![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
kłopociki
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
kłopociki
siema ,mam stwierdzona schizofrenie od wrzesnia (ztym ze wydaje mi sie ze mam ja od dziecka )leki dziłaja na mnie powróciłem do dawnego życia własciwie jest jak wczesniej z tym ze teraz mam problemy z rozmowa z ludzmi tzn,cały czas próbuje kogos udac(lub wydaje mi sie ze to robie)strasznie boje sie żenujących sytuacji ,rozmawiam z kumplami a na drógi dzień rozmyslam o tym co powiedzialem ,wstydze sie tego ,brzydze sie wypowiadanych przeze mnie słow,i wydaje mi sie że nie moge sie `wyzwolic`wyrazic w pełni .Moze juz z was sie ze schizki wyleczył wiec prosze o podpowiec jak pokonac te kłopociki/ ogólnie życie jest piękne POZDRAWIAM ![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
Re: kłopociki
tesz tak mamMa G ik pisze:strasznie boje sie żenujących sytuacji ,rozmawiam z kumplami a na drógi dzień rozmyslam o tym co powiedzialem ,wstydze sie tego ,brzydze sie wypowiadanych przeze mnie słow,i wydaje mi sie że nie moge sie `wyzwolic`wyrazic w pełni
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
www.pajacyk.pl klikac na brzuh to daje 5groszy na dzieci jakies tam biedne
czesc
czesc
Wiem coś o tym. Trudno sobie z tym poradzić. Musisz zaufać przyjałom i upewnić się tym samym, że znają Cię, lubią i przyjmują takim jakim jesteś. Wtedy przestań się skupiać na sobie i tym co mówisz oraz jak się zachowujesz. Każdy czasem coś głupio powie albo zrobi. Mi to się zdarza non-toper, a mimo to jestem lubiany w towarzystwie. Zwróć także uwagę na złych ludzi w twoim otoczeniu, czyli ludzi np. głupich, którzy Ci dokuczają np. wkręcają Cię wykorzystując to że jesteś np. trochę zamotany. Nie wiem czy trafiłem w Twój problem, ale mówię tu o swoich doświadczeniach. Pozdro.
treba miec przyjaciul a nie "przyjaciul"
jesli kogos znam jusz dosyc dlugo i czuje ze w nim to cos ze on jest spoko wtedy wszystkkie przeszkody zazmykaja sie przedemna moge gadac tak jagbym chial ale poznac kogos nowego ...
jesli kogos znam jusz dosyc dlugo i czuje ze w nim to cos ze on jest spoko wtedy wszystkkie przeszkody zazmykaja sie przedemna moge gadac tak jagbym chial ale poznac kogos nowego ...
www.pajacyk.pl klikac na brzuh to daje 5groszy na dzieci jakies tam biedne
czesc
czesc
Re: kłopociki
ogólnie życie jest piękne
olewaj Hołote Swołocz dzicz motłoch i wszystkich obcych[/list]
olewaj Hołote Swołocz dzicz motłoch i wszystkich obcych[/list]