odzyskanie nie podległości przez polskę 08.02.2021 aklamacja przez polaskę całego śwaita przez język polski.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
odzyskanie nie podległości przez polskę 08.02.2021 aklamacja przez polaskę całego śwaita przez język polski.
wszyscy mówią i piszą po polsku. język polski świadczy o nacjonalizacji i narodowości. bez plebiscytów. dyplomacji czy wojen.
po ch. uczą mnie w szkole niemiciekgo albo francuskiego?
po ch. uczą mnie w szkole niemiciekgo albo francuskiego?
*
- Ja Ja 39 M
- bywalec
Re: odzyskanie nie podległości przez polskę 08.02.2021 aklamacja przez polaskę całego śwaita przez język polski.
ciekawe spostrzeżenie, są jednak wojny domowe.
język Polski jest bardzo ciekawy, podobno jeden z najtrudniejszych na Świecie.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
O Szczęściu - Władysław Tatarkiewicz.... ![Dance :dance:](./images/smilies/eusa/dance.gif)
![Dance :dance:](./images/smilies/eusa/dance.gif)
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Re: odzyskanie nie podległości przez polskę 08.02.2021 aklamacja przez polaskę całego śwaita przez język polski.
Polacy tylko są znani & lubiani na całym świecie!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!
![Gray Flying :angelic-grayflying:](./images/smilies/angelic/grayflying.gif)
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
![Violin :eusa-violin:](./images/smilies/eusa/violin.gif)
![Gray Flying :angelic-grayflying:](./images/smilies/angelic/grayflying.gif)
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Chciałem zupełnie prosto żyć,tak jak Ty,bez udawania xD ![Ambulance :auto-ambulance:](./images/smilies/auto/ambulance.gif)
![Ambulance :auto-ambulance:](./images/smilies/auto/ambulance.gif)
Jestem trochę never know menem.Walet Pikowy pisze: ↑pn lut 08, 2021 3:09 pm Chciałem zupełnie prosto żyć,tak jak Ty,bez udawania xD![]()
*