Dobry temat o żydach mi znikł!

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Re: Dobry temat o żydach mi znikł!

Post autor: Chłopiec Papuśny »

guile pisze: sob mar 13, 2021 12:55 pm Jeżeli masz jakieś "zobowiązania sumienne" z powodu udzielonych Ci darów (mnie też tu na forum próbowano przekabarecić kartą SD), wiedz że nie jesteś sam. Połowa polityków planety jest przez kogoś skorumpowana, by służyć czyimś specyficznym interesom, zamiast służyć dobru swoich narodów! W każdym razie, musisz to naprawić, by być w pełni niezależnym modem. Co Ci ktoś dał, ładnie oddaj, i nie popełniaj tego błędu nigdy więcej. No i tym spowrotem wracamy do tematu Żydów, i ich piramid opresji i kontroli nad światem!

Co się tyczy tematu czemu nikt tu nie pisze, sprawa jest prosta! Po co tu było pisać, gdy zaraz ci się temat wyrzucało do śmietnika? Amnezje mamy, że nie pamiętamy czasów Maxi? Chłopie, nie obracaj tutaj kota ogonem, że coś jest winą forumowiczów, co nie jest (owszem, pewne wyjątki są).
Wiem jak się skończyła sprawa Maxi, nie wiem natomiast o co poszło. Miała swój specyficzny sposób moderowania, popełniała błędy, być może poniosło ją by kontrolować tyle ile się da.
Co do mojej odpowiedzi, nikt mi za nic nie płaci, również jesteś za "mały" by ci szkodzić na siłę, nie posiadasz żadnego większego majątku i nie jesteś żadną wpływową personą, więc nie wydaje się byś był inwigilowany, by było na Ciebie jakieś zlecenie. Możesz śmiało na forum wyrażać poglądy, rozmawiać, zaprzeczać i zatwierdzać rację swoje lub innych - warunek który postawił ci moderator był jeden, byś robił to w kulturalny sposób bez oczerniania, nawoływania do nienawiści, bez przemocy. Zbyszek służył Tobie radą, ja również starałem się pokazać powód dla którego tutaj jestem i prosić ciebie o zmianę swojego zachowania wobec wszystkich użytkowników.
Posty i wątki nie są kasowane z forum, tylko przenoszone do innych działów; W zależności jaki jest tytuł i w jakim dziale znajduje się wątek możesz być poproszony o zmianę tytułu tak by był on czytelny dla innych użytkowników forum, informacje z prośbą możesz dostać w prywatnej wiadomości.
Jeżeli w danym wątku piszesz nie na temat i będziesz pisał dalej bez związku z tematem, mimo upomnienia moderatora, twoje posty mogą być przeniesione do "niechcianych".
Ostrzeżenia są stosowane przez moderatorów w ostateczności, gdy ktoś lekceważy wcześniejsze prośby moderatora dotyczące konkretnej sytuacji. Może być ich dwa, może być piętnaście. Przyjęło się by były dwa lub trzy ostrzeżenia, zgłaszane są do administratora i opisywane na tyle dokładnie by można było je potem zweryfikować, gdy rozmowa z użytkownikiem nie przyniesie skutku jest rozważany "ban". Moderator ma inne narzędzia które skutecznie mogą pomóc oponentowi do zastosowania się do punktów regulaminu. Skorzystaj z wskazówek i życzę wielu zmian na pozytywne. 😊
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Chłopiec Papuśny pisze: sob mar 13, 2021 4:52 pm
Wiem jak się skończyła sprawa Maxi, nie wiem natomiast o co poszło. Miała swój specyficzny sposób moderowania, popełniała błędy, być może poniosło ją by kontrolować tyle ile się da.
Co do mojej odpowiedzi, nikt mi za nic nie płaci, również jesteś za "mały" by ci szkodzić na siłę, nie posiadasz żadnego większego majątku i nie jesteś żadną wpływową personą, więc nie wydaje się byś był inwigilowany, by było na Ciebie jakieś zlecenie. Możesz śmiało na forum wyrażać poglądy, rozmawiać, zaprzeczać i zatwierdzać rację swoje lub innych - warunek który postawił ci moderator był jeden, byś robił to w kulturalny sposób bez oczerniania, nawoływania do nienawiści, bez przemocy. Zbyszek służył Tobie radą, ja również starałem się pokazać powód dla którego tutaj jestem i prosić ciebie o zmianę swojego zachowania wobec wszystkich użytkowników.
Posty i wątki nie są kasowane z forum, tylko przenoszone do innych działów; W zależności jaki jest tytuł i w jakim dziale znajduje się wątek możesz być poproszony o zmianę tytułu tak by był on czytelny dla innych użytkowników forum, informacje z prośbą możesz dostać w prywatnej wiadomości.
Jeżeli w danym wątku piszesz nie na temat i będziesz pisał dalej bez związku z tematem, mimo upomnienia moderatora, twoje posty mogą być przeniesione do "niechcianych".
Ostrzeżenia są stosowane przez moderatorów w ostateczności, gdy ktoś lekceważy wcześniejsze prośby moderatora dotyczące konkretnej sytuacji. Może być ich dwa, może być piętnaście. Przyjęło się by były dwa lub trzy ostrzeżenia, zgłaszane są do administratora i opisywane na tyle dokładnie by można było je potem zweryfikować, gdy rozmowa z użytkownikiem nie przyniesie skutku jest rozważany "ban". Moderator ma inne narzędzia które skutecznie mogą pomóc oponentowi do zastosowania się do punktów regulaminu. Skorzystaj z wskazówek i życzę wielu zmian na pozytywne. 😊
Tutaj na forum jest kilka indiwiduum mniejszości intelektualnych i umysłowych XD z którymi nie warto wchodzić w dyskusję, bo nie przyniesie ona żadnego efektu, a tylko uszkadzasz sprężynki w klawiszach klawiatury :lol: Więc drogi moderatorze nie szczęp języka nadaremnie, bo to jak rzucanie w tym przypadku jak grochem o ścianę. Guile to typ człowieka, który patrzy w wąskim horyzoncie i chce, aby każdy tak jak on patrzył trochę wężej XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Post autor: guile »

Guile ma swój style. Jak to się komuś nie podoba, no cóż? Niech się nawet zesr...a, o ile mnie to obchodzi! Co do swoich wulgaryzmów, no ok, czasami mnie ponosiło.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

guile pisze: sob mar 13, 2021 5:43 pm Guile ma swój style. Jak to się komuś nie podoba, no cóż? Niech się nawet zesr...a, o ile mnie to obchodzi! Co do swoich wulgaryzmów, no ok, czasami mnie ponosiło.
Mi to zwisa ;) Ale jak skończyłeś... to spuść wodę, bo śmierdzi XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

I powiedzcie sami czy tu by się nie przydała opcja blokowania jak na pejsbuku...
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

guile pisze: sob mar 13, 2021 10:41 pm I powiedzcie sami czy tu by się nie przydała opcja blokowania jak na pejsbuku...
Jest i wyłącznie mogą korzystać z niej upoważnieni moderatorzy....
Zacząłem przeglądać wątki. Jesteś cudownym i kochającym i miłującym bliźnich chrześcijaninem, a raczej katolikiem. Bo wyczytałem, jak to roznosisz miłość i szacunek wśród bliskich. Dosłownie. Sponiewierasz inne osoby, wypisujesz słowa w mowie nienawiści, potem na odpowiedzi innych użytkowników wmawiasz im że w ogóle nie napisałeś tak i nie rozumieją, że jest porządek taki jaki ma być, po Twojej myśli.
guile pisze: śr wrz 09, 2020 8:35 pm Prawda to że Maxi stąd wyp...ierdala? No tak bywa, że trafia kryska na matyska, albo wola i zaangażowanie magii, usprawiedliwione sprawiedliwością! Nie kryję tego, że czyniłem magię by "to" stąd się zmyło, bo nie może być tak, że mod jest ostrzejszy od admina, a w naszym przypadku, mod sobie odpierdziela kompletną wolną amerykankę, mimo że wszyscy się skarżą, i skarżą, i skarżą!
Rozpocząłeś wojnę przeciwko Maksymilianie, rozpętałeś jej piekło by tylko zaspokoić swoją poranioną żądzę władzy. Zmanipulowałeś stado baranów które tobie przyklaskiwało. Dobrze powiedziałeś że nie wszyscy zasłużyli, z historii forum widzę że do kilku osób bym znalazł zastrzeżenia za bana, decyzja zawsze należy do moderatora. Maksi jaka była taka była, była w porządku i dbała o innych, o to forum.
Nazywając ją "TO" i ĆPUNKĄ przegiąłeś, piszesz że chcesz szacunku od innych i specjalnie nie uznajesz ich praw oraz nie szanujesz.
Będę od tego momentu postępował z Tobą tak jak Ty postępowałeś z innymi użytkownikami. Jesteś na świeczniku, każdy Twój post od tej chwili będę sprawdzał i analizował, będę decyzje konsultować. Cienka czerwona linia została właśnie przekroczona.
Według mnie jesteś psychopatą, a to czy masz schizofrenię czy nie to schodzi u Ciebie na dalszy plan.
"Przyszła kryska na matyska" Pycioslawa ci za bardzo pobłażała, teraz jesteś mój.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Chłopiec Papuśny pisze: sob mar 13, 2021 4:48 am Brakuje ci do bycia przekonywującym.
Cieszę się że Zbyszek tworzy wam nowe działy, bo takie jest zadanie tego forum - jak i również nie oznacza to że inne działy mogą być łączone lub likwidowane a zawartość przenoszona do innych działów. Jeżeli czegoś nie rozumiem to pytam i tak robię też w przypadku forum. Również gdy tworzy wam nowy dział to nie po to byście pisali off-topic lub oczerniali innych, nastawali na siebie okoniem itp itp. itd. etc. Po za tym co ci przeszkadza że tworzy nowe działy?
Rozumiem że możesz mieć problemy zdrowotne, problemy z koncentracją, próby z bycia konsekwentnym. Nie zwalnia cię to jednak z tego by próbować zaleczyć chorobę i zmieniać swoje zachowania.
Zapytam na forum publicznym wprost:
Przemyślałeś to co Zbyszek napisał Ci w PW odnośnie mojej osoby? Czy po prostu będziesz dalej ostentacyjnie próbował przekonywać użytkowników jaki to jestem zły moderator.
Czy przeczytałeś ją i zastanowiłeś się nad tym?
Mi również Zbyszek tworzy zabawki do moderowania forum i też piszemy codziennie. Nie siedzimy i nie pierdzimy w stołki.
Co do Pyci najpierw - pycia jest moderatorem i tak ja ją traktuje. Jeżeli znasz Pycie dobrze tak jak mówisz, to wiesz dobrze że nie utrzymuje z nią żadnego kontaktu, prócz kwestii dotyczących forum i to jednostronnie. Czasem gdy temat Was dotyczy czy kwestii forum jako całości, pisząc PW do Zbyszka wysyłam do Pyci. Od niej nie dostaje żadnej informacji zwrotnej. Po za tym jest też kilku innych moderatorów. Do Pyci poglądów na temat LGBT i czy jest LGBT nie wypowiadam się, bo po pierwsze nic w tym temacie nie wiem, a po drugie nie interesuje mnie to, bo nie prowadzę z nią znajomości którą zakończyłem jakiś czas temu. Jeżeli się dogadujecie i znaleźliście nić porozumienia to cieszy mnie to bardzo.🙂
Z Maxi nie łączy i nie łączyło mnie nic. Być może trochę jestem podobny stylem działania do niej. Napiszę Ci jeszcze raz, byś przyjął to do siebie i wziął sobie to do serca: oczekuje od Was szacunku do siebie samych. Tyle. 😁 To widać kto i jak pisze, kim jest.
Przebywając na innych forach, czytając wypowiedzi innych osób wiem że nikt nie chce przebywać na tym forum. To forum jest na ostatnim miejscu do którego przychodzą chorzy. Tutaj nie ma np. kobiet, bo aktualnie piszących pań są trzy osoby? Obrywa się za wulgarność, chamstwo, prostactwo - i to nie Wam tylko moderatorom. Ze nic z tym nie robią, nie podejmują działań, po prostu nie dają sobie rady. Żadna z Pań NIE WYPOWIADA SIĘ PRZYCHYLNIE NA WASZ TEMAT. Sami oczerniacie moderatorów, jak np. ostatnio na twoja-psychiatria.pl
Chce Wam tylko pogratulować...
Co do Pyci moderowania i mojego - Pycia wchodzi z Wami w bliskie relacje, ja nie. Pycia jest na innym stadium choroby, ja jestem na innym stadium choroby. Pycia wobec Was ma być może inne oczekiwania, ja mam inne. Ona się uczy inaczej was rozumieć, ja uczę się inaczej rozumieć. Też jesteśmy zwykłymi użytkownikami forum, z jedynie różnicą że postanowiliśmy wziąć odpowiedzialność za forum, za to by ludzie tutaj mogli poczuć się bezpiecznie. I nie jest to łatwe zadanie. Widać to po tendencji spadkowej, mało kto zostaje z nowych użytkowników po rejestracji na forum, ogromna część kont ma zero napisanych postów. Polecam Wam do zastanowienia się. Jeżeli Wywołałeś już Pycie to też poruszę fakt, że nie moderuje tyle ile wcześniej, zanim się pojawiłem. Narzekała że pojawiają się moderatorzy, cos napiszą i znikają, że zostaje z wszystkim sama; nie wchodzę jej w drogę z jej moderowaniem i niepodważam jej decyzji, nie ingeruje. Fakt i to przyznaje, że odwaliła kawał świetnej roboty na forum przez ostatni rok. Jednak na tym polu nie jest w stanie rozmawiać, woli przekazywać informacje wam skierowane tylko do moderatorów. Jak np. z moim pytaniem była sytuacja. Tyle myślę o jej moderowaniu, choć ponoć każdy sposób jest dobry by utrzymać porządek.Nie ufam jej i muszę z nią współpracować, nie ważne czy podoba mi się to czy też nie. Chyba tyle w tym temacie. 😄
Ja nie będę Pycią a Pycia nie będzie mną.
Mam nadzieję że będziemy uczyć się od siebie nawzajem - wszyscy.

Cieszy mnie niezmiennie fakt, że liczba zgłoszeń PW i postów od dnia 11.03.2021 do dnia 13.032021
wynosi 0!!! 😁😁😁😋😋😋😂😂😂
Chyba to było by tyle.
Pozwalam na dużo jako moderator, jednak chamstwa nie zniosę. Również sam staram się uczyć i nabywać lepszych zachowań - oraz was rozumieć co jest w tym wszystkim najtrudniejsze.
Zjedz Snickersa. Albo dwa.
Stwórzmy coś nowego.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Karuna nie masz nic do powiedzenia treściwego to po prostu nie wypowiadaj się. 👍
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Jestem jaki jestem, i mam prawo taki być! A jaki jestem, to przede wszystkim szczery!

Czemu mam być taki kochany wobec kogoś tak złośliwego wobec mnie, jak Maxi, wg Ciebie?! Czemu Ty więc nie jesteś taki kochany wobec mnie?! Co do Maxi, jak pisałem, nie mamy tu amnezji, co do jej zachowania i traktowania nas!

Nie odpowiadaj mi na te pytania, bo to retoryka. Znowu będziesz całymi epopejami robił z kotem karuzelę, jak byś był pracownikiem wesołego miasteczka! Weź człowieku się w garść.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

I prędzej sam jesteś tym psychopatą! Ja tylko jestem szczery.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

guile pisze: ndz mar 14, 2021 12:52 am Jestem jaki jestem, i mam prawo taki być! A jaki jestem, to przede wszystkim szczery!
Mozna byc szczerym i subtelnym.
Nie uzywac wyzwisk i nikomu nie ublizac lub nie szanowac tylko dlatego, ze ktos nie wyznaje tej samej ideologii co Ty.
W dodatku - chorej ideologii promujacej nienawisc i uprzedzenia do innych.
Dawno powinienes dostac bana, tak samo jako dostales go juz zapewne w innych miejscach.
Za jedno i za drugie.
Mowa nienawisci powinna byc na cenzurowanym i tutaj i mam nadzieje, ze moderatorzy wezma to pod uwage.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Catastrophique pisze: ndz mar 14, 2021 1:30 am
guile pisze: ndz mar 14, 2021 12:52 am Jestem jaki jestem, i mam prawo taki być! A jaki jestem, to przede wszystkim szczery!
Mozna byc szczerym i subtelnym.
Nie uzywac wyzwisk i nikomu nie ublizac lub nie szanowac tylko dlatego, ze ktos nie wyznaje tej samej ideologii co Ty.
W dodatku - chorej ideologii promujacej nienawisc i uprzedzenia do innych.
Dawno powinienes dostac bana, tak samo jako dostales go juz zapewne w innych miejscach.
Za jedno i za drugie.
Mowa nienawisci powinna byc na cenzurowanym i tutaj i mam nadzieje, ze moderatorzy wezma to pod uwage.
Co to jest ta cała "mowa nienawiści"? To jest nic innego, niż narzędzie perfidnych ludzi do pozbywania swoich ofiar prawa do mówienia prawdy, że ich się krzywdzi! Co to takiego jest?!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Co wy się tak czepiliście mnie?! Już chcecie autograf? Jeszcze nie jestem słynnym artystą! Jeszcze dużo pracy przede mną, zanim krok po kroku tam dojdę. Że jestem jaki jestem, no cóż? Mi akurat wydaliby autobiografię, gdy innym papier toaletowy, by się podtarli po swoich "powieściach życiowych".

To już jest żenujące. Dajcie sobie wszyscy siana. Przede wszystkim, nie mam teraz czasu na zabawę z wami. Chcecie innych kopać po kostkach, i zakazywać im mówienia że to boli, bo to "mowa nienawiści" 😮! Że aż całej cywilizacji się nie chce rozmnażać, właśnie z powodu takich, jak wy, to kij z tym! O! To, to jest ok! Więcej muslimów tym rasistom! Trzeba ich nauczyć co wujek Soros i inni tylko wiedzą za właściwe!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Nic dziwnego że psychiatrzy was tylko pigułkami traktują! Toż to szczerze idzie przy was zwariować! Nie będę się bawił z wami w te dogryzanie sobie! Nara!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

"patrzcie ludzie jak czubki się kłócą!" Toż to ręce opadają!
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Chocby za perfidne obrazanie moderatorki dawno powinno Cie tu nie byc. Zbyszek jak zwykle umywa rece.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Podsumujmy:

Jestem kochany, że byś wiedział że jestem jeszcze miły wobec ciebie. Przeczytaj sobie definicje psychopaty, albo nie. Po co. 😄 Jeżeli ty to co robiłeś do tej pory, nic złego w swoich treściach nie widzisz...? krzywdzisz ich mówisz że jesteś krzywdzony??????? Nie widzisz tego albo nie chcesz widzieć, że sam dla siebie jesteś niebezpieczny.
Jak tam dojechałeś już do tej Holandii?

Teraz tak patrzę i sobie powoli przypominam po postach, myśmy spotkali się w 2016 roku na forum. W tamtym czasie byłeś jeszcze zainteresowany swoją chorobą i jej leczeniem. Miałeś odpały bo pisałeś już o nienawiści swojej do japońskich brudnych kobiet. Muzułmanów. Przez te lata leczyłeś się, zrobiłeś cokolwiek ze sobą Guile?
W twoich postach ja widzę jedynie pogorszenie. Dużo siedzenia na forum. Potrzeba atencji.🤔

Zniknąłeś z forum w
czw lis 03, 2016 10:30, a pojawiłeś się po trzech latach:
śr wrz 04, 2019 10:41. ? Co się działo wtedy z Tobą przez ten okres? Zamknęli ciebie w więzieniu, byłeś w szpitalu psychiatrycznym, co z tą sprawą o podanie szpitala do sądu? Z rodziną dalej się nie odzywasz, zmienili do ciebie stosunek?

Obrazek

To ci przeszkadza, że ktoś forum porządkuje?
Co znaczy wg. Ciebie bycie obiektywnym?
Dlatego niszczysz ludzi z forum bo ktoś przeniósł post bo zwrócił ci w dobrej wierze uwagę? Dlatego była ta cała otoczka wokół Maksi, ciągłe ataki i pisanie nie na temat by tylko zwróciła ci uwagę i byś mógł powiedzieć że się ciągle ciebie czepia, że jest agresywna wobec ciebie, poniżając innych że są śmieciami i brudasami, o likwidacji LGBT i inne że moderator ciebie atakuje, że ty widzisz prawdę a ktoś zabrania ci wypowiadania swojego zdania? Poważny jesteś człowieku?

Co do twojego obracania kota ogonem.... Ty myślisz że to przejdzie drugi, trzeci raz gdy ci moderator kolejny zwróci uwagę? Pyciosławę tak urobileś wprowadziłeś ją w poczucie winy?
Obrazek
Za przenoszenie tematów i zwracanie tobie kulturalne uwagi, z prośbą byś nie odbiegał od tematu? Była warta choć coś ta Twoja wygraną i zniszczenie Maksi na forum? Czy żałujesz, bo pojawiła się kolejna "Maksi" od porządków na forum dalej zwany Chłopcem Papuśnym? 🤔🥱
Obrazek

Nie musisz odpowiadać.

Kończę z Tobą temat. 👍 Żyjesz nienawiścią, cierpisz na chroniczną złość. Musi być tak jak Ty powiesz, myślisz dosłownie wg twoich słów, tobie nawet panie z mopsu przeszkadzały.... Jesteś chory na nienawiść. Jeżeli faktycznie wyjechałeś do Holandii to uważaj na ludzi i na to co mówisz, bo podobnych do ciebie tam Polaków i ludzi innych narodowości znajdziesz w swoim otoczeniu. Pytanie czy wytrzymasz ten psychiczny nacisk.

Obrazek
Na tym forum nie zostaniesz. Nie jesteś odpowiedzialny, w żaden sposób nie jesteś altruistyczną osobą, nie potrafisz poświęcić się dla wszystkich łącznie z tymi do których czujesz taką pogardę.

A to nasze pierwsze spotkanie na linii moderator-użytkownik. 😄
Obrazek
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: pycioslawa »

Papuśny, to fakt, że zaczęłam mniej moderować - ale to zbieg okoliczności. Teraz mam za dużo na głowie żeby jeszcze udźwignąć forum. Czasami tak się zdarzało, również jak Ciebie nie było.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

pycioslawa pisze: ndz mar 14, 2021 10:36 am Papuśny, to fakt, że zaczęłam mniej moderować - ale to zbieg okoliczności. Teraz mam za dużo na głowie żeby jeszcze udźwignąć forum. Czasami tak się zdarzało, również jak Ciebie nie było.
Spoko. Wymiana. :)

-------UWAGA MODERATORA: Chłopiec Papuśny
Temat został zamknięty. Tematy i posty przenoszone są do innych działów a nie usuwane.
By odnależć swój temat można skorzystać z wyszukiwarki, z linku: posty użytkownika w swoim profilu lub przycisku: więcej-->aktywne tematy.

Pozdrawiam!
Chłopiec Papuśny
Zablokowany

Wróć do „Niechciane tematy”