Męski syndrom księżniczki

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Re: Męski syndrom księżniczki

Post autor: Trickster »

Xiantotikui pisze: ndz lis 29, 2020 6:09 pm Bogiem w kategorii schizofrenicznych urojeń. :lol:
:lol:
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

pycioslawa pisze: ndz lis 29, 2020 6:11 pm Trickster, przyczepiłeś się tego tak jakbym ja sypiała z wieloma facetami. Zmartwię Cię. :lol:
Jest takie powiedzenie uderz w stół, a nożyce same się odezwą... Pycia odpowiedz po co włączyłaś się do dyskusji? Dlaczego tak bronicie statusu nimfomanek, skoro tylko skopiowałem tekst ze słownika o wyrazie dzivka? i na koniec Pycia, gdzie napisałem, że sypiałaś z wieloma facetami?
hehe :lol:
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Post autor: Hipis »

Dzięki powyższej dyskusji można śmiało stwierdzić że syndrom księżniczki występuje, oraz jest tematem drażliwym dla męskości niektórych ludzi.
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: pycioslawa »

Trickster pisze: ndz lis 29, 2020 6:18 pm
pycioslawa pisze: ndz lis 29, 2020 6:11 pm Trickster, przyczepiłeś się tego tak jakbym ja sypiała z wieloma facetami. Zmartwię Cię. :lol:
Jest takie powiedzenie uderz w stół, a nożyce same się odezwą... Pycia odpowiedz po co włączyłaś się do dyskusji? Dlaczego tak bronicie statusu nimfomanek, skoro tylko skopiowałem tekst ze słownika o wyrazie dzivka? i na koniec Pycia, gdzie napisałem, że sypiałaś z wieloma facetami?
Teraz będziesz zgrywał głupiego, taka jest Twoja taktyka? Doskonale wiemy, że wiesz, że nazywałam siebie nimfomanką - a postami obraźliwymi rzuciłeś zaraz po tym, jak się odezwałam, czego sam zresztą chciałeś. :lol:
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Szczerze to jesteś dosyć inteligentny, wykorzystujesz wiedzę z czasów jak miałeś zaufanego i to w złym celu aby kogoś obrazić.
Po co? Jaki masz ból dupy do naszego związku?
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Sportowiec
bywalec
Status: Student

Post autor: Sportowiec »

Głowy mamy chore to jesteśmy usprawiedliwieni!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane! :eusa-violin: :angelic-grayflying:
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Xiantotikui pisze: ndz lis 29, 2020 6:19 pm Dzięki powyższej dyskusji można śmiało stwierdzić że syndrom księżniczki występuje, oraz jest tematem drażliwym dla męskości niektórych ludzi.
A jeśli wracamy do dyskusji do mężczyźni przeżywają swoją pierwszą miłość w wieku 16-22 lat, ja osobiście przeżyłem ją w wieku 18 .... ach Ania :) To były piękne czasy, ale wszystko przemija tak samo jak pierwsze miłości, bo po nich są następne i człowiek zaczyna rozumieć, że będąc zakochany idealizujesz osobę w której się zadużyłeś, bo każda następna miłość, przygoda, czy romans uświadamia Cię o tym..., ale to nie jest złe, bo kształtuje cię jako osobę, którą jesteś. W związku są lepsze i gorsze dni, a człowiek z czasem zaczyna rozumieć, że nie ma ludzi idealnych i w życiu piękne są tylko chwile :) Anie po tym jak z nią zerwałem ( a zerwałem bo nie związek się wypalił) spotkałem na studiach i wyszliśmy na kawę pogadać... Człowiek rozwija się i dojrzewa w czasem... A tak na marginesie wyglądała jak zawsze jak milion dolarów, ale po pół godziny rozmowy z nią miałem dosyć i zadałem sobie pytanie, co ja w niej widziałem wtedy widziałem ? A widziałem to co było dla mnie ważne w tym okresie swoje mojego życia, a teraz jest błache i niepotrzebne... Dojrzałem... stałem się innym człowiekiem i zrozumiałem czego pragnę w swoim życiu. Związki nas kształtują, tak samo jak wspomnienia, doświadczenia i przeżycia, a posiadają bagaż doświadczeń możesz gdybać i zadawać pytania, a nie pisać pierdoły o związkach i pierwszych miłościach skoro mając 29 lat masz pierwszą dziewczynę i nie masz punktu odniesienia.
EOT
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Xiantotikui pisze: ndz lis 29, 2020 6:27 pm Szczerze to jesteś dosyć inteligentny, wykorzystujesz wiedzę z czasów jak miałeś zaufanego i to w złym celu aby kogoś obrazić.
Po co? Jaki masz ból dupy do naszego związku?
Jaką wiedzę? :lol: Wszystko na czasie pisaliście :lol:
Awatar użytkownika
Sportowiec
bywalec

Randkujcie na Tinder!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane! :eusa-violin: :angelic-grayflying:
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

pycioslawa pisze: ndz lis 29, 2020 6:23 pm
Trickster pisze: ndz lis 29, 2020 6:18 pm
Teraz będziesz zgrywał głupiego, taka jest Twoja taktyka? Doskonale wiemy, że wiesz, że nazywałam siebie nimfomanką - a postami obraźliwymi rzuciłeś zaraz po tym, jak się odezwałam, czego sam zresztą chciałeś. :lol:
Czyli sama przyznałaś, że jesteś nimfą i co z tego? Bo ja dalej nie wiem, o czym wy się ze mną sprzeczacie :lol: Dobra idę do koleżanki, na wino bo mnie zaprosiła :D Trzymajcie się ciepło ;)
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Czekałem pół życia na związek z właściwą osobą, nie zaangażowałbym się jakbym nie był pewny że warto. Kto nie ma wad? Każdy je ma ale to jak sobie z nimi radzimy świadczy o człowieczeństwie jednostki.
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Bogiem już byłem, stworzyłem świat z urojeń, teraz mogę już normalnie żyć i być szczęśliwy w związku bo nic większego niż stworzenie świata nie da się osiągnąć w czasie życia.
W sumie to czym jest życie w skali czasu wszechświata, nie żyłem wartością niemożliwą do wyrażenia nawet nie w promilach czasu wszechświata, nie będę żył drugie tyle i co po mnie zostanie nic. Mogę tylko być szczęśliwy w życiu, jestem i to jest najważniejsze.
A że jestem bardzo cierpliwy dopóki mnie nikt nie wkvrwi to mogę czekać miesiącami i latami na rozwój wydarzeń.
Raz nie byłem u Ani bo sytuacja związana z pandemią, drugim razem bo rodzice mnie nie puścili bo się pochorowałem na schiza, trzecim razem złapałem gorsze zdrowie fizyczne, mam w planach wyprowadzkę z domu i na razie sobie czekam aż będzie spokój i aż kupię sobie samochód.
Pociągi i autobusy tymczasowo nie kursują i nie mam jak dojechać nawet.
Sugerowanie przez Trickstera w sposób niebezpośredni tego kim jest moja dziewczyna mnie wkvrwiło na całego, jest inteligentny ale nie na tyle żeby napisać wprost co myśli, jest cholernym hipokrytą, a ja hipokrytów nienawidzę szczerze.
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

oj xd
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Awatar użytkownika
Sportowiec
bywalec

Opłaca się tylko konika walić na starość jak i za młodości!
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Może i jestem programistą i pół życia rozmawiam z maszynami które zawsze odpowiedzą prawda fałsz kiedy się nie wykona kod i dlatego nienawidzę hipokryzji bo nie jestem do niej przyzwyczajony.
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Swoją drogą planeta którą stworzyłem nosiła nazwę Westa, taka ciekawostka z mojej dawnej psychozy.
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Sportowiec
bywalec

Jak będę chudszy to rozkocham w sobie nie jedną!
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

I po co ci niejedna jak z jedną możesz być szczęśliwy?
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Sportowiec
bywalec

Więcej dzieci napłodzę...
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

I po co ci dzieci? Słabi ludzie szukają poparcia grupy czy to mężczyzn czy to kobiet.
E ?= m + (*c²)
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”