nie bardzo wiedziałam gdzie ten temat zalozyc.
ogolnie to szukam jakiegos dobrego psychiatry byłam u jednej pani która zdarła ze mnie 90 zl za 45 minut z czego z 20 pytala mnie o studia etc
tgo co jej mowilam dluzej nie komentowala, tylko takie "aha, aha" dala mi jakies tabsy po ktorych bylam zmeczona ale nadal nerwowa i przestraszona
a schizy mam następujące: panicznie boje sie ciemności (od 2-3 lat) wcześniej tak nie bylo, w dziecinstwie tez nie. zaczelo sie od takiej akcji ze lezalam w nocy w pokoju z zamknietymi oczami, otworzylam je i kto lezal kolo mnie i trzymal mnie za nadgarstki. bylam panicznie wystraszona. tzn ja wiem ze nikogo nie bylo, ale widzialam i co wiecej czulam. wczesniej nie bylo tak ostro. no moze zdarzaly sie akcje ze gdzies wychodzilam i nie wiedzialam gdzie ide. hmmm i jeszcze ataki agresji bo mam ostrą nerwice ataki szalu rozwalania przedmiotow, krzyk. i światlowstret. hmmm i ogolnie jesli pomysle ze ktos za mna stoi to mam taki paraliz bo w to wierze. ogolnie nie wejde do pomieszczenia gdzie jest ciemno bo mam wrazenie ze tak ktos jest.
iec glosow nie slysze ale widze rozne postacie. i mnie przerazaja. i zaczyna to byc uciazliwe w codziennym zyciu
ktos wie o co chodzi?
nie glosy ale obrazy
Moderator: moderatorzy
Re: nie glosy ale obrazy
Miałam podobnie ,narobiłam duuuzo głupstw ,matka tez nie była bez winy ,bo sie na mnie darła i na siłe pakowała do lekarza a wystarczyło ,zeby mnie wtedy przytuliła i zrozumiała a nie swoje madrości wpiepszała
. Przepadło mi 10 lat zycia ,wiec nie
zrób tego głupstwa co ja.Przez swoją obłude straciłam chłopaka
i właściwie przegrałam zycie
Musisz wziąc zoś na uspokojenie ,wyciszyć sie emocjonalnie a przedewszystkim nie jedz słodyczy ani zbóż [chlebusia ,ciasteczek i bułeczek] -
Najlepsze to TŁUSZCZE NASYCONE JAJA I DOBRA PADLINKA -wyciszysz sie
Twoje otoczenie ,nie jest bez winy być może masz w poblizu wampira energetycznego ,takiego nienasyconego jamochłona .
Być może Twoja wewnętrzna hipokryzja grzechotka swoje
a fałszywa moralnośc nie pozwala . Natury nie oszukasz
zemści sie szybko i zrzuci chorobe .
Bóg wybaczy ,rodzice wybaczą NATURA _NIGDY .
sama musisz znależć przyczyne -bo tabletka tylko ukoi ,
lekarz za Ciebie tego nie zrobi -Ty musisz sobie zadać kluczowe pytanie.
. Przepadło mi 10 lat zycia ,wiec nie
zrób tego głupstwa co ja.Przez swoją obłude straciłam chłopaka
i właściwie przegrałam zycie
Musisz wziąc zoś na uspokojenie ,wyciszyć sie emocjonalnie a przedewszystkim nie jedz słodyczy ani zbóż [chlebusia ,ciasteczek i bułeczek] -
Najlepsze to TŁUSZCZE NASYCONE JAJA I DOBRA PADLINKA -wyciszysz sie
Twoje otoczenie ,nie jest bez winy być może masz w poblizu wampira energetycznego ,takiego nienasyconego jamochłona .
Być może Twoja wewnętrzna hipokryzja grzechotka swoje
a fałszywa moralnośc nie pozwala . Natury nie oszukasz
zemści sie szybko i zrzuci chorobe .
Bóg wybaczy ,rodzice wybaczą NATURA _NIGDY .
sama musisz znależć przyczyne -bo tabletka tylko ukoi ,
lekarz za Ciebie tego nie zrobi -Ty musisz sobie zadać kluczowe pytanie.