odzyskanie nie podległości przez polskę 08.02.2021 aklamacja przez polaskę całego śwaita przez język polski.

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
grow up
bywalec

odzyskanie nie podległości przez polskę 08.02.2021 aklamacja przez polaskę całego śwaita przez język polski.

Post autor: grow up »

wszyscy mówią i piszą po polsku. język polski świadczy o nacjonalizacji i narodowości. bez plebiscytów. dyplomacji czy wojen.

po ch. uczą mnie w szkole niemiciekgo albo francuskiego?
*
Awatar użytkownika
Ja Ja 39 M
bywalec

Re: odzyskanie nie podległości przez polskę 08.02.2021 aklamacja przez polaskę całego śwaita przez język polski.

Post autor: Ja Ja 39 M »

ciekawe spostrzeżenie, są jednak wojny domowe. :) język Polski jest bardzo ciekawy, podobno jeden z najtrudniejszych na Świecie.
O Szczęściu - Władysław Tatarkiewicz.... :dance:
Awatar użytkownika
Sportowiec
bywalec
Status: Student

Re: odzyskanie nie podległości przez polskę 08.02.2021 aklamacja przez polaskę całego śwaita przez język polski.

Post autor: Sportowiec »

Polacy tylko są znani & lubiani na całym świecie!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane! :eusa-violin: :angelic-grayflying:
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

Chciałem zupełnie prosto żyć,tak jak Ty,bez udawania xD :auto-ambulance:
grow up
bywalec

Post autor: grow up »

Walet Pikowy pisze: pn lut 08, 2021 3:09 pm Chciałem zupełnie prosto żyć,tak jak Ty,bez udawania xD :auto-ambulance:
Jestem trochę never know menem.
*
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”