Żydowskie zło
Moderator: moderatorzy
Żydowskie zło
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Re: Żydowskie zło
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
A co na to wszystko tutejsze dzieci bawiące się brzydko w doktorka, w tym wypadku spin doktorka od politycznej poprawności?
Oni chcą byśmy wszyscy na to reagowali jak Captain Sweden!
Oni chcą byśmy wszyscy na to reagowali jak Captain Sweden!
W taki właśnie sposób tutejsi "mędrcy", typu Catastrophique i Chłopiec Papuśny, chcą by Zachód sobie radził z problemami, jakimi finanse i perfidna propaganda żydowska go infekuje!
Nie życzę sobie więcej by mnie manipulanci psychopaci wyzywali od psychopatów, jak i Bogu ducha winnych użytkowników tego forum jakimś pieprzonymi "baranami"!
Sami jesteście baranami, sorosowymi, i tej całej poprawności politycznej która ma ofiarom tych wszystkich omalże gwałtów usta kneblować!
Jak moderator nie potrafi wykonywać pracy moderatora, niech jej nie wykonuje! Sam byłem jakiś czas modem na grupie od wiary na Goldenline (i to bez racji, bo nadal miałem wtedy tylko rencinę), i znosiłem te wszelakie "opinie" (ataki) osób ateistycznych, bo mój priorytet, jako moderator, jest OBIEKTYWNOŚĆ! Nie mam prawa brać niczyjej strony, jak moderator!
Moglibyście się uczyć ode mnie, ale więcej modem nigdy nie będę, z racji jak mus owego obiektywizmu nie daje się szczerze wypowiadać!
Moglibyście się uczyć ode mnie, ale więcej modem nigdy nie będę, z racji jak mus owego obiektywizmu nie daje się szczerze wypowiadać!
Tak że w dupuchy se to wszystko wsadźcie, że jestem psychopatą, czy cholera wie co jeszcze! Wg dawnej psychiatrii, przeciwieństwem psychopatii jest neuropatia. Tak, ja jestem neuropatą! Niech każdy sobie żyje fajnie w spokoju (w swoim kraju), ale nie narzuca tego innym, jako gość, bo nawet nie walczył o ten kraj, od pokoleń! Czemu Żyd tym bardziej tego nie chce uszanować? Bo nigdy nie miał nawet swojego kraju! Izrael, to Palestyna!
-------UWAGA MODERATORA: Chłopiec Papuśny
Brak merytorycznej dyskusji. Celowe wysyłanie napastliwych, agresywnych i kontrowersyjnych treści.
Forum schizofrenia. evot.org nie jest miejscem na "takie" rozmowy. Kolejne posty będą usuwane żeby nie powodowały bałaganu.
Pozdrawiam!
Chłopiec Papuśny
Brak merytorycznej dyskusji. Celowe wysyłanie napastliwych, agresywnych i kontrowersyjnych treści.
Forum schizofrenia. evot.org nie jest miejscem na "takie" rozmowy. Kolejne posty będą usuwane żeby nie powodowały bałaganu.
Pozdrawiam!
Chłopiec Papuśny
Izrael, to Palestyna! Niesłuszne mordy po mordach na ludzie palestyńskim, by nagle mieć z nikąd kraj!guile pisze: ↑pn mar 15, 2021 8:36 pm Tak że w dupuchy se to wszystko wsadźcie, że jestem psychopatą, czy cholera wie co jeszcze! Wg dawnej psychiatrii, przeciwieństwem psychopatii jest neuropatia. Tak, ja jestem neuropatą! Niech każdy sobie żyje fajnie w spokoju (w swoim kraju), ale nie narzuca tego innym, jako gość, bo nawet nie walczył o ten kraj, od pokoleń! Czemu Żyd tym bardziej tego nie chce uszanować? Bo nigdy nie miał nawet swojego kraju! Izrael, to Palestyna!
Pozdrawiam!
Chłopiec Papuśny
- Catastrophique
- bywalec
Guile i jego "zabawki" widze, ze nie sa kasowane, a powinny byc. Na zadnym innym forum nie pozwolono by, aby tak te bzdury namietnie wstawial i rozpowszechnial.
Dlaczego tutaj sie na to pozwala?
Dlaczego jeszcze nie dostal bana za agresywne zachowanie i nawoływanie do nienawisci?
Dlaczego tutaj sie na to pozwala?
Dlaczego jeszcze nie dostal bana za agresywne zachowanie i nawoływanie do nienawisci?
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"