do komunii czyli 7 lat czy 8
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

dobra ja nie jestem by robić śledztwo tylko po co kłamać .Jak nie kłamiesz to ok
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Słonecznik1 pisze: ndz mar 21, 2021 8:35 pm dobra ja nie jestem by robić śledztwo tylko po co kłamać .Jak nie kłamiesz to ok
Ty dzieci nie masz. 🤔😁😂 Teraz idą do komunii w 3 klasie. Ma 10 lat. 🙃 Być może w innych parafiach jest, było, będzie inaczej.
Pamiętaj że mamy też pandemię....👍 Jeszcze roczniki. Była reforma, albo idziesz wcześniej do podstawówki, albo nie. Różnie to było. Teraz w klasach są po dwa roczniki. Ja na przykład się w tym pogubiłem. Bo też dzieci nie mam. Tak samo zaszaleli z ósmymi klasami, co polikwidowali gimnazja. Wiesz ci nasi politycy reformatorzy od emerytur, służby zdrowia, edukacji. Kolejny następny, chce być lepszy od poprzedniego.
Czekam na zwrot honoru. 😁
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

ja tam jestem za pis bo nie trawie po bo to złodzieje i modercy
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

powinni wieszać ich jak psy na strunie od fortepianu tych najgorszych
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

A PIS co teraz robi? Szumowski respiratory przewalił, Sasin wybory, Obajtek działki, Kaczyński Wieże, Morawiecki banki, Macierewicz i Błaszczak wojska specjalne i służby kontrwywiadu - wszędzie kolesie polityczni bez wykształcenia. Na ambasady puszczają ze średnim wykształceniem bez znajomości języków obcych. Proszę ja ciebie. 🙃
Macierewicz był taki mądry z reformą że ujawnił do wiadomości publicznej nazwiska polskich agentów działających za granicą i ich informatorów. Polała się krew w Iraku i Afganistanie. 🤨😏 Zniknięcie polskiego kryptografa.... A gdzie Tupolew co Kaczyński obiecał sprowadzić z Rosji? Nikt się z nimi nie liczy. Gdyby nie to, że istnieje poprawność polityczna i jesteśmy tanią siłą roboczą, to znów by polski na mapie nie było.🥱 Nawet łodzi podwodnej nie mamy. Gdzie ta korweta, gdzie ten statek co stępkę ochrzcili?! 😏😁
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Chamedora, Zielistka czubiasta. Kolejne rośliny doniczkowe do pokoju. 🙂
Doniczki, podstawki, keramzyt, ziemia, nawóz, konewka. 😁😁😁
Awatar użytkownika
tylkoktoś
zaufany użytkownik

Post autor: tylkoktoś »

Chłopiec Papuśny pisze: ndz mar 21, 2021 9:05 pm A PIS co teraz robi? Szumowski respiratory przewalił, Sasin wybory, Obajtek działki, Kaczyński Wieże, Morawiecki banki, Macierewicz i Błaszczak wojska specjalne i służby kontrwywiadu - wszędzie kolesie polityczni bez wykształcenia. Na ambasady puszczają ze średnim wykształceniem bez znajomości języków obcych. Proszę ja ciebie. 🙃
Macierewicz był taki mądry z reformą że ujawnił do wiadomości publicznej nazwiska polskich agentów działających za granicą i ich informatorów. Polała się krew w Iraku i Afganistanie. 🤨😏 Zniknięcie polskiego kryptografa.... A gdzie Tupolew co Kaczyński obiecał sprowadzić z Rosji? Nikt się z nimi nie liczy. Gdyby nie to, że istnieje poprawność polityczna i jesteśmy tanią siłą roboczą, to znów by polski na mapie nie było.🥱 Nawet łodzi podwodnej nie mamy. Gdzie ta korweta, gdzie ten statek co stępkę ochrzcili?! 😏😁
Piszesz o poprawności politycznej,a to ciekawe,oceniając Cię tymi samymi kryteriami co ty mnie to już powinieneś dostać upomnienie.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

utopia pisze: wt mar 23, 2021 5:27 am
Chłopiec Papuśny pisze: ndz mar 21, 2021 9:05 pm A PIS co teraz robi? Szumowski respiratory przewalił, Sasin wybory, Obajtek działki, Kaczyński Wieże, Morawiecki banki, Macierewicz i Błaszczak wojska specjalne i służby kontrwywiadu - wszędzie kolesie polityczni bez wykształcenia. Na ambasady puszczają ze średnim wykształceniem bez znajomości języków obcych. Proszę ja ciebie. 🙃
Piszesz o poprawności politycznej,a to ciekawe,oceniając Cię tymi samymi kryteriami co ty mnie to już powinieneś dostać upomnienie.
To jest prawda, w dodatku historyczna. 👍 Bo gdzie te respiratory, gdzie ta modernizacja wojska. 😉
Proszę cię nie manipuluj opinią publiczną. Dostałeś ostrzeżenie za antyżydowską nagonkę.
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

Kupiłem sobie wczoraj jakieś chipsy ketchupowe, bodajże Crunchips.
Awatar użytkownika
Spokojny80
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 38754286

Post autor: Spokojny80 »

Dwie cole półtora litrowe w żabce w promocji,za dwie dycha
Michal
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Kolejne doniczki i kwiaty. Będzie zielono.🙂 Zastanawiałem się nad kupnem banana karłowatego, wymaga on jednak nasłonecznionego miejsca i rośnie do ponad dwóch metrów, ja natomiast mam okna od północnego zachodu, więc mam w pokoju półcień. Zostałem więc przy chamedorii (150cm), zielistce czubiastej (20cm), peperomi 'Happy Bean" (35cm), a dzisiaj dokupiłem fikus 'Bellus' (100cm) Czyli wszystkie do hodowli w zacienionych miejscach. 😀👩‍🍳🌱⛅
Awatar użytkownika
137
bywalec
Kontakt:

Post autor: 137 »

miesiąc temu kupiłem zegarek w biedronce. za kilka dyszek ale bardzo mi sie podoba
Awatar użytkownika
xmiaplacidus
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 67253143

Post autor: xmiaplacidus »

Mój pierwszy pas do pończoch :> W końcu, jako osoba ześwirowana na punkcie rajstop i pończoch, spełniłam swoje małe marzenie
F25.1
Awatar użytkownika
Cynamon
zaufany użytkownik

Post autor: Cynamon »

do mnie dzisiaj przyszła paczka
Philips OneBlade do brody i ciała :)

wreszcie golenie nie szczypie
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Ładowarka z Fast Charge plus kabel micro usb do telefonu.
Bardzo mi sie przydają.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”