Wiem jak się skończyła sprawa Maxi, nie wiem natomiast o co poszło. Miała swój specyficzny sposób moderowania, popełniała błędy, być może poniosło ją by kontrolować tyle ile się da.guile pisze: ↑sob mar 13, 2021 12:55 pm Jeżeli masz jakieś "zobowiązania sumienne" z powodu udzielonych Ci darów (mnie też tu na forum próbowano przekabarecić kartą SD), wiedz że nie jesteś sam. Połowa polityków planety jest przez kogoś skorumpowana, by służyć czyimś specyficznym interesom, zamiast służyć dobru swoich narodów! W każdym razie, musisz to naprawić, by być w pełni niezależnym modem. Co Ci ktoś dał, ładnie oddaj, i nie popełniaj tego błędu nigdy więcej. No i tym spowrotem wracamy do tematu Żydów, i ich piramid opresji i kontroli nad światem!
Co się tyczy tematu czemu nikt tu nie pisze, sprawa jest prosta! Po co tu było pisać, gdy zaraz ci się temat wyrzucało do śmietnika? Amnezje mamy, że nie pamiętamy czasów Maxi? Chłopie, nie obracaj tutaj kota ogonem, że coś jest winą forumowiczów, co nie jest (owszem, pewne wyjątki są).
Co do mojej odpowiedzi, nikt mi za nic nie płaci, również jesteś za "mały" by ci szkodzić na siłę, nie posiadasz żadnego większego majątku i nie jesteś żadną wpływową personą, więc nie wydaje się byś był inwigilowany, by było na Ciebie jakieś zlecenie. Możesz śmiało na forum wyrażać poglądy, rozmawiać, zaprzeczać i zatwierdzać rację swoje lub innych - warunek który postawił ci moderator był jeden, byś robił to w kulturalny sposób bez oczerniania, nawoływania do nienawiści, bez przemocy. Zbyszek służył Tobie radą, ja również starałem się pokazać powód dla którego tutaj jestem i prosić ciebie o zmianę swojego zachowania wobec wszystkich użytkowników.
Posty i wątki nie są kasowane z forum, tylko przenoszone do innych działów; W zależności jaki jest tytuł i w jakim dziale znajduje się wątek możesz być poproszony o zmianę tytułu tak by był on czytelny dla innych użytkowników forum, informacje z prośbą możesz dostać w prywatnej wiadomości.
Jeżeli w danym wątku piszesz nie na temat i będziesz pisał dalej bez związku z tematem, mimo upomnienia moderatora, twoje posty mogą być przeniesione do "niechcianych".
Ostrzeżenia są stosowane przez moderatorów w ostateczności, gdy ktoś lekceważy wcześniejsze prośby moderatora dotyczące konkretnej sytuacji. Może być ich dwa, może być piętnaście. Przyjęło się by były dwa lub trzy ostrzeżenia, zgłaszane są do administratora i opisywane na tyle dokładnie by można było je potem zweryfikować, gdy rozmowa z użytkownikiem nie przyniesie skutku jest rozważany "ban". Moderator ma inne narzędzia które skutecznie mogą pomóc oponentowi do zastosowania się do punktów regulaminu. Skorzystaj z wskazówek i życzę wielu zmian na pozytywne.