czy glosowalibyscie na mnie na najprzystojniejszego faceta podlasia ?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
- Status: -
- Gadu-Gadu: -
czy glosowalibyscie na mnie na najprzystojniejszego faceta podlasia ?
wczesniej wygralem pare osob nie wie bylem najprzystojniejszym facetem evotu jesli mozecie odpiszcie.
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Re: czy glosowalibyscie na mnie na najprzystojniejszego faceta podlasia ?
Napęczniał członek dla perliczki. Wyruchał pannę Annę ruchannę termitojad! Ania - tyś świetna do ruchania!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!