Jestem winny, oni są winni.

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Jestem winny, oni są winni.

Post autor: AcidHouse »

Jestem winny zaistniałej sytuacji.
Dalej mówię, że jestem winny, ale inni też mieli winę i na spółkę przyczynili się do zaistniałej sytuacji.
Gdy im to mówię, milczą oraz ignorują.

Często są obustronne winy np. 44 procent wina żony, a 56 procent wina męża. Różnie może się to rozkładać procentowo.
Dalej to mąż zwala 100 procentowo na żonę, a żona 100 procentowo na męża, a takiego udziału procentowego nigdy nie ma.
Nawet w morderstwach 100 procentowej winy nie ponosimy, ponieważ mały udział procentowy będzie należał do inspiracji lub złego środowiska, w którym żył morderca.

Tak samo często nie ma jednego czynnika powstania schizofrenii np. człowiek nie mógł się tylko, źle odżywiać by po kilkunastu latach zachorować.
Często to również marne, otaczające nas środowisko, śmierć bliskiej osoby, filmy dla dorosłych, kuszące lustro (narcyzm), zła dieta, geny.
Nie do wszystkiego się przyznaję pisząc to...
Jeśli masz wszystkie przypadki lub możesz wymienić więcej, a byłeś w szpitalu to diagnoza schizofrenii była łatwa do nadania przez psychiatrę.
grow up
bywalec

Re: Jestem winny, oni są winni.

Post autor: grow up »

AcidHouse pisze: pt sty 15, 2021 12:12 pm diagnoza schizofrenii była łatwa do nadania przez psychiatrę.
Wystarczy sobie odpocząć, przestać jarać albo nie mówić innym co cie leczy?
*
AcidHouse
bywalec

Nawet kiedy odpoczywamy to nie odpoczywamy (maluszki dobijające się do neuronalnej centrali)
Nawet kiedy nie jaramy to jaramy (złudzenie podczas słuchania afrykańskiej muzyki)
Nawet kiedy się nie leczymy to się leczymy np. naturalnymi środkami obniżającymi poziom kortyzolu (mniej tryskającego kortyzolu = lepszy sen)

Byłeś kiedyś u psychiatry to wiesz, że to dostałeś pewnie marne F.20 nie słysząc wcześniej głosów, nie mając urojeń i myśli prześladowczych, omamów itp..
Dostałeś zastrzyk w pupę okej, ale nie mów, że się nie stoczyłeś po kilkumiesięcznej wizycie...
Pewnego człowieka przymknęli kiedyś za kradzież słoika z dżemem i oczywiście uważasz, że jego obecny stan psychiczny to wina choroby ? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Mówisz o czynnikach spowodowania choroby psychicznej jaką jest schizofrenia z taką pewnością, a lekarze psychiatrzy z wieloletnim doświadczeniem nie wierzą co ją tak naprawdę powoduje.... Zadziwiające i zdumiewające :lol: To tylko świadczy o jakości twoich postów ;) To tak samo jak z antyszczepionkowcami i mem dla osłodzenia:

Obrazek
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
tylkoktoś
zaufany użytkownik

Post autor: tylkoktoś »

Sam producent szczepionek nie odpowiada za poszczepienne skutki uboczne ,więc ten mem można schować sobie w kieszeń.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Ooo, tu tez sa antyszczepionkowcy. Czemu mnie to nie dziwi xd.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: pycioslawa »

Catastrophique pisze: wt sty 19, 2021 8:03 pm Ooo, tu tez sa antyszczepionkowcy. Czemu mnie to nie dziwi xd.
Anty obecnym szczepionkom? Jak najbardziej sensowne.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
AcidHouse
bywalec

Pewnie, że sensowne.
Kiedy zostanę moderatorem ?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

pycioslawa pisze: wt sty 19, 2021 8:15 pm
Catastrophique pisze: wt sty 19, 2021 8:03 pm Ooo, tu tez sa antyszczepionkowcy. Czemu mnie to nie dziwi xd.
To choruj sobie na Covid. Jak wolisz. Problem w tym, ze bedziesz zarazac innych.
Awatar użytkownika
tylkoktoś
zaufany użytkownik

Post autor: tylkoktoś »

Jak zarażać innych jak inni będą zaszczepieni.
Awatar użytkownika
Chwast
zaufany użytkownik
Status: Mój kotunio filemon

Post autor: Chwast »

Ale wy rozumiecie wszyscy pro szczepionkowcy, że żyjemy w świecie gdzie największą siłe ma pieniądz? Jeśli masz coś do sprzedania i kiedy jesteś prezesem koncernu farmaceutycznego i dostajesz odgórne polecenia kogoś kto chce się wzbogacić, to zrobisz wszystko by słupki sprzedaży rosły itp. by cię nie wypierdolili z tej roboty? wiecie rozumiecie ten mechanizm? Wiecie, że dzisiaj się sponsoruje te badania? Płaci się firmą PR w internecie by przedstawiły coś w dobrym lub złym świetle, zwykłym ludzą się płaci za dobre recenzje bo chcą zarabiać nie wychodząc z domu.
A jak byście dodali do tego fakt, że nasz świat to matrix stworzony przez archontów, którzy są po prostu bytami o częstotliwości myśli i żyją jako fala radiowa i bardzo ale to bardzo chcieli by mieć ludzkie serce ale nie mogą, więc chcą zajebać nam serca i przejąć ciała i żyć świecie który pod siebie przygotowują, to byście połączyli klepki, że świat to w gruncie cierpienie i wszystko przez pieniądz jest postawione na chuju. Bo ich główną energią póki jeszcze nie kontrolują naszych ciał jest nasze cierpienie i nasze dusze, które zamknęli w tym więzieniu w tym celu.
Ja uważam że wirus jest prawdziwy, szczepionki są prawdziwe. Ale uważam że wirus został stworzony celowo, a szczepionki i cały ten kryzys jest po to by popchnąć świat jeszcze bardziej w stronę konfliktu i dehumanizacji, zaszczepieni zaczipowani z kontem w palcu, z google alexą w głowie zostaniemy odcięci od własnej duszy, i google stanie się naszym umysłem. Czyli oni, archonci.
blablabla
Awatar użytkownika
Chwast
zaufany użytkownik

To że zaszczepieni zostaną wszyscy to kwestia czasu, nie trzeba nikogo zmuszać, zrobią tak że się sami będziemy chcieli szczepić.
oni nie są baranami, my jesteśmy.
blablabla
Awatar użytkownika
Chwast
zaufany użytkownik

Na ich miejscu zrzucił bym odpowiedzialność na bary i sklepy za to czy człowiek jest zaszczepiony czy nie. Ale jak to zrobić. problem - reakcja - rozwiązanie. Zawsze to robią kłócąc ludzi między sobą, wystarczy nas potrzymać dłużej w kwarantannach albo produkować szczepionki które nie do końca są skuteczne czas zrobi swoje. Żaden człowiek nawet pro szczepionkowiec nie zgodzi sie na to by rząd miał prawo zmuszać do czegoś ludzi, nawet do wzięcia szczepionki. Więc konflikt szary człowiek kontra władza nie wchodzi w grę. Czasami wchodzi, czasami im się to do czegoś przydaje ale w tym wypadku skłócenie ludzi między sobą da lepszy efekt. Bary i restauracje małe sklepy zaczną upadać, przejmą je wielkie firmy, koronawirus jeszcze powkurwia ludzi, coraz częściej w prasie i internecie zaczniemy czytać i słuchać o pomysłach, że nie wejdziesz do sklepu jak nie będziesz zaszczepiony. Najpierw tylko sugestie, potem propozycje, wraz ze zwrostem zakażeń i większymi restrykcjami co raz bardziej wejdzie nam to do bani. Sklep to nie rząd, ale jak się wku.rwia.ć na sklep? No właśnie człowiek zaszczepiony i proszczepionkowy zacznie się cieszyć bo on ma to w piździe i mogą se w sumie wprowadzać zakazy dla zjebów co się nie szczepią, wiadomo część a może wszyscy zaszczepieni pomyślą jakie to pojebane, ale czas zrobi swoje i swój wkurw obrócą w wyszydzanie i skierują na tych co się nie zaszczepili. Wykorzystają do tego konflikt szczepionkowcy kontra antyszczepionkowcy. Dualizm, klasyka. Powstaną apki srapki i co zrobi antyszczepionkowiec, kiedy wszyscy zaszczepieni są przeciwko niemu, z kim zwróci się do rządu że prawo które wprowadziły sklepy jest popierdolone i ogranicza wolność? Co może, kiedy no cały świat medyczny liczby badania są przeciwko niemu? Szczepionkowiec się ucieszy bo okazał się lepszy mądrzejszy itp itd można tak *słowo niedozwolone* do znudzenia. Archonci to kurwy a my jesteśmy ich baranami.
blablabla
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator

Catastrophique pisze: śr sty 20, 2021 6:23 am
To choruj sobie na Covid. Jak wolisz. Problem w tym, ze bedziesz zarazac innych.
Ale chyba pominąłeś informację, że obecne szczepionki nie działają, bo ludzie zaszczepieni nadal chorują.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
AcidHouse
bywalec

Przecież wiadomo Pycia, że te marne szczepionki nie były badane przez kilka lat.
Musieli je zrobić jak najszybciej, bo sytuacja tego wymagała :icon-mrgreen: , ale skutek tego będzie opłakany (patrzenie realistyczne).
Te szczepionki podaje się ludziom niedoinformowanym i słuchającym wszystkiego co telewizja im pod nos podsunie.
AcidHouse
bywalec

Zakończmy na razie offtopic i powróćmy do tematu.

Powiedzcie jeszcze proszę, czy myślicie tak jak ja... :icon-mrgreen:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

pycioslawa pisze: śr sty 20, 2021 11:23 am
Catastrophique pisze: śr sty 20, 2021 6:23 am
Ale chyba pominąłeś informację, że obecne szczepionki nie działają, bo ludzie zaszczepieni nadal chorują.
Pominąłem.
Bo nie przerwali szczepień.
Z jakiegoś powodu. :think:
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator

I tutaj rodzi się pytanie - z jakiego.
viewtopic.php?t=40441
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Wiele pytan rodzi sie odnosnie dzialan naszego rzadu. I wiekszosc pozostaje bez odpowiedzi.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Nie tylko naszego rządu. Raczej światowego rządu. Nasz tak samo jak wiele innych jest jedynie marionetką w tej dziwnej grze.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”