Wszyscy jesteśmy dyplomatami
Moderator: moderatorzy
Wszyscy jesteśmy dyplomatami
Niepoczytalność stawia nas na równi z dyplomatami, którzy mają immunitet i podlegają tylko pod konstytucję i prawo międzynarodowe.
My emisariusze schizofrenii.
My emisariusze schizofrenii.
E ?= m + (*c²)
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Re: Wszyscy jesteśmy dyplomatami
Ale tylko nas nikt nie chce słuchać 

-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Ewa do mnie cały czas mówi, że w końcu chciałaby poznać towarzyszkę Doktora nauk biologicznych Bronisława Penisa.
Wskazywała na niebo, a to zmiany wielkie w mojej klepsydrze.
A widzę już piasek szybciej leci, to po paru minutach Ewa przychodzi i ma dla mnie tuńczyka.
To ja na to najpierw zajmę się swataniem z Bronisławem, potem zaś odmierzę piasek w klepsydrze.
Ewa do mnie mówi cały czas i urywa papier w łazience i tako rzecze:
Nasz papier musi w końcu się przydać towarzyszce Bronisława P zwanym, jak to będzie go używać w łaźni.
To ja odparłem na to, że ten usrany czas nie chce nam minąć mimo, że piasku już niewiele zostało na górze, ale odwiedził mnie gość z czteroma rogami, który
mnie nakarmił i nie musiałem zamawiać posiłków z Big Duck'a.
Wskazywała na niebo, a to zmiany wielkie w mojej klepsydrze.
A widzę już piasek szybciej leci, to po paru minutach Ewa przychodzi i ma dla mnie tuńczyka.
To ja na to najpierw zajmę się swataniem z Bronisławem, potem zaś odmierzę piasek w klepsydrze.
Ewa do mnie mówi cały czas i urywa papier w łazience i tako rzecze:
Nasz papier musi w końcu się przydać towarzyszce Bronisława P zwanym, jak to będzie go używać w łaźni.
To ja odparłem na to, że ten usrany czas nie chce nam minąć mimo, że piasku już niewiele zostało na górze, ale odwiedził mnie gość z czteroma rogami, który
mnie nakarmił i nie musiałem zamawiać posiłków z Big Duck'a.
Jeżeli w niepoczytalności nie podlega się pod ustawy niższe niż konstytucja to wyklucza to też złamanie ustawy o zdrowiu psychicznym.
Art. 31. [Niepoczytalność, poczytalność ograniczona. Warunki odpowiedzialności karnej]
§ 1. Nie popełnia przestępstwa, kto, z powodu choroby psychicznej, upośledzenia umysłowego lub innego zakłócenia czynności psychicznych, nie mógł w czasie czynu rozpoznać jego znaczenia lub pokierować swoim postępowaniem.
E ?= m + (*c²)
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
No niby możemy wszystko, jednak jakby normalnemu groziło dożywocie w więzieniu za dany czyn, to nam jedynie dożywocie w psychuszce i prysznice na górze szpitala, a także siadanie na zmutowany kibel do końca naszego życia.
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Bez podstawowego wykształcenia renty i zasiłki mają, a profesorom prawa do rent nie przysługują! W socjaliźmie opłaca się tylko pić alkoholek i ćpać narkotyczki. Kapitalizm jest dla zaradnych abstynentów. Wojsko polskie potrzebuje agresywnych morderców - maszyn do zabijania! Cwaniak nie jest karłem, ani niedojebem i zna prawo międzynarodowe!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!