Czy Rispolept działa na was nasennie?
Moderator: moderatorzy
Czy Rispolept działa na was nasennie?
Pytanie do osób, które biorą Rispolept jako jedyny neuroleptyk na noc. Czy działa na was nasennie i dobrze śpicie w nocy?
Jest jakaś różnica w spaniu względem kwetiapiny?
Jest jakaś różnica w spaniu względem kwetiapiny?
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Re: Czy Rispolept działa na was nasennie?
Jak brałem rispolept z sulpirydem to miałem duże problemy z zaśnięciem przed 1 albo 2 w nocy. Sam rispolept jako solo też brałem ale z 20 lat temu i już nie pamiętam...
tak... chyba, że mam dużo stresów to nie.
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Na mnie nie dzialal nasennie.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
U mnie też ale to na początku terapii nasennie działał później organizm się nasyci i jest już okej mniej ospały jestem, ale to też zasluga zmniejszania dawki być może przez lekarza. Jedynie co to otepienie straszne po tym leku jest i brak emocji wraz z zerowym libido. Ale to tylko podczas terapii tym lekiem. Ja biore sam rispolept na zaburzenie F23.0 czekam do maja , wstępnie lekarz dał mi rok czasu terapii
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Ja spałam normalnie. Po ketrelu tylko bardzo długo spałam, jak przyjmowałam regularnie 600mg retardu, a po rispolepcie spoko.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Kiedyś brałem rano rispolept i zasypiałem po nim, dlatego lekarz kazał mi go brać wieczorem.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Dokładnie. Też zmieniono mi na dawkę nocną. Ale przy mniejszej dawce ta ospałość mi przemija. Tylko , że czuję grawitację x2 po tym leku.