Męski syndrom księżniczki
Moderator: moderatorzy
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Re: Męski syndrom księżniczki
Acha.
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!
![Gray Flying :angelic-grayflying:](./images/smilies/angelic/grayflying.gif)
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
![Violin :eusa-violin:](./images/smilies/eusa/violin.gif)
![Gray Flying :angelic-grayflying:](./images/smilies/angelic/grayflying.gif)
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
Xiantotikui pisze: ↑ndz lis 29, 2020 7:24 pm Sugerowanie przez Trickstera w sposób niebezpośredni tego kim jest moja dziewczyna mnie wkvrwiło na całego, jest inteligentny ale nie na tyle żeby napisać wprost co myśli, jest cholernym hipokrytą, a ja hipokrytów nienawidzę szczerze.
Nic nie sugerowałem, a jedynie chciałem byś się o radę spytał swojej drugiej połówki, ponieważ w waszym związku to ona odpowiada za myślenie i obronę, czyli ona nosi spodnie XD Poza tym człowiek na poziomie nigdy nie mówi wprost, pozostawia swojemu rozmówcy pole manewruXiantotikui pisze: ↑ndz lis 29, 2020 7:33 pm Może i jestem programistą i pół życia rozmawiam z maszynami które zawsze odpowiedzą prawda fałsz kiedy się nie wykona kod i dlatego nienawidzę hipokryzji bo nie jestem do niej przyzwyczajony.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ludzie i świat nas otaczający nie można opisać jako prawda, czy fałsz w systemie zer i jedynek.... Wszechświat i wszystko w nim się znajdujące, w tym my funkcjonuje ma bardziej złożonych zasadach (złożonych funkcji jak wolisz) ... i tak samo nic nie jest czarne i białe, ale jeszcze pomiędzy skrajniami są odcienie szarości jak w palecie barw
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Na resztę twoich wynurzeń nie chce mi się odpowiadać, bo to albo urojenia, albo oznaka całkowitego odrealnienia od życia poza ekranem komputera
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
P.S
Teraz napiszę tak, żebyś nawet ty zrozumiał... Ostatnimi czasy nie da się z tobą normalnie rozmawiać, wszystko traktujesz jako atak na swoją osobę, każda uwaga, riposta, czy odpowiedź, a nawet kawał z mojej strony bierzesz do siebie, jak bym planował Ci rodzinę zamordować i ty musisz jej za wszelką cenę bronić, nawet za cenę swojego życia XD
Ja rozumiem, że każdy jest w jakimś tam stopniu ksobny, ale ty przechodzisz już pewne granice co do mojej osoby, czytaj ubzdurałeś sobie, że ja na ciebie nastaje i każdy nawet najmniejszy żart traktujesz jako atak. Tak samo było ze zdjęciami nosacza saudyjskiego, gdzie nawet zrobiłeś wątek o hejcie XD i z uporem maniaka wklejałeś zdjęcia z czata z moimi wypowiedziami w których niby był hejt na ciebie z mojej strony XD, ale wtedy chyba byłeś w psychozie i mi było głupio więc Cię przeprosiłem. Więcej nie zamierzam, bo to jest absurd bym musiał z tobą postępować jak z jajkiem rzadkiego ptaka. Ponoć jesteś facetem, to zachowuj się jak facet i weź ripostę na klatę odwdzięczając się podobną uszczypliwością
i nie proś o pomoc Pycii w argumentacji, bo to tylko pokazuje, że jesteś tak słaby, że twoja dziewczyna musi cię bronić XD Co zrobisz jak do niej pojedziesz i was napadną, wystawisz dziewczynę do walki, by was obroniła? XD I tak na koniec mojego monologu... ja wiem, że czytanie ze zrozumieniem, jest trudne, ale warto czasem poćwiczyć
Ale nie przejmuj się to problem większej ilości społeczeństwa:
https://informatorcodzienny.wordpress.c ... ozumienia/
Teraz napiszę tak, żebyś nawet ty zrozumiał... Ostatnimi czasy nie da się z tobą normalnie rozmawiać, wszystko traktujesz jako atak na swoją osobę, każda uwaga, riposta, czy odpowiedź, a nawet kawał z mojej strony bierzesz do siebie, jak bym planował Ci rodzinę zamordować i ty musisz jej za wszelką cenę bronić, nawet za cenę swojego życia XD
Ja rozumiem, że każdy jest w jakimś tam stopniu ksobny, ale ty przechodzisz już pewne granice co do mojej osoby, czytaj ubzdurałeś sobie, że ja na ciebie nastaje i każdy nawet najmniejszy żart traktujesz jako atak. Tak samo było ze zdjęciami nosacza saudyjskiego, gdzie nawet zrobiłeś wątek o hejcie XD i z uporem maniaka wklejałeś zdjęcia z czata z moimi wypowiedziami w których niby był hejt na ciebie z mojej strony XD, ale wtedy chyba byłeś w psychozie i mi było głupio więc Cię przeprosiłem. Więcej nie zamierzam, bo to jest absurd bym musiał z tobą postępować jak z jajkiem rzadkiego ptaka. Ponoć jesteś facetem, to zachowuj się jak facet i weź ripostę na klatę odwdzięczając się podobną uszczypliwością
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
https://informatorcodzienny.wordpress.c ... ozumienia/
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Catastrophique
- bywalec
Jakie to szlachetneXiantotikui pisze: ↑ndz lis 29, 2020 4:25 pm Powiedział facet który jest odpowiedzialny w czasach pandemii i nie naraża dziewczyny na koronawirusa.
Z calym szacunkiem, trudno sie nie smiac z Was i z tego Waszego "zwiazku".
Mam bol dupy?
Nie.
Juz pisalem jak "podoba" mi sie Pycia.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"
Schiza spowodowała, że mam inaczej zbudowane filtry rzeczywistości, nie przeszkadza mi to za bardzo, dlatego czasami możemy się nie rozumieć.
E ?= m + (*c²)
Standardowy ludzki filtr rzeczywistości nie ma obsługi odmiennego stanu świadomości jakim jest psychoza, zmieniając go dodałem obsługę psychoz i dzięki temu jestem w stanie racjonalnie funkcjonować w stanach nawet umiarkowanego złego stanu zdrowia.
Ulepszenia rozciągają się też na standardową fazę poza psychozą, dlatego inaczej widzę świat.
Filtr rzeczywistości jest na tyle mocny, że odfiltrowuje większość głosów i ich nie mam. W piątek trochę miałem, ale szybko przeszły, filtr zadziałał.
Nikt nie powiedział że każdy człowiek patrzy przez ten sam pryzmat na rzeczywistość, odmienność jest cenną cechą.
A debile jak potrzebują grupy do uznania swojej odmienności to jest to ich problem.
Mi jest dobrze w tym kim jestem.
Ulepszenia rozciągają się też na standardową fazę poza psychozą, dlatego inaczej widzę świat.
Filtr rzeczywistości jest na tyle mocny, że odfiltrowuje większość głosów i ich nie mam. W piątek trochę miałem, ale szybko przeszły, filtr zadziałał.
Nikt nie powiedział że każdy człowiek patrzy przez ten sam pryzmat na rzeczywistość, odmienność jest cenną cechą.
A debile jak potrzebują grupy do uznania swojej odmienności to jest to ich problem.
E ?= m + (*c²)
- 137
- bywalec
- Kontakt:
Czuje, że może masz podobną diagnoze - magiczne myślenie?Xiantotikui pisze: ↑pn lis 30, 2020 9:30 am Standardowy ludzki filtr rzeczywistości nie ma obsługi odmiennego stanu świadomości jakim jest psychoza, zmieniając go dodałem obsługę psychoz i dzięki temu jestem w stanie racjonalnie funkcjonować w stanach nawet umiarkowanego złego stanu zdrowia.
Ja ten stan, który opisujesz, u siebie nazywam "System 7". To taki system w mózgu, który ma bardzo rzadko ktokolwiek...
Tak jestem inny. Tak mam schizofrenie. Tak rozwijałem moją schizofrenie...
i?
Skończyło się na byciu liczbą...
Nie wiem, wziąłem witaminę S (metylosulfonylometan) i przeszło.
E ?= m + (*c²)