latuda
Moderator: moderatorzy
latuda
Mam pytanie czy komus udało sie zastapic inne leki latudą. Moja lekarz mówi ze to słaby lek , nie stety, chociaz jeszcze go nie brałem , lekarka wysyła mnie do szpitala na zmiane leków i moze wtedy włacza mi latude. bo inaczej mówi ze sie nie da. biore teraz Xeplion solian perazin lorafen depakine chrono. chciałbym brac latude bo podobno ma mało skutkow ubocznych tyle ze takie leki jak klozapol clopixol zolafren trilafon zeldox abilifay mi nic nie pomogły. Czy tylko ja tu biore tyle tych lekarstw , a nie którzy pisza ze na 1 mg rispolepcie nie moga wytrzymac.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Re: latuda
Ja biore sulpiryd, zolafren, pregabaline, lorafen i właściwie zszedłem z akinetonu. Miałem próby z latudą żeby brać ją zamiast sulpirydu ale się nie udało bo miałem sztywność mięśni i nic mi się nie chciało. Ale ja nie przekreślam latudy bo może tobie ten lek pomoże. Musisz spróbować. Nikt za ciebie tego nie zrobi.Stasiek pisze: ↑czw lut 04, 2021 9:09 pm Mam pytanie czy komus udało sie zastapic inne leki latudą. Moja lekarz mówi ze to słaby lek , nie stety, chociaz jeszcze go nie brałem , lekarka wysyła mnie do szpitala na zmiane leków i moze wtedy włacza mi latude. bo inaczej mówi ze sie nie da. biore teraz Xeplion solian perazin lorafen depakine chrono. chciałbym brac latude bo podobno ma mało skutkow ubocznych tyle ze takie leki jak klozapol clopixol zolafren trilafon zeldox abilifay mi nic nie pomogły. Czy tylko ja tu biore tyle tych lekarstw , a nie którzy pisza ze na 1 mg rispolepcie nie moga wytrzymac.
A co do tych co na 1 mg rispoleptu nie mogą wytrzymać, to się nie przejmuj. Takim ludziom to nic nie dogodzi.