Będę brać latudę - moje odczucia
Moderator: moderatorzy
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Będę brać latudę - moje odczucia
Dupa, wzięłam 1mg. Muszę się powstrzymywać, ale poranek był serio okrutny. Jeszcze mam dużo nerwów przez środowisko i to mi nasila złe samopoczucie.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Dużo bierzesz tego alpragenu. Ja to siedziałem maksymalnie na 0,50.
- pycioslawa
- moderator
Mi kilka lat temu też wystarczyło 0,5 i mnie ścinało dodatkowo po nim na sen, a teraz na większe nerwy to nie wystarcza i nie ścina... Coraz większą tolerancję na leki mam.Miś Uszatek pisze: ↑śr mar 17, 2021 10:49 pm Dużo bierzesz tego alpragenu. Ja to siedziałem maksymalnie na 0,50.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
-
- zaufany użytkownik
A ile lat bierzesz ten alpragen?
- pycioslawa
- moderator
Zaczęłam trzy lata temu i z przerwami brałam przez pół roku, potem przerwa i dopiero od kilku dni.
-
- zaufany użytkownik
No to ja biore od 18 roku życia benzodiazepiny(m.in. brałem alpragen) a teraz mam 40 lat.
- pycioslawa
- moderator
I mimo to 0,5 jest dla Ciebie wystarczające? Szczęściarz.
-
- zaufany użytkownik
Nigdy nie brałem więcej bo nie potrzebowałem.
- pycioslawa
- moderator
Już od trzech dni czuję się lepiej. Mam więcej energii, chce mi się rozmawiać. Nie dołuję się tak urojeniami które ostatnio mnie naszły, możliwe, że już odpuściły. Negatywy dalej mam mocne, ale pozytywy się wyciszyły. Znowu mam śladowe ilości agorafobii i ogólnego lęku przed światłem i tłokiem niestety. Ale może to też z czasem odpuści. Także dwie tabletki jak najbardziej na plus. Nie przytyłam na razie w ogóle, nie mam też zwiększonego apetytu i nie jestem bardziej zmęczona w ciągu dnia.
-
- zaufany użytkownik
To fajnie. Życze dalszych sukcesów.pycioslawa pisze: ↑sob mar 20, 2021 12:47 pm Już od trzech dni czuję się lepiej. Mam więcej energii, chce mi się rozmawiać. Nie dołuję się tak urojeniami które ostatnio mnie naszły, możliwe, że już odpuściły. Negatywy dalej mam mocne, ale pozytywy się wyciszyły. Znowu mam śladowe ilości agorafobii i ogólnego lęku przed światłem i tłokiem niestety. Ale może to też z czasem odpuści. Także dwie tabletki jak najbardziej na plus. Nie przytyłam na razie w ogóle, nie mam też zwiększonego apetytu i nie jestem bardziej zmęczona w ciągu dnia.
- pycioslawa
- moderator
Libido cały czas idzie w górę. Spodziewam się nawrotu (nimfo)manii. Ale może latuda powstrzyma schizy z tym związane i będę się kontrolować. Z orgazmami też jest u mnie dużo lepiej. Więc to dobra wiadomość dla tych, którzy utracili przyjemność z współżycia - na latudzie da się i to bardzo dobrze.
Dziś dostałem receptę. Na początek 18 mg. Bardziej od libido interesuje mnie spadek wagi, mniejsza senność i samopoczucie.
Cieszę się, że wreszcie wyszedłem z tej zombie' a ł e j Olanzapiny, po której dopadają senne maratony i łakomstwo nocne..
Cieszę się, że wreszcie wyszedłem z tej zombie' a ł e j Olanzapiny, po której dopadają senne maratony i łakomstwo nocne..
- xmiaplacidus
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 67253143
Dzisiaj rano wzięłam pierwszy raz latudę i od razu zaczęłam odczuwać lekkie podniecenie przy fantazjach, oby przyjemność i orgazmy też wróciły. Byłam totalnie znieczulona od października, w końcu jakaś pozytywna zmiana. Ale za to wszystko mnie teraz cholernie swędzi, jak się obudzę, to wypiję wapno.
F25.1
Ja zacząłem brać latude 37 mg i na razie jedynym objawem ubocznym jest pojawienie się akatyzji lek nie jest jakoś silny czuję się po nim dobrze na razie za krótko biorę żebym mógł coś więcej napisać zobaczę co będzie za kilka tygodni.
- xmiaplacidus
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 67253143
Biorę latudę od 17 maja. Przy dawce 18,5 mg senność nie do opanowania. Przy 9,25 mg czasami jakiś głosik się zapodzieje w główce czy jakieś mini schizy przez parę sekund, ale warto, bo tak ogromnej aktywizacji nie miałam na żadnym leku. W końcu chce się żyć i działać.
F25.1
Hej, wspaniale, że tak cię aktywizuje. Też bym chciała mieć energię..xmiaplacidus pisze: ↑pn lip 05, 2021 12:05 am Biorę latudę od 17 maja. Przy dawce 18,5 mg senność nie do opanowania. Przy 9,25 mg czasami jakiś głosik się zapodzieje w główce czy jakieś mini schizy przez parę sekund, ale warto, bo tak ogromnej aktywizacji nie miałam na żadnym leku. W końcu chce się żyć i działać.
Ja aktualnie biorę Abilify, ale uważam że ten lek zamiast dodawać mi skrzydeł zbytnio uspokaja oraz wręcz wycofał z życia społecznego.
Myślę nad zmianą leczenia. Czy znasz może Abilify z autoposji i możesz np. porównać z Latudą?
-
- zarejestrowany użytkownik
Ja będę drugi raz próbował z tym lekiem za pierwszym razem musiałem odstawić na jakiś czas bo zamiast zacząć od najmniejszej dawki 18,5 to zacząłem od większej bo tak kazał lekarz, ogólnie lek jest dobry tylko trzeba dobrze ustawić dawkowanie.